Tüm erkekler aldatır mı ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Merhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridir :D bunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)

Merhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridir :D bunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)
Baban anneni aldattı mi mesela

Merhaba kk sakinleri
Birde ne demek istemiş
Bı erkek karısını otuz yaşını geçtikten sonra aldatır mı demek istemiş anlamadim

Baban anneni aldattı mi mesela
bu soruyu okuyunca tuhaf oldum :) çocukken bi olay olmuştu sanki ama kadın babama iş yerinde fazla yakın olmaya çalışıyordu diye hatırlıyorum bana meyve suyu verirdi annem kıskanç bir insan değildi bu konuyu hiç umursamadı sonra bişey olmadı babam iş değiştirdi kadında adres değiştirdi bidaha görmedik

bu soruyu okuyunca tuhaf oldum :) çocukken bi olay olmuştu sanki ama kadın babama iş yerinde fazla yakın olmaya çalışıyordu diye hatırlıyorum bana meyve suyu verirdi annem kıskanç bir insan değildi bu konuyu hiç umursamadı sonra bişey olmadı babam iş değiştirdi kadında adres değiştirdi bidaha görmedik
Kadının adres değiştirdiğini nerden bliyorsunuz izlemeye mi aldınız 😞

evet genellikle 30 dan sonra sevgili eş farketmiyor gözleri hep dışarıda oluyor dedi
Yanlış olduğunu düşünüyorum babam abim ve eniştem için yaşamadık
Diğer eniştem ne yazık ki evlendiği günden beri aldatır 13 yıl oldu

Çok garip erkekler sadece yaştan ibaret arkadaşınıza göre:)
Karakter, ahlak , etik, aile terbiyesi, vicdan, sevgi, sadakat vb şeylerin duruma etkisi ne olacakmış:)
Yani arkadaşım erkek ağırlıklı ortamlarda iş yapmış biri o yüzden fazla gözlemleme fırsatı olmuş genç yaştakilerin sadakatli olmaya çalıştığını söyledi ama belli bi yaştan sonra akılları kayıyormuş kendini bu kriterlere sokuyormu bilmiyorum sokuyordur heralde :)

Yani arkadaşım erkek ağırlıklı ortamlarda iş yapmış biri o yüzden fazla gözlemleme fırsatı olmuş genç yaştakilerin sadakatli olmaya çalıştığını söyledi ama belli bi yaştan sonra akılları kayıyormuş kendini bu kriterlere sokuyormu bilmiyorum sokuyordur heralde :)
Kesinlikle sokuyordur hatta bu çıkarıma kendisi üzerinden varmış gibi😉 Etrafında bu minvalde insanlar var ve kendisi de bu düşüncede diye genelleme yapması doğru olmamış.

Ama ben gene bir umut istisnalara inanıyorum umarım herkes ona sadakat gösterecek onu sevecek ve saygı duyacak birine sahip olur hayatında :) gerçekler acıda olsa umut etmek güzel bence

Kesinlikle sokuyordur hatta bu çıkarıma kendisi üzerinden varmış gibi😉 Etrafında bu minvalde insanlar var ve kendisi de bu düşüncede diye genelleme yapması doğru olmamış.
Değil mi kişi kendinden bilir diye boşuna dememişler illaki oda yapmıştırda böyle yormuştur olayları diye düşünüyorum ama biyandanda acaba var kafamda :)

Yazık üzüldüm :( haberi yok mu ? yoksa çocukları için mi devam ediyor
Yok canım soylemezmiyim ortalığı ykar yine söylerim bilmiyo olsaydı

O anlatıyor hep
Hatta artık ben kocasıyla görüşmüyorum evine de gitmiyorum

Back
X