Tüm erkekler aldatır mı ?

Aslında artık erkek kadın yok her iki cinsiyet te çatır çatır aldatıyor tamamen karakter diyorum.
Bir tanıdığımız evde basıldı ve kadındı basıldığı kişi de evli idi kimseye bişey olmadı herkes rutin hayatına devam ediyor yani iki cinsiyette oldukça çürük elma var.

Gerekli kosullar saglanirsa (yeteri kadar finansman, acik, taninmayan ortam, cesaretlendirici arkadas grubu, uyarici maddeler, Tv ve bilimum sosyal aglardaki erkegin cinsel gucuyle tanimlanmasi vb.) aldatmaya iter. Erkegin mantigi on plandadir, duygusu degil.
Ben evliligimde aldatilmadim, cunku gerekli kosullari yoktu. Benim esim yapmaz etmez soyle iyidir boyle saygilidir diyen hanimlar kendini kandiriyor fikrimce. Bunun karakterle de alakasi yok. Cok egitimli, saygili, sevgili, duygusal bir erkekte ihanet edebilir. Komplex bir sorun oldugu icin net 1 cevabi olamaz. Aldatabilir de aldatmayabilir de..Sans..

birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi
Buna şöyle katılıyorum. 20 'li yaşlardaki erkekler yaşı genç olduğu için kendilerine öz güveni var ama yaş ilerledikçe öz güvenleri azalıyor. Yaa geçiyor ama ben de iş var maksadıyla kendilerinden yaşca küçük kadınlarla beraber olmaya çalışıyorlar. Hele hele 40 yasindaki bir erkek 20 li yaslarda bir kadinla birlikteyse bu hayattaki en büyük başarı oluyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️
Tabiki genelleme yapılması doğru değil fakat kadın olsun erkek olsun kendine öz güveni olmayan insan ihanet eder.

20 yıllık evliyim aldatıldığımı hissettirecek, araştıracak bir şey yaşamadım. Olursa affım olmaz, bu konuda büyük konuşuyorum.
Ben bütün erkekler aldatır sözünü kabul etmiyorum. Prensipli, merhametli, adaletli olmak sadece kadınlara özgü karakter özellikleri değil çünkü.
Kişi kendinden bilir işi olayı olmuş arkadaşınızın söylemleri. Her an aldatılıyor muyum paranoyasıyla yaşayamam, mutluda edemem. Gün gelir de yaşanırsa ona göre ne gerekiyorsa o yaşanır, herkes yaptıklarının bedelini öder. Böyle düşününce kafada rahat oluyor.

eger boyle bir seye inansam evlenmezdim.
NEden beni aldatacagi belli biri ile hayatimi birlestireyim ki, manyak miyim.

o yuzden ben inanmiyorum.

Ama soyle dusunuyorum,
genel olarak libidonuz yuksek ise cok cok cok uygun sartlarda karsi cinsten birini reddedemeyebilirsiniz.
Ama zaten sadakat o cok cok cok uygun sartlarin saglanmamasidir bana gore.
bu konuda da esime guvenirim.
yoksa afet gibi bir hatunla issiz bir adaya dusse asla aklindan gecmez kismi utopik olur tabi :KK14:

Bilmiyorum farkında mısınız ama birinci dereceden yakın akrabam polis ve gelen çoğu ifade kocasını aldatan kadınlar. Duyduğumda çok şaşırmıştım ama siz sanıyor musunuz sadece erkekler aldatıyor ? O polis akrabam da kadınlar çok aldatıyor diyor ama bakın ben aldatmiyorum. Yani bir ilçede günde muhakkak en az 3-5 aldatılma vakası geliyor diye bütün kadınlar aldatıyor diyorsak ben neden aldatmiyorum?

Bence genelleme yanlış olmuş
Erkeklerin icinde çalışan biriyim
Etrafımdakilerin eslerini aldattiklarini hic düşünmedim hatta aynı odada senelerce çalıştığım abi gibi sevdiğim insanlarin eşlerine ne kadar bagli olduklarını gördüm.
Denebilir ki dışarıda ne yaptıklarını nereden bileceksin diye ama biliyorum. Etrafımdakiler de memur, evden ise isten eve. Hic biri ne bana ne baska bir kadina farkli bir gözle baktı. Birinin eşi çok takıntılı mesela saat basi arar adam her seferinde işteyim meşgulüm der ki gercekten öyle. Diğeri çocuğuyla esinden cok ilgilenir esiyle hikayesini anlatti 25 yıldır beraberlermis cok da seviyor. Baska bir arkadaş ki fiziken yakışıklı biridir, eşinin saglik sorunlari sebebiyle onu mutlu etmek için tayin düşünüyordu. Ciddi duran biri ama esiyle telefonda konustugunda canım derken bile sevgisi yansir, cok merhametlidir. Yani etrafımda gördüğüm ,tanidigim ve hatta belki esinden cok beni gören adamların evine çocuklarına ne kadar bagli olduklarını ve hayatlarini eslerine göre planladiklarini gördüğüm için aldattiklarini düşünmüyorum ve bunun tamamen karakterle alakali oldugu kanisindayim.
Kadin bir tanidigim fabrikada erkeklerin icinde calisir, o da baya erkek gibidir erkeklerin arasinda onlarla her turlu rahat konuşur ve arkadaslarinin da sevgilileri oldugunu söyler. Kadin olanlarin kocalari aldattigi halde sustugunu da. Yani kesin her erkek aldatir denemez ben bunun biraz vicdan, merhamet biraz da egitim düzeyi ve arkadas çevresiyle olduguna inanirim.
Ve yaşla ilgili de tahminim erken evlendiyse gozu disarida olup acaba evlenmesem ne olurdu diye düşünüyor olabilirler yoksa 30undan sonra insan olgunlasir, nefsine sahip cikmada daha kontrollü davranir diye düşünüyorum.

"Bütün erkekler aldatır" ın anafikri bu normal bir davranıştır, o yüzden tepki göstermeye gerek yoktur,erkekleri böyle kabul etmek gerekir mantalitesidir. Halbuki bütün insanlar aldatır. Ama bedelini farklı öder. Erkekler konfor alanlarında hayatına devam ederken kadınlar öldürülür misal. Ve evet 40 yaşına yaklaşan erkekler bir arayış içine girmektedir. Ama değil ki git aldat boşan. Katılıyorum bir ömür bir insanla geçirilecek kadar kısa değil. Yine genellemeden söylüyorum bunu hemcinslerimiz aldatılmayı boşanmaya tercih ediyorlar. Kadınlar bu zihniyette devam ederse erkekler de aldatmaya devam edecektir.

Bana böyle genellemeler gerçekten çirkin geliyor.
Babam annemi aldatmadı, dayım yengemi aldatmadı. Eniştemin teki aldattı ablam boşandı, diğeri 20 yıldır beraberler ağzının içine bakar bırak aldatmayı. Çevrenize baksanız görürsünüz özetle, aldatan pislik de çok güzel bir ömür geçiren de.
Annemin samimi bir arkadaşı vardı, rahmetlinin eşi epey yakışıklı aranan bir doktordu. Yaşadığımız şehrin meşhur bir doktoruydu mutlaka kulağa gelirdi yani ama hep sadakati konuşuldu. Karısı vefat etti bir kaç sene oldu adamcağız çok kilo verdi, hala inzivada gibi yaşar. Belki bir kaç seneye o da evlenir. Ama yas sürecini görebiliyoruz yani.
Özetle kadını erkeği yok, karakteri ahlakı var. Karakterli ahlaklı düzgün bir insan aldatmaz. Öyle insanlar var.
Kendi aldatan, yada diline vuran erkeğin söylemidir bu.

eşim seneye 30 yaşında olacak :confused:

şimdi farkettim de çevremde eşini aldatanların yaşı 30,40,55 civarı.ama yine de yaş değil karakter sorunu bence

Butun erkekler aldatir diyen kadin aldatilmiştir veya aldatildigi ilişkisine devam ediyordur hiç şaşmaz. Kendi egolarina kilif için de "herkes yapiyoo" denir. Bu kadar
Erkekse de kendisi iliskilerinde sadik degildir.

Asıl doğru genelleme bu.
Ne zaman her erkek aldatır diyen biri görsem ya aldatılmış affetmiştir yada aldatan kendisidir

tum erkekler aldatıyorsa kımle aldatıyordur ? kadınlarla
e oyleyse bırcok kadında metres oluyor ya da neyse ıste
oyle mıyız pekı ?

eger tum erkekler aldatıyorsa nufus bellı ?

Back
X