tüm erkekler böylemi bu normalmi..

ne sevgiliymiş be biz aman laf olmasın ileride yüzüme çarpmasın diye erkeklerden bişey beklemiyoruz paşamız sömürmüşte sömürmüş seni maşallah .... bağımlısın sen buna? ne zorun var ayrıl gitsin ya

ilk başlarda huyu oldugunu bılmıyordum . sadece yardımcı olmak ıstemıstım. ben alıstrdım maalesef bu benım hatam artık hıc utanmıyor. cok uzuluyorum cok gucume gıdıyor ya

Madem hatanın farkındasın artık tekrarlama o zaman..
Verme, kendi ailesi yok mu ya da parası yoksa yarım zamanlı iş bulsun çalışsın
Bundan sevgili bile olamazken ilerde eş hiç olmaz

Para vermezsen o kendi ayrılır zaten verme, gitsin..

ilk başlarda huyu oldugunu bılmıyordum . sadece yardımcı olmak ıstemıstım. ben alıstrdım maalesef bu benım hatam artık hıc utanmıyor. cok uzuluyorum cok gucume gıdıyor ya

Bundan bir halt olmaz bas tekmeyi gitsin ya sana da tecrübe oldu işte.

Babanada yazık değilmi,bunları duysa adamcağız kahrından üzülür ..

El oğlunu beslemekte neymiş..

Girsin bir işe part time çalışsın harçlığını çıkarsın...

Çocuk resmen faydalanıyor senden. Üniversite bitsin suratına bakarsa bende adam değilim.
Çok gördük çevremizde böyle adamları. Saf bulup sömürüyolar işleri bitince suratına bakmıyolar.
O sana tekmeyi vurmadan sen vur.
Sigara içmesi gerekiyomuş zıkkım içsin içecek su bulamıyo sanki.
İlk defa bi konuda bu kadar sinirleniyorum.
Annene babana yazık emekli adam bir de. Elin serserisine yediriyosun adamın parasını.
Bi silkelen kendine gel. Çocuk değilsin kaç yaşına gelmişsin.
Param yok de babamla kavga ettik de verme beş kuruş.

mesela ayrılıyoruz elıne cıcek alıp gelıyor asagı ın dıye arkadaslarıma mesajlar cekıyor. saatlerce beklıyor boylece mecburan etrafımdakı kzılarında ısrarıyla asagı ınıyorum. sevdıgımı sanmıyorum artık..

yok artıkk
bendede vardı böyle ama bu kadarda degildi yaniii
alışkanlık yapmış bu sülük vazgeçç arkadaşımm

Sinirlenmekte haklısın, ama ailesini bahane etmesine bile gerek yok, kararlı bir tavırla "Ben artık senin gibi biriyle olmak istemiyorum" desin bence. Yapabilir mi orasını bilemem tabii. Yine de, ailem istemiyor dese bu adam kızın kendisini hala sevdiğini düşünüp yine kandırmaya ve sömürmeye çalışır gibi geliyor bana.

s.... et gitsin ya nasıl bir adammıs bu.sana da helal olsun valla 4 yıl ha ben 4 dakka durmazdım.

birdaha asla yuzune bakmayacagım.. sureklı eskı kız arkadasından bahsedıyor bana sunu alıyordu bana bunu alıyordu

Ne bileyim ya erkeklerde mi gurur kalmadı ben mi çok gururluyum

Ben daha eşimle ilk görüştüğümüz zamanlar yüzüne söyleyemesem de mesajla ' Ben böyle şeylerden hoşlanmam arada bende hesabı ödemek isterim, şimdiden söylüyorum ki haberin olsun.. O esna da şaşırıp ta karşı çıkmazsan sevinirim ' gibi bi mesaj atmıştım

Ben kimseden birşey kabul etmem
Bi kere O yaptıysa ikinciye ben yapmak isterim
Sadece sevgili durumlarında değil arkadaşlarımla da böylerim

Bir de erkek olsaymışım naparmışım bilmiyorum

Çok iyi fikir, para vermeyi keserse çocuk kendiliğinden ayrılır gibi geliyor bana da.

birdaha asla yuzune bakmayacagım.. sureklı eskı kız arkadasından bahsedıyor bana sunu alıyordu bana bunu alıyordu

Ne çakalmış varya
Uyduruyo uyduruyo ki sen daha fazlasını al gaza gelip diye

Sende gaza gelmişsin epey, taktiği işe yaramış
Ama madem artık anladın, bu konu senin için dönüm noktası olsun

Ona artık kullanılmış mendilini bile verme
Parazit bi zavallı o , ömrü boyunca bi yere gelemez, hep kimden ne koparsam diye gezinir

seni anacığın babacığın kimbilir hangi zorluklarla okutuyodur
seni maddi yönden kullanan adamın masrafını da onlar mı yüklenmek zorunda?
olaya bak sigara içmek zorundaymış.. çok sinirlendim zıkkım içsin o bi zahmet!
arkadaşım yapma bak kendin de diyosun yıllarımı harap ediyorum diye
üni yılları çok özeldir, geriye dönüp baktığında pişmanlık yaşayacaksın
tamam insan sevdiğiyle fakirliği de paylaşır ama bunun adı paylaşım değil sömürü
senden para istediği zaman asla verme.. ailemim durumu sıkışık ancak kendime yetecek kadar yolluyolar de

Böyle bir karaktersizi hala sevmeyi düşünmüyorsun değilmi...

Kan emici resmen ne koparırsam kar diye düşünüyor..

O çiçeği de senin paranla almıyor mu sanki? İstediği kadar beklesin umursama.

kusura bakma bende olsam öyle yaparım..ARKANA BAKMADAN KAÇ demeyeceğim kaçamayacaksın büyük ihtimal..bence sen ondan bir kaç kere para iste,,yada bir mağazadan birşeyler beğen aldır .ARKASINA BAKMADAN O KAÇAR

ve zavallı babacığın da 4 yıldır bir sülüğü besliyor, hem de emekli maaşından...

Ciddennnn.. Bak bunu düşün canımm.. seni okutmak için neler yapıyordur adam. zor durumda olsa bile sana söylemiyordur.
Kıyamam yaa..bak ne diyeceğim senin korkun ayrılırsak ne yaparım, özlerim falan sanırım. yani üniversitedesin ve bunu biran önce atlatmak için psikoloğa görünsen sana hafif ilaçlar verir, işine yarar diye düşünüyorum :26:

Kaçıncı yılındasın??

kızlar tesekkur ederım bı ozguven geldi.. güçlü durabilirim umarım.. hayatımdan cıkartacagım kararım kesın. hep istiyorum aslında aman uzulmeyım kpss sınavı gecsın dıyordum hep etkılenmeyeyım. boyle daha cok etkılenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…