tüm erkekler böylemi bu normalmi..

Adam resmen sizin sırtınızdan geçiniyor.

Boyle birinden uzak durmanizi tavsiye ederim hayatinizi mahvetmeyin

Son düzenleme:

Güzel bir karar vermişsin arkadaşım, böyle adamlarla ne yazık ki ömür geçmez. Benimde ünide bir sevgilim vardı 6 yıl boyunca sürekli ona yardım ettim, ama o iş bulduğunda ne yazık ki benim ona yaptıklarımın 1/4 ünü bile yapamadı bana. Mevzu para değil helali hoş olsun ama bu adamlar kendileri için tüm parayı harcayıp sevgilisi söz konusu olunca bi anda elini eteğini çeken tipler ve ilerisi için düşündüğünde asla koca olamayacak tipler. O yüzden zaman kaybettiğine değmez.
Bir de son bir tavsiye, sen ne kadar güçlüysen, karşındaki sana o kadar saygı duyar. Eğer sen ezilip büzülürsen, yok ben sensiz yapamam falan dersen işte o zaman seni ezmeye başlarlar. O yüzden her zaman dik dur. Senin sevgilinden başka da bir hayatın var o yüzden sadece o istiyor diye kendini yanlızlaştırıp o kişiye mahkum bırakma. Emin ol hem kendini daha iyi hissedeceksin hem de karşındaki adam sana daha iyi davranacak.

OKUL BİTSİN SENİNLE İŞİ BİTTİKTEN SONRA HATIRLAMAZ BİLE SENİ.........

YOL YAKINKEN GERİ DÖN!!!!! MESELA TAMAM AYRILAMIYORSANDA ONSUZ PROGRAMLAR YAPMAYA BAŞLA EN BAŞTA....

mesela kızlar otururken git yanlarına merhaba nasılsınız diye gir konuya... kimseden çekinme bak ne zamandır sürekli yanlızlaştırıldığın için çekinebilir, konuşamak istemeyebilirsin... 1-2 derken artık onlar senin yanına gelirler
ayrıca sakın o sülük için ihtiyaçlarından vazgeçme.... eğer yine laf ederse sen keyfine göre harcıyorsun ozaman problem yok da babamın gönderdiği parayı mı harcamam sana battı de.. açıkça böyle ağzını kapatmaya çalış ...

Adam kaz buldum yolayım hesabı yapmış resmen
Burdaki kaz da maalesef sen ve garip babacığın olmuş oluyor
İnan bana param yok diye ağlayanların durumu senden iyidir

Bizim yurtta böyle ağlayan çok kız vardı
Odasına git 3 aylık maaşını ödeyeceğin makyaj malzemeleri kotlar, tişörtler

Geç olmuş ama kurtul gitsin bu adamdan
Adam bile denmez de.
Sümsükmüş bildiğin. insan arkadaşından isterken utanır. 4 yıl nasıl kullanabildi böyle
Bu kadar mı kör kütük aşıktın

senin paranla sana efelik yapıyor

yalnız olduğuna dayanıyor arkadaş ortamına gir
hiç arkadaşın olmasa bile yinede onunla olma menfaatçi böyle insanlara çok sinir oluyorum ya

Bundan sonra da snei kandırmasına izin verme
Burda bitmez bu konu, parası bitince yine seni arayacak çünkü alışmış

En çok ta eski sevgilim bana neler neler alıyodu diye seni gaza getiriyormuş ya oarası garibime gitti
Çok kötü niyetli biri o

Daha fazla vaktini öldürme onla, önüne bak.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Paran için değil, sevgin için sana gelenlerle ol

Son düzenleme:
Baksana adam fakir ama faturalı kullanıyor şaka gibi :)
Kpss geçsin diyordum yazmışsın hiç bekleme ona yedireceğin parayla kendine ne kitaplar alırsın
Ne ihtiyaçlarını karşılarsın
Resmen yaşayacağın rahat günlerini çalmış senden.

Bence içinden gelen her şeyi say bizim buraya yazdıklarımızı da söyle rahatlamış olursun.
Belki biraz yüzü utanır erkek müsvettesinin

asıkmıydım bılmıyorum aklımı yıtırmıs gıbıydım. bu sene farkettım kullanıldıgımı. o malum borcun ıcınden yemek parasını cıkarmasıyla uyandım.

kimbilir adam para bile biriktirmiştir

ben bir yılımı ayen böyle bir insanla geçirdim.verdiğim parayı bile beğenmezdi ama beğefendinin bodrumda villlaları evleri olduğunu söylerdi.psikolojik şiddet uygulardı ama sorsan hep ben suçluydum.beni bile o kadar inandırmıştı ki artık buna.şuan ki sevdiğim insanın bana iyi davranması bile tuhafıma gidiyor artık.üzerinden zaman geçmesine rağmen onun yaptığı kötülükleri psikolojik şiddeti üzerimden atabilmiş değilim ve bana kalırsada bu böyle bir süre daha kalacağa benziyor.sana kendi hayatımdan örnek verdim haddim olmayarak ama demem o ki onsuz daha iyi yaşarsın inan bana onsuz yaşayamam deme.onun gibiler sen gidince senin gibi birini daha bulur ama sen kendin gibini bir daha nerden bulacaksın söylermisin bana? eğer azıcık seviyorsan kendini kendi iyiliğin için uzak dur ondan.benim durumuma düşme.inan ki tavsiye etmem.bırak en en ennn kısa süre ne zamansa bırak gitsin yoluna.o herşekilde bakar çaresine nasılsa sil gitsin

silmek istiyorum. artık erkeklerden de sogudum hayatıma bırdaha da kımseyı almayacagım.. nefret ettım tum erkeklerden . silecegim de guclu durabılırım umarım. kanmayacagım bu kez yıllardır psıkolojık olanı gectım . bana bı keresınde tokat bıle atmaya kalkıstı. nasıl vurmadı bazen dusunuyorum. kesın alacagı paralar aklına gelmıstır:/

ayrıl gitsin arkadaşım bu nedir böyle yaa resmen midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…