Günaydın arkadaşlar böyle bir konu var mı görmedim ama benim derdim var. Çalışmıyorum. mutfak market temizlik malzemesi için elime 3.500 tl para geçiyo. Ama ay sonu bakıyorum ne kalmış diye maks. 1000 tl kalıyo parayı ne yaptıgımın da farkında degilim 3 bogazız evde tüm market pazar temizlik malzemesi ve kişisel harcamalarımı o paradan yapıyorum çocuk da yok. Faturaları eşim ödüyor. Sizlerin mutfak market pazar alışverişleriniz ne kadar acaba. Ben savurganım sanırım.
Her ay eşiniz size 3500 veriyor mutfak ihtiyaçları ve temizlik için kişisel harcamada içindeymiş ama kişisel harcamanız pek yokmuş.Günaydın arkadaşlar böyle bir konu var mı görmedim ama benim derdim var. Çalışmıyorum. mutfak market temizlik malzemesi için elime 3.500 tl para geçiyo. Ama ay sonu bakıyorum ne kalmış diye maks. 1000 tl kalıyo parayı ne yaptıgımın da farkında degilim 3 bogazız evde tüm market pazar temizlik malzemesi ve kişisel harcamalarımı o paradan yapıyorum çocuk da yok. Faturaları eşim ödüyor. Sizlerin mutfak market pazar alışverişleriniz ne kadar acaba. Ben savurganım sanırım.
Merhaba kizlar benim de esim mutfak masrafi icin 1000 tl veriyor. Ama ucu ucuna yetiyor. Sizler nasil duzenliyorsunuz ?
son ayların ortalmasına bakınca benim mutfak masrafımın ortalaması 500 TL,bu ay 500 tl ayırdık biz
herhalde aç gezeceğiz
yok canim cok tuketmeyiz. Cocugun bezi var. Iste 1 haftada 1paketdört haftaya böl paranı
250 tl eder haftalık
bunun 50 sini ayır 200 ile bir hafta idare etmeye çalış
neyi çok tüketiyorsunuz?
et/ peynir gibi pahalı yiyecekleri fazla mı yiyorsunuz?
son ayların ortalmasına bakınca benim mutfak masrafımın ortalaması 500 TL,
ekmek,su, herşey dahil kırmızı et hariç.
eti kurbanda dondurucuya koymuştuk.
çok şükür hiç aç kalmadık herşeyi de yiyoruz:))
sen de idareli ve bilinçli gidersen yeter merak etme canım
yok canim cok tuketmeyiz. Cocugun bezi var. Iste 1 haftada 1paket
ben bu ay 400 ayırdim bakalim ne yapacağız. aynen evdeki bakliyat vs tüketmeyi dusunuyorum. haftada 100 tl yetrimeye calisacagimbu ay 500 tl ayırdık biz
herhalde aç gezeceğiz
Yeter canımben bu ay 400 ayırdim bakalim ne yapacağız. aynen evdeki bakliyat vs tüketmeyi dusunuyorum. haftada 100 tl yetrimeye calisacagim
Benimde öyle bende ne pacahim bilmiyorum esim 800tl veriyor ama 500de redi jarti kullaniyorumMerhaba kizlar benim de esim mutfak masrafi icin 1000 tl veriyor. Ama ucu ucuna yetiyor. Sizler nasil duzenliyorsunuz ?
1500 krediGünaydın arkadaşlar böyle bir konu var mı görmedim ama benim derdim var. Çalışmıyorum. mutfak market temizlik malzemesi için elime 3.500 tl para geçiyo. Ama ay sonu bakıyorum ne kalmış diye maks. 1000 tl kalıyo parayı ne yaptıgımın da farkında degilim 3 bogazız evde tüm market pazar temizlik malzemesi ve kişisel harcamalarımı o paradan yapıyorum çocuk da yok. Faturaları eşim ödüyor. Sizlerin mutfak market pazar alışverişleriniz ne kadar acaba. Ben savurganım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?