tum evlilikler boyle mi ?

nimres

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
258
63
323
İzmir
Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :(

Daha çok yeni evlisiniz,evlilik bayan ve erkeğe göre değişir.
tüm evlilikler aynı değildir.
Eşinizde odunluk var galiba :)

Surat yapiorum tavir yapiyorum hic bisey degismiyor :( butun gun zaten evde tekim hadi gelsin die bkliorum gelincede bi ise yaramiyor :(

Onu yapincada sarip.uyur. bu saatte uyku mu olur ya dedim ya 20 yillik evliyiz sanki :(

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:
Kayınebeveynlerle aranız nasıl?

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:
Ne geliyor aklına Allah aşkına?

Bende 3 aylık evliyim malesef benimkide aynı durumda... yapacak bişey yok bazılarının huyu böyle oluyor...

o değişmez haftanın 2-3 günü ev gezmesi avm vs çıkart en azından ayık görürsün ben öyle yapıyordum..
sonunda kabullendim:KK69:

İşi çok mu yoğun? Eve çok yorgun geliyorsa ondan dolayi olabilir.

Back
X