• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tum evlilikler boyle mi ?

sanırım başlık sahibi konusu taşınınca tekrar bulamadı

ama aç ayı oynamaz.
en azından benim aklıma kesinlikle açken gelmez.:KK53:

Aslında şu topikte “yok artık olmaz” dediklerimiz oluyor.

Biri vardı konusunda anlatıyordu: eşi eve gelir gelmez. Kapıdan itibaren başlıyorlarmış. Kıyafetlerini bir kerede çıkarıyormuş yani.

Hani normal insanlar gibi önce ev kıyafetlerini giyip, el yüz yıkayıp, yemek yedikten sonra değil. Kapıdan girer girmez…

Böyleleri de varmış yani…

Gercekci gelmedi bana. Cok film izlemiş. Bu filmler yuzunden kizlarimiz evlenince boyle olacak zannediyor. :KK45:

bende sendenim ipek...karnım tok olacakki aklım yemekte olmasın...zira aç olduğu zaman gözüm hiç bişey görmez çekilmez biri olurum
Bence genelde herkes öyledir.
İstisna var mıdır bilmiyorum ya.
Varsa da bence bünyesi normal değildir.

Ee yorumlarını alalım o zaman.:cool:
valla konu sahabının kocası neci bilmiyom ki dün ki konudaki gibi tır şöförüyse adam yorgundur uyku apnesi olabilir hatunla sırf evlenmek için evlenmiş olabilir,cinsi sorun problemleri olabilir nen uç noktada gayliği düşünmüşünüz valla kocam gay derse de kk da şaşırmam yani:KK53:
ama her akşam pilav her akşam pilav olayına kesinlikle katılmıyorum:KK68:

Kesinlikle katılıyorum…

En azından Türk versiyona uymuyor.:KK45:
türk erkeğine hiç uymuyor..zil çalar işten önce sen gelmişsen kapıyı sen açarsın...adam senden ziyade yemeği sorar..'ne yemek var hatun' ..cevaben: 'zıkkımın kökü...pazardan aldım haşlama yapmayı düşünüyorum..'

4 senelik bi birlikteliğin ardından şuan 5. senesini deviren bi evliliği var arkadaşımın.
severek evlendiler. ancak aynı çatının altına girince bu gibi detaylar çok daha önemli oluyor.
başta çalışmayan arkadaşım, eşinin bu ilgisizliğinden çalışmaya başladı. ama yine aynı dertten muzdarip.
konuştu, her şekilde eşinin ilgisini çekmeye çalıştı (!) yine aynı..
iş yoğunluğu deseniz bu ancak dönemsel bi sebep olabilir. bana kalırsa bazı adamların ruhunda odunluk var.
yoksa tüm gün ayrısınız zaten; akşam yemeğinde bugün ne yaptın diye kısa bi muhabbet etmek,
bir film izlemek, ara sıra yürüyüşe çıkmak
insana zul gelmez, aksine kendini iyi hissettirir.
bu yüzden evlenmiyor mu insan?..

valla konu sahabının kocası neci bilmiyom ki dün ki konudaki gibi tır şöförüyse adam yorgundur uyku apnesi olabilir hatunla sırf evlenmek için evlenmiş olabilir,cinsi sorun problemleri olabilir nen uç noktada gayliği düşünmüşünüz valla kocam gay derse de kk da şaşırmam yani:KK53:
ama her akşam pilav her akşam pilav olayına kesinlikle katılmıyorum:KK68:
Ben de katılmıyorum her akşam pilav olayına.
He yiyen de var o başka mesele.

Back
X