• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tum evlilikler boyle mi ?

benmki ilk bi sene gunlere yuruyuslere flan gelirdi bnle yapışık ikiz gibiydik git dışarı derdim gitmezdi,şmdi haftanın 3-4 gunu dısarda yada evde sennki gibi uyuyorr

Daha 5 aylik evliyiz. Ama 20. Yilimizda gibi davraniyor esim. Isten geldi yemegimizi yedik ve uyuyo simdi . Surekli boyle ama bi misafirlige gidelim kalkmak bilmio eve geldigimizde yine hmen uykum var cok dio. Aklima baska seyler geliyor :KK43:
yeni evlisin bir de ölemi şaşırtıcı
d3eneme yanılma yöntemiyle test edebilirisn eşini
kadınlıgını dişiliğini kullan bakalım yine aynı ise adam çözümün belli

eşimde öleydi. meğerse uyku apnesi varmış.

uyurken dikkat edin nefesi kesiliyor mu? en büyük belirtisi bu...

Kesinlikle yapıdan kaynaklanıyor hiç şüphen olmasın. Aşk farklı ruh eşi farklı yani sen ona aşık olup evlenmiş olabilirsin ama iki farklı insan olabilirsiniz. Yaptığı bariz yanlış herkes yorgun olabilir ama ilgisiz olmamalı.Sürekli çabalayıp başarısız olduğunu düşünüp kendini ve sabrını fazla yorma kabullenmek zorundasın olduğu gibi çok fazla değişmiyor insanlar çünkü. ..

Konuyu biraz açaydın iyiydi tüm derdin eşinin uyuması mı yoksa cinsel hayatınız mı yok? Tam olarak şüphelendiğin ne?

parçaları birleştirmeye çalıştım bi nane çıkmadı....5 aylık evli bi hatun ve işten gelip kanepede uyuyan bi adam...elimde başka bi bilgi yok:cool::cool:
Aslında o ne bekledi ne buldu. Yine anaları suçlayacağım ama mutsuz kuşaklar onların yüzünden ne yapayım.

Bizim kız sandı ki: erkek adam hem de yeni evli olunca gül gibi karısıyla koklaşır, her gece ister, erkeğin nefsi ya.. Öyle sandı, evdeki hesap çarşıya uymadı.

Bir şeyden şüphelenmene gerek yok bence.

Eskiler her yeni evleneni yatak odasından çıkmaz mıç mıç bir halde tasvir ederlerdi. Ama gerçek böyle değil işte.

Cinsel hayatınız şüphe oluşturacak kadar sığ hatta yok denecek kadar az mı? Bana göre bir tek bu konu senin şüphelendiğin konuyu ortaya çıkarır.

Değilse başka sebebleri de var

Uykuyu çok sevmek
Gün içinde yorulmak/beyin yorgunluğu
Vitamin eksikliği
Depresyon
Odunluk vs.

Ya aslında bizim kız kocası işten gelince yemek yeme faslından sonra bir kere yatak odasını ziyaret etseler sonrasında oturup tv izleseler bu kadar dert etmeyecek sanki tv olayını??

Aslında o ne bekledi ne buldu. Yine anaları suçlayacağım ama mutsuz kuşaklar onların yüzünden ne yapayım.

Bizim kız sandı ki: erkek adam hem de yeni evli olunca gül gibi karısıyla koklaşır, her gece ister, erkeğin nefsi ya.. Öyle sandı, evdeki hesap çarşıya uymadı.
zamanla oturur diyorum ben

zamanla oturur diyorum ben
Yani kimse 7/24 değil zaten..

Ama dediğim gibi genç kızken farklı şeyler duyunca. Şimdi kendi kocasını anormal sanıyor, hatta ileri gidip artık bundan soğuduğunu, beğenmediğini bile düşünüyor olabilir.

bende evlendıgımde oyle mıc mıc olamadım hatta bu evın hızmetcısımıyım dıye hergun aglıyordum evlılık ters cevırmıstı halada pek duzumu buldum saylmam:KK24::KK37:ben evlenelı 16 ay oldu bence bıraz zaman verın kendınıze valla ınsan dısarda cok yoruluyor :)

Tok karna olmaz.
Aslında şu topikte “yok artık olmaz” dediklerimiz oluyor.

Biri vardı konusunda anlatıyordu: eşi eve gelir gelmez. Kapıdan itibaren başlıyorlarmış. Kıyafetlerini bir kerede çıkarıyormuş yani.

Hani normal insanlar gibi önce ev kıyafetlerini giyip, el yüz yıkayıp, yemek yedikten sonra değil. Kapıdan girer girmez…

Böyleleri de varmış yani…

Back
X