Tüm gün evde vakit nasıl geçer ????

Aaaah aaaaah en buyuk idealim ev hanimi olmak
Neler neler yapilir koskoca gun senin yaaaa
Saglikli yasam
Kendine iyi bakmak
Diziler kitaplar dergiler internet
Ev isleri cocuk bakimi yemek yapmak
Vs vs
O 24 saat yetmez bile bunlari yapmaya
Hayatin tadini cikar tatlim

İlk 6 ay ben,m de bi meşgalem yoktu. Şimdi kpssye hazırlanıyorum, fotoğraf kursuna da gittim derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
O ilk dönemler bol bol kitap okudum, hiç tv seyretmedim. Kalan vakitlerde ev işi yaptım, yapamadığım yemekleri yapmaya çalıştım :10: Kendimi geliştirdim, güzel oldu :6:

Aaaah aaaaah en buyuk idealim ev hanimi olmak
Neler neler yapilir koskoca gun senin yaaaa
Saglikli yasam
Kendine iyi bakmak
Diziler kitaplar dergiler internet
Ev isleri cocuk bakimi yemek yapmak
Vs vs
O 24 saat yetmez bile bunlari yapmaya
Hayatin tadini cikar tatlim

aynı şeyleri düşünüyoruz.

Şirketi kapattıktan sonra 1 ay iş aramıştım ve depresyona girmiştim habire bir yerleri siliyordum. Takıntılarım olmuştu...

Evde kalabilecek biri değilim ama çokk çalışan her kadın gibi evde olayım diyorum.

aynı şeyleri düşünüyoruz.

Şirketi kapattıktan sonra 1 ay iş aramıştım ve depresyona girmiştim habire bir yerleri siliyordum. Takıntılarım olmuştu...

Evde kalabilecek biri değilim ama çokk çalışan her kadın gibi evde olayım diyorum.

Cok calisinca hicbirseye vakit bulunmuyor canim
Hafta sonlari yetmiyor deli danalar gibi bir alisveris bir gezme bir anneye vakit ayirmak derken aptala donuyorum ve hafta ici ise gitmekten beter yoruluyorum
Sagligima beslenmeme dikkat edemiyorum her allahin gunu ise giderken ne gotureyim yiyecek isyerinin verdigi igrenc yemekleri yiyorum formuma dikkat edemiyorum spor yapamiyorum yuruyus falan sifir
Kisacasi ben calisma hayatimdan memnun degilim

Back
X