Henüz 12 haftalığız ama sanırım 1 kilo aldım.genelde meyve ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Karbonhidrattan ve tuzadan uzak durmaya çalııyorum ama pek beceremiyorum galiba gözümün önünde turşular,börekler dans ediyor.tatlicadiarzu
Allaha şükür tatlıyla hiç aram yok ordan bari avantajlıyım.
Yinede bebişimi zor elde ettim onun için ne gerekiyorsa yer içerim kilo hiiç dert değil.
ben 25. haftadayım ve 6 kilo aldım umarım böle gitmez çünkü son 4 kiloyu bu ayda aldım.allahım durmadan yiyiyorum.aaaa ama bi dur demek lazım bu gidişe.bi dahaki aylarda 3er kilo alsam bile 9 kilo eder ki bu bile beni çok zorlar.çünkü bel fıtığım var ne yazık ki
ya o borekler ınsanı mahfedıyor bır ıkı dılımlede olmuyor kıgenelde sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum.akşam yemeğini saat 5 te yiyorum eşim 6.30 gibi işten gelince sadece çorba içiyorum.ama son ay çikolataya biraz düştüm onu kesersem fazla kilo almam sanırım.sabah kahvaltısını çok severek ve bol bol yapıyorum.ceviz her sabah yiyorum.eti sevemsemde tüketmeye çalışıyorum.salatayı çook tüketiyorum.lahana brokoli salatalarıbol sirkeli az yağlı şekilde tüketiyorum böle az kilo aldım.ama son ay hamur işine merak saldım.kek ve poğaça yapıyorum devamlı
doktorun bırsey dedı mı canım bebıs kac grm27 haftalık benimde. bende 12 kilo aldım
ayy o arkdasın nasıl beslendı ya....maşallah bebıste kılo almışşbir tanıdığımız 50 kiloyla başladı (boyu 1.60) 48 kiloyla bitirdi bebek de 3 kilo 750 gr doğdu :roflol: ama hemilelikte de sonrasında da fıstık gibiydi ne yalan söyleyeyim
29 haftaya dogru gidiyoruz ve 10 kilo aldim.Ama sekerim ciktigi icin suan siki bir diyetteyim hersey yiyorum ama az ve dikkatli besleniyorum.Ve cok sukurki 10 gundur bir gram bile almadim.Kilo alimim durdu sukur.Ve tahminen doguma kadar 3 kilo daha alirmisim oda zaten direk bebege gidermis.Oyle soyledi doktorum.Bakalim herseyde bir hayir vardir derler dogruymus.Sekerim cikmadaysi ben bu hizla 20 kiloya dogru giderdim.
zayıflar daha cok kılo alıyor senın beslenmen nasıl canım22 haftalık 8 kilo aldım.53 ile başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?