tüm hamileler kaç kilo aldınız..

selam kızlar......
ben 23+4üm bugün itibariyle.....
ve toplam 9 kilo aldım........
sonumuz hayırlısı......

27 haftada 12 kilo aldım demiştim. bebişin gramını sormuşsunuz. 1200 gram olmuş. geçen ay 23 haftalıkken 620 gramdı. maşallah o bende hızla büyüyoruz. tatlıyı çok tüketiyorum. ama 43 kilo ile hamile kaldım. o yüzden aldığım kilo fazla göze batmıyor. doktorumda memnun halimden şimdilik.

en az haftada en çok kiloyu alan benim!!! nasıl beceriyosunuz arkadaşlar bu kadar az kilo almayı banada anlatırmısınız neler yediğinizi???zaten çok moralim bozuluyo:çok üzgünüm:

Hande sen kac haftaliksinki canim kac kilo aldin?

Kibela canim hic sorma sebzeden nefret ediyorum.Doktorda ayrim yapmiyo sadece hergun farkli sebzeler olucak.Brokoli ispanak pirasa bruksel lahanasi karnibahar hersey iste.Nasil yapicam bilmiyorum valla.

Mayoneze gelice bende sevmem sadece salatalarda yerim.Ama vitamin icin sadece gunluk bir kere bir dilime suruyorum tadimlik yani.Birde ustune basa basa omegali margarin aldirdi doktor hergun bolbol ekmege suruceksinndedi bende cig yag yemem mikroda eritip yiyorum.Kilo alimimda durdu cok sukur en cok buna seviniyorum yoksa almis basini gidiyordu

18.haftadayım 10 kilo aldım.bünyem kilo almaya çok müsait o yüzden kendimi bildim bileli hep rejimdeydim sigara içebilmek için yemek yerdim.ama şuan normal bile yesem acayip kilo alıyorum doktorum çok kızıyo ama ne yapayım olmuyo((58 kilo ile hamile kaldım şuan 68.çok sırıtmıyo ama yarın öbürgün o kilolar sırıtacak eminim.bebekte 180 grammış.bu hamilelik bana hiç yaramadı acıktığım zaman kendimi yatağa zor atıyorum başım çok dönüyokafamçokkarıştı

canım ben 27 haftadayyım 9 kılo aldım benım tartıma gore tabı yarın kontorulum var doktorum coook kızacak ufff ya

bana sizin kilolarınız iyi geldi vallahi 27 hafta 9 kilo bana göre çok çok iyi.yarın öbürgün bebek iyice büyüdügünde ben ne yapacam.üfffffff daha 180 gram.karnım büyük olacak ,belkide çatlayıp patlıcam,şişecem ,agzım burnum davul gibi olacak allahım düşünmek bile istemiyorum

Arkadaşlar ben 65 le başladım 8 haftalık hamileyim ve maalesef benneyaptımki2kilo aldım ama
doktoruma yalan söyledim ,beni tartmayın dedim 1 kilo almışım dedim...jeyyar
Benim okulumda bir öğretmen arkadaş 85 kiloyla hamile kaldı yani kilolu bir bayandı ve 87 ile bitirdi 4 kiloya yakın da tatlı mı tatlı bir bebeği oldu,bu nasıl iş anlamadık ama hamilelik bile almadı kendine,ben biraz abarttığımın farkındayım,benneyaptımkihiç mide bulantım yok,iştah süper ama hiç dert etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun da ben veririm bu kiloları.Tek derdim normal doğum istiyorum ama fazla kilolu olunca zor olduunu ve doktorların sezaryana yönlendirdiğini duydum,bilginiz var mı??:uhm:

kızlarrr en cok ben almısım cok uzuluyorum vıcudum mahvoldu ya senağlama
54 ıle hamıle kaldım ve su anda 75 kıloyum senağlama

mrb.14.haftaya girdim.hamileliğe 54 kg ile başlamıştım.hala 54 kg.hiç kilo almadım.ben doktorumun tavsiyesine çok önem veriyorum.sağlıklı besleniyorum.sadece bebeğe yararı olacak şekilde besleniyorum.bu konuda çok özen gösteriyorum.çünkü çok kilo alınca doğumun zor olacağını biliyorum.ayrıca gereğinden fazla kilo insanı yoruyor.birde çalışan için yeterli kilo almak şart.ilk trimester'imi kilo almadan geçirdim.zaten dr'um 1.trimesterda ya hiç kilo alma yada en fazla 1 kg al demişti.:dance:hedefim 2.trimester'da 3 kg almak.yani hafta başı 230 gr civarında almak gayet sağlıklı hamilelik geçirmemi sağlayacak.:1rolleyes:toplam 10-11 kg tamamlamak istiyorum.hem bebeğim hem kendi sağlığım için.

kızlar bide benden küçük bir tavsiye; hamileyiz diye çok yememize gerek yok.sadece 200- 300 kalori fazla yememiz yetiyor.buda 1 muz + 1 kase yoğurt kadar bişey.bazılarımız abartıyor.lütfen dikkat edelim bebeğimiz ve kendi sağlığımız için. a.s.

panıkatak nasıl beslenıyorsun canımm

mrb.
kalkar kalkmaz 3 kuru kayısı - 2 bardak su

sabah saat 9:00 da
1 peynir kutusundan biraz fazla beyaz peynir -
ve aynı o kadarda kaşar peynir
1 haşlanmış yumurta
1 küçük bardak açık çay ( çayı kesemedim maalesefbenneyaptımki, ama günde 1e indirdim)
1 dilim kepekli ekmek.

saat 10:00 folikasit ilacım

sabah saat 10:30 ceviz ,badem, fındık ( 2 şer adet)

öğlensaat 12:00 de
1 kase yoğurt
1 kase çorba (bakliyat)
2-3 yemek kaşığı sebze (ekmek yemiyorum hiç)

öğlen saat 15:00 da
1 bardak süt - çikolata ( mutlaka bebişimi ödüllendiriyorum :1rolleyes:

akşam üstü saat 17:00 de
meyve (1 adet)

akşam 19:00 da eve gidiyorum
o gün öğlen sebze yemişsem et yapıyorum
yada öğlen et yemişsem akşam sebze yapıyorum.
bu yemeklerin herhangi birinden sadece 1 porsiyon yiyorum (öğlen yediğimle akşam yediğimi ayırıyorum.yani o gün hem et hem sebze yiyorum.kısacası akşam yemeğim öğlen yediğime bağlı)
1 kase çorba
2 bardak ayran

bu arada hergün 12-15 bardak su içiyorum

gördüğün gibi düzenli besleniyorum.
ama bazen kahvaltıdan bıkınca arada bir 2 tane tost yapıyorum.1i beyaz peynirli , diğeri kaşar peynirli. 1bardak açık çay içerim.

ben rahat geçirdim gebeliği.midem bulanmadı.böyle gidersem 10 kg da tamamlayacağım.

sana sağlıklı doğumlar diliyorum.:1hug:

dikkat edersen ekmek sabahları sadece 1 dilim ve kepek olarak tüketiyorum.gece yatmadanda 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içiyorum.
yatmadan önce badem yağı sürüyorum 2 günde bir.henüz erken diye.ilerde her gece süreceğim.bu arada birde sabah ve öğle yemeğinden sonra 30 dk yürüyüş yapıyorum.akşam işten sonra yemek falan yoruluyorum.açıkcası akşam yemeği sonrası yürümüyorum. :)

canım kac haftalıksın..doktorun ne dıyor

canım 35+4 gunluk gebeyım dr kızıyor ama bende fazla yemek yemıyorum neden bu kadar kılo aldım anlamıyorum 5 ayıma kadar 2,5 -3 kg almıstım ama 5 aydan sonra hızla kılo aldım saglıklı ve dengelı beslenıyorum ama aldım ıste kıloları halada alıyorum nasıl verıcem ben bu kıloları hıc bılmıyorumsenağlama

ya gerçekten bende dikkat ettikçe alıyorum. en son 30 haftalıkken 10 kilo almıstım şimdi ne kadar aldım bilmiyorum ama heralde 12 olmuştur. buda moralimi bozuyo. Bu arada ben suanda 33+3 üm ve haftaya doktor kontrolüm var ozaman cıkacak ne kadar olduğum evde tartı var ama ona cıkamıyorum üzülmemek için. Bide galiba vücudum çok su topladı selülitler aldı başını gitti. Artık doğumdan sonra sıkı bir egzersiz ve yeşil çayla halledicez arkadaşlar ne yapalım...

kizlar bende 31 haftalik oldum 10 kilo aldim bana neden doktorum kizmiyorrr yaa, bilakis iyi gidiyorsun diyo bende ha gayret yemeye basladimm

Ben Suan 21+4 Dum Ve 52 Ile Basladim Suan 58 Im Yani 6 Kilo Aldim Doktorum Hic Bisey Demedi
Normal Yiyorum Bazen Fazla Kacirmasam Iyi Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…