Ben daha bugün 24 haftalık oldum ama aşırı kilo aldım:çok üzgünüm:..Kendim evde hayatta tartılmıyorum moralim bozuluyo doktordan doktora tartılıyorumOcak ayında gittiğimde 65 kilo olmuştum..Ve doğum Mayıs ayında olacak daha kaç kilo alırım bilmem :tomato: Bugüne kadar 15 kilo aldım yaw...51.5 kiloyla başladım 65 tim en son tartıldığımda kendimdn utanıyorum :tomato:kafamçokkarıştı
15+5 haftalığım sanırım bu hafta 1 kilo almışım ama kiloluyummmmmmmm zatennn
canım kaç kilosun kiii ben ilk doğumumda 74 ikincii doğuma86 kilo ile gitmiştim...şimdi bunda 80 kilo oldum..boyda kısa zaten..bencede estetik çok önemli değil.. ama sana tavsiyem sebze meyve ağırlıklı beslen arada biir kendini ödüllendir..arada birden kastım iki haftada yada ayda 1 ...doktorun seni bu konuda zaten yönlendirir..olmazsa bu ay diyetisyene de bi uğra canımm ben öyle yapmayı düşünüyorum..canım bende daha 5+5 im ama zaten kilolu hamile kaldım çok korkuyorum bende kilo almaktan.estetik yönü bir tarafa doğumda evladıma bir zararı olurmu acaba ???senağlama:çok üzgünüm:
nurcan maşallah ne kadar az kılo aldın nasıl oldu
Kızlar yaa ben de çok aldım daha 8 haftalık hamileyim ve 2 kilo aldım,utanıyorum doktoruma bile yalan söylüyorum,ama boşverin ya ben de zaten kilolu hamile kaldım yazın 7 kilo vermiştim hamile kalacam diye nasip değilmiş verdiğim kiloları geri alır almaz hamile kaldım böylesi kısmetmiş.Kızlar ya hamileyken özgürce yemicez de ne zaman yiyecez,valla rejim rejim hep hayatım kendimi kısıtlamakla geciyor valla ayda bir ödüllendirmeden bahsetmişsiniz ben hergün günde kaç kere ödüllendiriyom kendimiii,tatlıya bayılıyorum,hiç mide bulantım da olmadı,Allah sonumu hayır etsin,bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil kilolar falan...
nasıl bu kadar az alıyon canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?