tüm hamileler kaç kilo aldınız..

bende çok kilo aldım moralim çok bozuluyo (( 56 ile başladım en son 70 dim şimdi 33+6 günlüğüm haftaya doktora gitcem bakalım kaç kilo aldım başlarda her akşam meyve yiyodum doktorum fazla yeme dedi şimdi akşamları çok nadir yiyorum hamur işinide misafirliğe gittiğimde yiyorum

ben sabah tartıldım bu hafta çok kilo almışım,
gözlerim yerinden fırladı resmen
28+5 haftalığım ve 7 kilo aldım,
daha geçen hafta 6,5 kiloydum belki de daha azdım,hatırlamıyorum şimdi

Ben daha bugün 24 haftalık oldum ama aşırı kilo aldım:çok üzgünüm:..Kendim evde hayatta tartılmıyorum moralim bozuluyo doktordan doktora tartılıyorumOcak ayında gittiğimde 65 kilo olmuştum..Ve doğum Mayıs ayında olacak daha kaç kilo alırım bilmem :tomato: Bugüne kadar 15 kilo aldım yaw...51.5 kiloyla başladım 65 tim en son tartıldığımda kendimdn utanıyorum :tomato:kafamçokkarıştı

ohaaa semmm yavaş git kız,
ee ben seni gördüğümde karnın dümdüzdü ,ne aralık aldın ki,
ama çok zayıftın o yüzden çok göstermiyosundur,
nereye gidiyosun dr .a,
kocaman öptük seni ve oğluşunu

canım bende daha 5+5 im ama zaten kilolu hamile kaldım çok korkuyorum bende kilo almaktan.estetik yönü bir tarafa doğumda evladıma bir zararı olurmu acaba ???senağlama:çok üzgünüm:
canım kaç kilosun kiii ben ilk doğumumda 74 ikincii doğuma86 kilo ile gitmiştim...şimdi bunda 80 kilo oldum..boyda kısa zaten..bencede estetik çok önemli değil.. ama sana tavsiyem sebze meyve ağırlıklı beslen arada biir kendini ödüllendir..arada birden kastım iki haftada yada ayda 1 ...doktorun seni bu konuda zaten yönlendirir..olmazsa bu ay diyetisyene de bi uğra canımm ben öyle yapmayı düşünüyorum..

nurcan maşallah ne kadar az kılo aldın nasıl oldu

kibela zaten kiloluyum canım..gerçi dahada kiloluydum ama ben bebk için biraz zayıflamıştım..(94 tüm 79 oldum) 1 kilo aldığıma bile üzülüyorum ..hedefim ilk 4 ay hiç almamaktı en azından 6 ayın sonunda 2 kilo alayım yeter bana diyodum ama sanırım 6 ayın sonuna ben 3 4 kilo alırım

sebze ağırlıklı besleniyorum genelde sabah kahvaltılarımı iyi yapıyorum öğleyin çok yemiyorumbi porsiyon ya makarna ya bi tabak sebze yemeği..yanında küçük bi dilim ekmek...ama akşam salata çorba mutlaka yiyorum aslında etten tiksiniyorum ama az da olsa yiyorum

Kızlar yaa ben de çok aldım daha 8 haftalık hamileyim ve 2 kilo aldım,utanıyorum doktoruma bile yalan söylüyorum,ama boşverin ya ben de zaten kilolu hamile kaldım yazın 7 kilo vermiştim hamile kalacam diye nasip değilmiş verdiğim kiloları geri alır almaz hamile kaldım böylesi kısmetmiş.Kızlar ya hamileyken özgürce yemicez de ne zaman yiyecez,valla rejim rejim hep hayatım kendimi kısıtlamakla geciyor valla ayda bir ödüllendirmeden bahsetmişsiniz ben hergün günde kaç kere ödüllendiriyom kendimiii,tatlıya bayılıyorum,hiç mide bulantım da olmadı,Allah sonumu hayır etsin,bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil kilolar falan...

Kibelaa biliyorum canım benim,Allah korusun kız 30 kilo da almam heraldeyasakkelime
korkmuyor da değilim zaten kendimi çirkin hissediyorum,daha da alırsam
nasıl olacak,ama hamilelik zaten kilo alınan bir dönemdir canım yaa,kafamçokkarıştıbak
Ebru Şallı bile aldı ama yaa,gelmeyin üstüme zaten hassasım ağlarım şimdi senağlama
ben şişkoyuuuummm:tomato:

Bende de ayni sorun var canim ya.70 kilo ile basladim 13 haftalik hamileyim 3 kilo aldim bile.ilk hamileligimde 60 ile baslayip 77 ile bitirmistim simdi daha cok sisman olacagim.catlaklarim cogalacak diye korkuyorum.bide disari cikmak bile istemiyorum cunku ikinci hamileligim oldugu icin karnim hemen belli oldu sanki 4 5 aylik hamile gibiyim.bir de etrafimdaki herkes cok kilo aliyorsun normal mi felan diye konusuyor sinirlerimi iyice bozuyorlar.tatli felan yemiyorum ekmekte fazla yemiyorum.pilav felan galiba kilo aldiriyor.paylasiyim istedim sizinle..

18 hafta,5 günlük hamileyim:) 2 kilo aldım..İlk bebeğimde de 11 kilo ile doğuma gitmiştim..
Ben doğumdan sonra alıyorum kiloyu malesef

nasıl bu kadar az alıyon canımm

Bilmiyorum ki:)))
Yani çok zayıf bir hatunda değilimdir ama hamilelik dönemimde 10 ila 11 kilo falan alıyorum..
Normal yaşantımda ki gibi besleniyorum ama meyve ve süte daha çok ağırlık veriyorum tabi ki:)
Asıl sorun doğumdan sonra benim..Yani ilk bebeğimde öyle oldu..Anne sütü almayan,gaz ve kabızlık sorunu olan bir bebeğe bakmak,insana düzenli beslenmeyi unutturuyor açıkçası..
Umarım bu kez aynı şeyler olmaz ve doğum sonrası aynı kilomu yakalayabilirim..

Kilo milo dert değil valla,bebbişim daha doğrusu bebişlerimiz sağlıcakla gelsin yeter:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…