Aynen öyle ve fark ettim ki hayatımı ev işi temizlik cocuk döngüsüne sokmuşum.. Artık hedef koydum kendime oğlan kreşe başladığında halk eğitime gidicem dikiş nakış kursuna.. Eskiden bekarken hem çalışır hem kurs ve tiyatro vs giderdim. Kendi kendime bir kuyu oluşturmuşum.Şu anda mutlu olmanıza sevindim
Problemlere çare aramak gerek. Bazıları zor bulunuyor belki ama evde oturmakla da çözülmüyor.
Tebrikler
O da etkili ama insan öz ana babasını cıkaramıyor üstüne birde vijdan azabı çekiyor.Valla kimseyi kırıp dökmeyelim diye kırılan dökülen hep biz oluyoruz. Bende sizin gibiyim ama düzelemiyorum. Bende canımı sıkanı hayatımdan çıkarıyorum
Şimdi doktor araştırıyorum çünkü ilaç kalıcı değil çözüm içteki sorunu çözmek inşallahSimdi rahatladıysanız ne mutlu.
bunlar haşimatodan degilmiymis yani bende boyleyim sadece beni bayiltir cocugumu gotururlermi tarzi seyleri dusunmemMerhaba kızlar umarım bu konumda kapanıp ban yemem bu da bir dert çünkü esasında..
İbreti alem için yazıyorum. Hiçbirşeyi içinize atmayın. Genç kızlığımda patavatsızlık derecesinde içimde tutmazdım sorunumu kafama takılanı.. Sonra herşey değişti,herşeyi içime atmaya başladım. Gitfide paaifleştim. Bebeğim oldu lohusayken ego savaşları ortasında kaldım. Annem ve kv arasında aman o duyup incinmesin aman bu kırılmasın diye diye içime attım. Bebeğim 3aylıkken ailem başka şehire taşındı. Kaldım vursa bir başıma ki zaten 2hafta da bir görüşürdük. Neyse zamanla değiştiğimi hissetmeye başladım. Herşeyi ama herşeyi planlamaya çalıştığımı fark ediyor engel olamıyordum. Mesela 5ay sonra gidilecek yerde kim ne dwr ben cevap olarak ne demeliyim? Gibihep bitkin yorgun bezmiş asabi ani çıkışları olan birine döndüm. Ve hep haşhimato hastalığıma bağladım.. Ama öyle değilmiş gittiğim bir dahiliye doktoru bu değerler için bu anlattıkların çok fazla dedi düşünün hastaneye adım atınca tansiyonum fırlıyordu doğumdan sonra başladı. Hep ya annem ölürse babam ölürse, kocam ölürse, oğlum ölürse düşüncesi sarmıştı beni hatta çocuğu parka götüreceğim ya biri gelip beni bayıltır çocuğu kacırıraa vsvs dahiliye doktorum. Ben uzman değilim ama sende ansektiye olduğunu düşünüyorum. Panik atak bile olabilir, şimdi çok hafif kaygı giderici ilaç vericem 1hafta sonra konuşalım dedi. Yemin ederim yeniden doğmuş gibi hissettim. Bana çok iyi geldi kaygılanma durumum en aza inndi sanki kafanda ucunu kaçırdıgım düşünceler tek tek sadeleşerek aydınlandı. 1hafta sonra gittim. Bana piskiloğa yada psikiyatriye gidersem daha iyi olacağını o ilacı sadece kendi tahminin doğru olup olmadığını anlamak için verdiğini ve haklı çıktığını söyledi ilacı araştırdım acaba piskolojik olarak mı iyi hissettim diye hayır gerçekten kaygı giderici imiş. Sebebleri cook derin uzun tabi, ama nolur hanımlar annem küser kv incinir kuzenim kırılır diye diye içinize atmayın. Bu dünya hassas kalpliler için gerçekten cehennem
Değilmiş, halsizlik ve yorgunluk evet ama gerisi değilmiş malesef..o an söyleyemediğim şeylwri unutamayıp monolog yapıyordum.. Neden böyle demedim neden izin verdim..bunlar haşimatodan degilmiymis yani bende boyleyim sadece beni bayiltir cocugumu gotururlermi tarzi seyleri dusunmem
agir bir lohusalik gecirdim ve bende sizin gibi patavatsizken simdi herseyi icimde kendimle yiyorum bazen dislerimi sikarken cenemin agrisindan kendime geliyorum
sizinde ense tarafinizda yanma oluyormu gerildiginizde sanki ordaki kaslari gererek atese tutuyorlarmis igne batiriyorlamis gibiDeğilmiş, halsizlik ve yorgunluk evet ama gerisi değilmiş malesef..
Benim midemde oluyordu bu yere yatıyordum sancıdan stres kaynaklıymışsizinde ense tarafinizda yanma oluyormu gerildiginizde sanki ordaki kaslari gererek atese tutuyorlarmis igne batiriyorlamis gibi
Bende de kaygı var sanırım şimdiden düşünüyorum bayramda bana şunu şunu derlerse ben ne diyeyim,sürekli bu tarz düşünmeler ya eşim ölürse ya kızım ölürse sürekli olmasada ara ara aklıma geliyor.Arada sabah servisteyken bile kızımın öldüğünü düşünüp gözlerim doluyor.Benimde mi doktoro gitmem gerekiyor.Sabah işe gidicem makyaj yaparken bile bana bişey derlerse şunu diyeyim diye düşünüyorumMerhaba kızlar umarım bu konumda kapanıp ban yemem bu da bir dert çünkü esasında..
İbreti alem için yazıyorum. Hiçbirşeyi içinize atmayın. Genç kızlığımda patavatsızlık derecesinde içimde tutmazdım sorunumu kafama takılanı.. Sonra herşey değişti,herşeyi içime atmaya başladım. Gitfide paaifleştim. Bebeğim oldu lohusayken ego savaşları ortasında kaldım. Annem ve kv arasında aman o duyup incinmesin aman bu kırılmasın diye diye içime attım. Bebeğim 3aylıkken ailem başka şehire taşındı. Kaldım vursa bir başıma ki zaten 2hafta da bir görüşürdük. Neyse zamanla değiştiğimi hissetmeye başladım. Herşeyi ama herşeyi planlamaya çalıştığımı fark ediyor engel olamıyordum. Mesela 5ay sonra gidilecek yerde kim ne dwr ben cevap olarak ne demeliyim? Gibihep bitkin yorgun bezmiş asabi ani çıkışları olan birine döndüm. Ve hep haşhimato hastalığıma bağladım.. Ama öyle değilmiş gittiğim bir dahiliye doktoru bu değerler için bu anlattıkların çok fazla dedi düşünün hastaneye adım atınca tansiyonum fırlıyordu doğumdan sonra başladı. Hep ya annem ölürse babam ölürse, kocam ölürse, oğlum ölürse düşüncesi sarmıştı beni hatta çocuğu parka götüreceğim ya biri gelip beni bayıltır çocuğu kacırıraa vsvs dahiliye doktorum. Ben uzman değilim ama sende ansektiye olduğunu düşünüyorum. Panik atak bile olabilir, şimdi çok hafif kaygı giderici ilaç vericem 1hafta sonra konuşalım dedi. Yemin ederim yeniden doğmuş gibi hissettim. Bana çok iyi geldi kaygılanma durumum en aza inndi sanki kafanda ucunu kaçırdıgım düşünceler tek tek sadeleşerek aydınlandı. 1hafta sonra gittim. Bana piskiloğa yada psikiyatriye gidersem daha iyi olacağını o ilacı sadece kendi tahminin doğru olup olmadığını anlamak için verdiğini ve haklı çıktığını söyledi ilacı araştırdım acaba piskolojik olarak mı iyi hissettim diye hayır gerçekten kaygı giderici imiş. Sebebleri cook derin uzun tabi, ama nolur hanımlar annem küser kv incinir kuzenim kırılır diye diye içinize atmayın. Bu dünya hassas kalpliler için gerçekten cehennem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?