• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm hersey kabus gibi...

Ya gece gece aklım yine fesatlığa çalıştı biliyorum ama siz bilezik deyince şunlar düşündüm:
Şimdi siz olması gerektiği gibi davanızı açıp bu şerefsizliği onların yanına bırakmayacaksınız ama bence karşınızdaki insanlar haysiyetsizliklerinden bunun para koparma yolu olduğunu düşünebilirler.

Ne düşündükleri esasında çok önemli değil ama şu var ki nişanda takılan takıları hemen geri verirseniz sonra geri vermediler diye iftira atma ihtmalleri doğabilir, isterseniz tüm iade olaylarını mahkeme ile paralel gerçekleştirin.Zaten hediyelerin ve takıların iade edilmesi kanuni bir zorunluluk, tazminat davası esnasında sizi yersiz iftiralarla yıpratmaya çalışabilecekleri aklıma takıldı, ya da yine saçmalıyor muyum:44:
Neyse zaten abiniz avukatmış sanırım ne yapacağınıza en iyi o karar verir, ama yine de aklımdakini söylemek istedim dünyanın bin türlü hali var.

yaaa biz senle siyah beyaz salonu hangi renk ile renklendirelim diye konuşuyorduk şimdi senin adını görünce bir bakayım dedim inan çok üzüldüm ama şükret ya evlendikten sonra ortaya çıksaydı verilmiş sadakan varmış yapmak istediğinde haklısın sonuna kadar götür sana üzülme diyemem çok üzüleceksin belkide ağlayacaksın ama bu duygular seni daha güçlendirecekler ...

Tabiiki cezasını bulacak, tabiiki böyle yüzlerce örnekler var.

Ama siz önce kendiniz için çok dua edin, mutluluğunuz, huzurunuz, maddi manevi başarınız ve yepyeni tertemiz ömürlük bir aşk için.

Devamlı olarak kendinize dua edin, insanlar böyle acılarda hep karşısındakine yoğunlaşır, unutur kendini.

Seyrine bırakın, Allah'a havale edin.

Görün bakın taşlar nasıl yerine oturacak inşaallah.

Buraya yakın zamanlarda konu açacaksınız, sınavımı kazandım, başarılı bir işteyim,çok mutluyum aşık oldum v.s

Böyle ara ara atakları olacaktır kalbinizin; olay değil kandırılmak ama zamanla geçecek yeri dolacak güzelliklerle inşaallah.

çok uzuldum yasadıklarına hıc kolay seyler degıl
ama ne mutlu kı aılene cok guclu karakterlı bır kız yetıstırmısler.Acıları unutmanın en guzel yolu calsımaktır.bu sınav senın ıcın harıka bır fırsat emınımkı kazanacaksın.
ancak Tazmınat davan hakkındasunu belırtıcem eger bu dava surecı senı yıpratacaksa hıc muhatap olma kestır at.yok ben ılgılenmıycem avukatım ılgılenecek dıyosan ozamn ac davanı.
bana dusmez ama ya bır psıkologdan destek al yada Allaha sıgın dua et cunku bu buyuk acıların altındna kalkmak zordur ancak kalktıgın zamanda tam kalkacaksın..
Allah yardımcın olsun arkadasımmmm

Verilmiş sadakan varmış böyle insanlardan en başında kurtulmuşsun. Allah'a havale et canım er geç cezasını bulur ve senden helallik almayınca mutlu olamaz bunun örneklerini çevremde de görüyorum. Onun ne yaptığı ne yaşadığı umrunda olmasın canım Allah'a bırak. inşallah kpss kazanırsın güzel bir hayat kurarsın kendine. Güçlü bir kızsın her zaman böyle ol canım. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

her şerde bir hayır vardır diye bir hadis var, ilerde bugünlerini düşünüp kabustu geçti bitti diyeceksin..
eminim çok üzülmüşsündür, yıkılmıssındır ama yapılacak bişey yok suan, konsantre olup derslerine calış, Allaha inan güven. eminim bu yaşadıklarını unutturacak bir kişi mutlaka cıkacak, ama sen yeterki sabır et bekle..

seni çok iyi anlıyorum.yolun başında bu insanın gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın canım ben 10 yıl evlilikten sonra eşimin yanlışını öğrendim o sadece telde konuştuk hiçbir art niyetimiz yoktu diyor ama kendini kandırsın dursun:19:ben 3 çocukla 10 yıldan sonra bir deprem yaşadım atlatmaya çalışıyorum:5: senin işin inan bana benden daha kolay.hiç üzülme diyemem ama asla umutsuzluğa düşme daha çok gençsin önünde çok güzel yıllar var dersine odaklan mutlu olmaya çalış canım

O davayı açın, kanıtlanırsa her şey vay onların haline..

Bir genç kızın en masumane duygularını; bu denli çocukça ve basit bir oyunlarla(!) incitip bir de utanmadan eskisi gibi olmak isteyen insanın yanına kar kalmamalı hiç bir şey!

Neyse ki nişanlılık aşamasında görüp tanımışsınız adi herifi :47:

Burda sizi destekleyen yüzlerce kk kadınları var!:kkk:

Kpss'ye de hazırlanın. HErşey çok güzel olacak eminim..

Sevgiler :16:

yanımda olan herkese destekleri için duaları için çok tesekkür ederim..
tüm msjları okudum çok saolun arkadaşlar..destekleriniz iyi geliyor

ailecek zavallıymışlar.ne yap et kendini kpss ye ver atan ve yıkılmadığını ,onsuzda hayatına gayet iyi devam edebileceğini göster ona.

gerçekten zor bi durum yaşamışsınız
ama yaşanan yaşandı artık geleceğine bak
evet zorlu bir süreç geçireceksiniz uzun süre nedenlerle boğuşup duracaksınız
ama bi kere karaktersiz biri yolunuza çıkmış işte
bırakın hayatınızda daha fazla yer almasın zavallı biri olabilir ancak boşver o zavallıyı

Allah size kolaylık versin ne diyim..Şuan yapabileceğiniz en güzel şey kpssyi kazanıp hemen atanmak.Eminimki o adam bunları duyup orta yerinden çatlayacaktır.Çünkü siz onun tüm yaşattıklarına rağmen dimdik ayakta olucaksınız:):)

bulusis yasadiklarina cok üzüldüm,zaten önceki konuyu okuyunca sok yasadim:53:
verilmis sadakan varmis en azindan evlenmeden kurtuldun,
ALLAH SENI IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN(AMIN):nazar:
simdi biz ne desek bos ates dustugu yeri yakar...
ALLAHINDAN BULSUN,sen kurtulduguna sükret,
INSALLAH bundan sonra cok cok cok MUTLU olursun...:38:

Cnm tabiki eden bulur
Adalet sahibi bi Rabbimiz var bizim
Gerisini düşünme cnm
Kpss topiğimize gel cnm kafanı dağıtırsın

kayınvalidenin üst katına oturacağından falan konuşuyoduk günler önce, temizlik beklerler miydi konumuz, derdin buydu önerilerimiz bu yöndeydi...nasıl bilebilirdik bi insanoğlunun bu kadar alçalabileceğini, ne desem bilemiyorum ama o aileyle görüşmeyin af diledik olmadı bari malları kurtaralım derdindeler ama kimsenin ahı kimsede kalmaz Rabbim senin için ne düşünüyolarsa onlara 2 katını versin

yeni gördüm konularını yeni haberim oldu yaşadıklarından :/

kpssye asıl ve kazan emin ol her şey daha kolay olur o zaman. bir işin olur vakit daha kolay geçer, farklı bir hayat farklı arkadaşlar emin ol kafan dağılacaktır. ben de öğretmenim 3 sene önce atandım eğer bir şeye ihtiyacın olursa sorun olursa kpss ile ilgili mesaj at mutlaka cevap veririm.

her şerde hayır var derler ya ben inanıyorum ki bu iş de hayırlı olacak geri kalan hayatın için. allah sabrını verecektir. kendine iyi bak

Nasılsın bulusis, iyisindir umarım.

Son düzenleme:
tesekkür ederim kızlar iyiym..toparlandım derslerıme ve işime verdım kendımı..
ailemin gururyla onuruyla oynanmıs babası gunlerdır esyalarımızı verın dıye araıyor..nasıl bı aıleymıs bunlar...ınsan utancından ısreyemez yaa..zaten yollayacaktık biz kendmzı toparlamaya calısıyorduk olay daha cok tazeyken...

tesekkür ederim kızlar iyiym..toparlandım derslerıme ve işime verdım kendımı..
ailemin gururyla onuruyla oynanmıs babası gunlerdır esyalarımızı verın dıye araıyor..nasıl bı aıleymıs bunlar...ınsan utancından ısreyemez yaa..zaten yollayacaktık biz kendmzı toparlamaya calısıyorduk olay daha cok tazeyken...

yine görgüsüz bir aile ve oğullarıda gurursuz vede şerefsiz ,sorumsuz riyakar ile karşı karşıyayız,akıllı kızmışsım oğlanı yakaladım ama çoğu kızlarımızda şüphe yok körü,körüne inanma ,ahir zamandayız güvenmemek lazım

Sevgili bulusis.Öncelikle çok geçmiş olsun.Şu an sana çok zor geliyor tahmin edebiliyorum.ama kurtulduğuna dua edeceksin.Ne kadar sansılısın farkındamıısn?Böyle birşeyi evlenmeden önce öğrendin..Bunu bir yaşam dersi olarak düşün vesana öğrettiklerine bak.
Bizde bu tür bir olayı görümcemde yaşadık.Görümcem 3 yıllık evliydi.bizim hiç beklemediğimiz bir anda ,bir tartışmadan sonra eski eşi boşanmak istemiş.sebep olarak başkaısnı seviyorum,evlilik bana göre değil vs. demiş.görümcem de evi terkedip annesinin evine geliyor.normalde biz aynı sehirdeyiz ama bizim il dışında olduğumuz bir anı beklemiş.sonrada yaşananlardan görüyoruz ki eski eşi bu ayrılığı çok önceden planlamış.önceden görümcem ve kocası bize ait olab bir iş yerinde birlikte çalışıyordu.biz bu adama çok güvenmiştik.müdürlük yaptı,maddi tüm işlerini yürüttü.biz öğretmeniz eşimle.oda işyerini yürütüyordu.biz ne bilelim.evlilik boyunca borç ödemişler.evi 800 lira alan görümcem geçindirmiş.söylemiyor bize.
bizim iş yeri çok büyük zararalara girdi onun yüzünden.Eşimde baktı araları bozulacak .direk başka iş de bul diyemedi..görümceme söyledi,oda eşini ikna etti devlete geçmesi için.oda geçti ve asıl o zaman başladı sıkıntı.bu adam devlete geçince, nasılsa artık düzenli bir gelirim var diye ,ekstra işlerde yapıyordu.yüzünü bellli etmeye başlamış.2 ay içinde boşanma işi çıktı ortaya.biz şok olduk.
görümcem ailesi üzülmesin diye çok çabuk anlaşmalı boşandı.evinden ceyizinin çoğunu almadan çıktı.geri kalan adama kaldı.anlaşmalı boşanmada da avukatların azizliğine uğradı.maddelerden biri maddi manevi tazminat haklarından vazgeçiyorum idi..
görümcem ailesi üzülmesin diye itiraz etmedi hemen boşandı. boşanma kesinleştiği an 3 gün sonra adamın annesi sevgilisi ile sarmaş dolaş fotolarını koydu face.
sonradan kulağımıza boşanmadan önce yaptığı tüm halttlar geldi.küçük bir sehirdeyiz.azcık dikkatle farkederdik olayı ama kondurmaıyorsun ki.
İş yeri bizim olmasına rağmen "burası benim ,10 tane arabam var.eşim için o şe...... tekidir.."neler neler...
bizimde gözümüz kör oldu.bizi 200.000 zarara uğrattı.çok az hissemiz kaldı orda.yok bahasına gitti elimizden.
asıl daha sonradan duyduklarımız koydu bize.
o yüzden ne hakkın varsa sonuna kadar ara..ayıp olurmuş,ben ayrılıyorum ,mal davası mı olurmuş deme hiç.
EVlenmeden kurtulduğun içinde çok sanslısın unutma.şimdi tek hedefin sınavı kazanıp atanmak olsun..bu sıkıntılarıda ancak paylaşarak atlatırsın.yakınlarınla paylaş,konuş,kendini eve kapatma ..
sevgiler

Back
X