• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm kk üyelerine

okumayın o zaman mecburiyet yok.
okumak için üye olduğumuzu hatırlatmak isterim. bence sen kötü yazmaya devam et. seninkini okumam fakat cidden derdine derman bulmak isteyenleri bu konuda uyarmam gerekiyordu artık. bir çok konuyu okumadan kapatıyorum. neden böyle olsun?

Bir insanın derdini anlatan konusunda Ada'mlar yazması beni rahatsız etmiyor, senin burada türkçe öğretmenliğini "ingiliccekarakter" nickiyle yaptığın kadar... Onu ne yapalım?:işsiz:
bana zorla ingilizce karakter aldırmaya çalışan sisteme sitemimdir o.

ironiden anlamayan nesle aşina değiliz.

çünkü ben yazıları okurken konsantre oluyorum. fakat misal Ada'm görünce pat diye kesiliyor konsantrem.
1 kişinin konsantre olamaması yüzünden acil derdini yazanlar yazmasın efendim.
İçinde tutsun çatlasın patlasın, bide bizi böyle dertlendirmesin otomatik düzeltme vs diye.

Kusura bakma ama bu kadar ciddi şeyler yazan insanlara karşı böyle bilmişlik yapanlar daha itici duruyor.
Çiçek böceği dert edenler dikkat etsin ama şiddet gören tecavüze uğrayan aşağılanan insanlar, bide sizin aşağılamanızla uğraşmasınlar.
TDK’da takılın burası size göre değil.

Tüm kk üyelerine (bu bir espridir, benim takılmalarımdan biridir, tanıyanlar bilir ama tanımayanlar hemen küsüp dudak bükmesin)
Üyeler ve konular hakkında topik açmamalıyız, konu kapatılmıştır, iyi geceler hoşçakalın, mutlu kalın:KK25:

Back
X