• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm o evli adamların peşinde dolanan kızlara sesleniyorum!

thornbury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
59
0
36
İstanbul
Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın, sen onun aklına girmeye çalışırken, ne denli sorunlu olsak da benim eşim buna izin vermedi. yalanlarınla onun kafasını karıştırdın, ama bizi yenemedin. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen bizi öldürecek kadar güçlü değilsin. tek dileğim, Allah hakkımı sende koymasın. benim ve doğacak çocuklarımın. pisliğinde boğul.

kızlar üzgünüm, çok doluydum, haykırmaya ihtiyacım vardı, can sıkmak hiç değil niyetim. sadece çok doluydum.

Bu hakaretlerin bir bu kadarını aldatan erkek de hak ediyor.

Son düzenleme:
Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın, sen onun aklına girmeye çalışırken, ne denli sorunlu olsak da benim eşim buna izin vermedi. yalanlarınla onun kafasını karıştırdın, ama bizi yenemedin. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen bizi öldürecek kadar güçlü değilsin. tek dileğim, Allah hakkımı sende koymasın. benim ve doğacak çocuklarımın. pisliğinde boğul.

kızlar üzgünüm, çok doluydum, haykırmaya ihtiyacım vardı, can sıkmak hiç değil niyetim. sadece çok doluydum.

kuzum kız ışık görmese bu kadar sokulmazdı azcık da eşine kabahat ver

Aldatmalarda suç tek taraflı degildir aldtan erkekte suçludur aldtan erkekle beraber olan kadında suçludur bu durumlarda sadece kadın suçlanmaz evli erkeklere musallat oluyor diye erkeginde sucu vardır eger bir kadın evli bir erkegin peşinde dolanıyor ise ozaman adam karşılık vermesin her iki tarafta aynı derecede suçludur bana göre

o duyacağını duydu da o pislik kız duymadı. o yüzden burası eşime değil, ona ait. bir de şöyle bi şey var, benim saf eşim, bu sinsi sinsi yanına sokulanı dert ortağı görmüş, dert yanmış. bu pislik de zaten boşanma aşamasında olan (ben istedim boşanmayı, eşim hep olmasın diye direndi) bizi daha da bozmak için "yok bence sizin aranızda herşey bitmiş, yok o seni sevmiyor bence" filan demiş durmuş. tabi kendini iyiymiş gibi göstermek için söylediği yalanlar cabası. tabi bir de bana söylediği yalanlar var. eşim aksini kanıtlamasa, inanıp bi pisliğe terketsem hiç konuşmadan...nolcaktı o zaman...ha o adam duyacağını duydu, hem de misli misli.

Aklına girilen erkek sütten çıkma ak kaşık, aklına giren kadın bilmemne .... Yok böyle birşey ya, biri de çıkıpta yoğurdum ekşi desin, biri çıkıpta benim eşim şerefisiz desin.

Ama olmaz yuva bozulmaz, kolay kurulmuyor dimi ? Ama ortada yuva mı kalmış diye az da özeleştiri yapmak lazım.

Kadınlar hep diğer kadını suçladıkça, eşlerini akladıkça bu hikayeler bitmeyecek.

Az kendine dürüst olabilse insan, herşeyin üstesinden gelecekte nerdeeee

Saf eş,şeytan pislik kız..
Bence böyle saf kocaları kreşe falan bırakmalı gündüzleri yoldan çıkarmasınlar diye..

Bence o erkeklerde madem karılarını cok seviyorlar fırsat vermesinler akılları karisicak cocuk çoluk değiller adı üstünde " evli" erkekler, okadar cok erkek varki genc kızları bekarım diye yalanlarla kandırıyorlar, sizin esınız bunları yaptı demiyorum. Ama kesinlikle ortada bi suc varsa bu aslaaaaaa tek taraflı değildir yoksa cok bencilce davranmış oluruz buna fırsat veren erkek melek değil ve olamazda!!! Bunu yapan kızlara aferin demiyorum kesinlikle ama iki taraflı değerlendirmenizi tavsiye ederim.

tüm söylediklerinin fazlasını evli erkeklerde hakediyor bence..... kendini bilse de gitmese u...kurunun peşine

bunları size kim söyledi eşiniz mi?
yoksa birebir kızdan mı duydunuz?
o evli adamlarda o kadar masum ve sütten çıkma ak kaşık değil söyleyeyim ben sana...
belki de o kızın ne yalanlarla peşinde dolanmıştır, kız istemeyip durum ortaya çıkınca zaten ben istemedim demiştir sana...
bence sen önce yanında uyuyan adamın karakterine bak...
kızın karakteri seni en son alakadar eden şey...

o duyacağını duydu da o pislik kız duymadı. o yüzden burası eşime değil, ona ait. bir de şöyle bi şey var, benim saf eşim, bu sinsi sinsi yanına sokulanı dert ortağı görmüş, dert yanmış. bu pislik de zaten boşanma aşamasında olan (ben istedim boşanmayı, eşim hep olmasın diye direndi) bizi daha da bozmak için "yok bence sizin aranızda herşey bitmiş, yok o seni sevmiyor bence" filan demiş durmuş. tabi kendini iyiymiş gibi göstermek için söylediği yalanlar cabası. tabi bir de bana söylediği yalanlar var. eşim aksini kanıtlamasa, inanıp bi pisliğe terketsem hiç konuşmadan...nolcaktı o zaman...ha o adam duyacağını duydu, hem de misli misli.

Bu iletinizden anladığım kadarıyla boşanmaktan vazgeçmişsiniz..
Yanılıyor muyum?

Başkası eşinizle ilgilenince kıymetini anladınız herhalde :ssz:

evli adamların peşinde dolaşan sinsi kızlar mı yoksa evinde gül gibi eşi dururken yeni güller koklamak isteyen SAF erkekler mi daha çok hatalı acaba??

ayrıca bir kadını aldatan diğer kadın değil sadece kendi eşidir..asıl kızılması gereken eş'tir..

Son düzenleme:
İki lafa aklı karışan erkeğin
Aklını karışlarım ben
Saf olanın kim olduğunu bir daha düşünmelisin:ssz:

Ben bir kadın olarak,önce bunu size yaşatan,size sadakat sözü verip tutmayan,uçkurunu sizden değerli tutan adamı lanetliyorum.:47::47::47:

adamlar ''adam'' gibi olacak.

şerefliyse uçkuruna sahip çıkacak.

aldatma işi tek taraflı değil. Allah insanlara akıl fikir ve iyi ahlaklı olmayı nasip etsin.

Herkeslerde kocana bak diye yüklenmiş kızcağıza, şunu unutmayın ki günümüzde evli erkeklere olan rağbet ortada( çünkü gel deyince gelir, git deyince gider, değişikliğe meyilli olduğu için istenildiği gibi elde oynatılabilir).. elbette tek tarafta suç aramamak gerek ama, dolu ve üzgün bir şekilde buraya içini dökmüş bir kadına da bu kadarı haksızlık, ama ancak başına gelen anlayabilir bunu, benim babam yedi yıllarca bu haltı..
ben seni anlıyorum arkadaşım, her şerde bir hayır vardır, belki bu sayede dahada çok sarılırsın evliliğine ve küçük şeylerle kafanı bozup evliliğini tehlikeye atmazsın bir daha... ve hiç merak etme eden bulur.

Back
X