• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm öğretmenler tarafından yanlış anlaşılıyorum

Canım yaa bırak sevmesinler sakin kafana takma sen derslerinde iyi ol yeter.bence fazla duygusal bakıyorsun hadiseleri.bence sevmemek duygusu değil de nötr durler.yani bütün sınıfa karsi genel bir sevgi saygı okadar.yoksa tek tek nasıl sevgi çok ilgili olsunlar onlarda insan.ayrica benim dönemimde psikolojik ve fiziksel şiddet dahi vardı ama hicbir ohretmenimin sevgisine muhtaç hissetmedim kendimi.yeterli olgunlukta olmadıkları için çok kızdım sisteme.cunku her birey öğretmen olmamalı.hic canını sıkma olabilir o tarz şeyler.

Evet çok ama çok haklısınız
Tesekkür ederim yorumunuz için

Bence ergen benmerkezciliğinin tezahürü bunlar hep.Olayları ve kendini bu kadar önemseme.Yanlış anlama sakın , sen önemsizsin demiyorum.Ama bunlar her okulda olabilicek günlük sıradan olaylar gibi geldi bana.Hani "bu kız tam sopalık" demesi filan öğretmeninin şakadır bence , belki üslubu yanlış ama alınganlık gösterilicek bir durum olduğunu düşünmüyorum.Diğer arkadaşlar da yazmış ama bence hocalar hatırlamıyordur bile bu senin yazdıklarını.Ben de öğretmenim.Çocuklarım ortaokul öğrencisi.Onlarla çok şakalaşırız ama sözcüklerime çok dikkat ederim.Bazı hocaların buna dikkat etmiyor olabilir ama aldırma , kötü niyetli ya da rencide amaçlı yaptıklarını düşünmüyorum.

Sadece sen de agresif olma.Sevecen davran öğretmenlerine.Bunu hocaya yalakalık olarak algılama.İçten davran , emin ol çok daha iyi hissedersin kendini.Bol şans.

Canım bir öğretmen olarak söylüyorum ki hissettiklerinin hepsi ergenlikten.
Yoksa ögretmenlerin sadece sana böyle davranması mümkün değil.
Alınganlık yapıyorsun bence de:KK25:

Neden gidip paylaşmıyorsun duygularını..
Her meslekte yanlış kişiler olabilir ama hepsi de yanlış olamaz değil mi..
Kendini yakın hissettiğin bir öğretmeninle paylaşabilirsin..
Bazen öğrenciye tatlı-sert takilayim derken öğrencinin üzüldüğünü hissettigim olmustur.. gidip konuşurum onunla.. onlar da benimle paylassin isterim.. gerçek öğretmenler öğrencilerini bile isteye üzmezler..
Alıngan bir dönemdesin.. gayet normal.. bil ki yakında geçecek ve guleceksin geçmişe bakıp..

Allahım ne tripler atardık hocalarımıza, ne küserdik lisede. Aynı böyle. Ama şuan hatırlayınca çok anlamlı bir sözü hatırlıyorum: “Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok.”

Biraz fazla alıngansın, onlarda gereksiz takılmalarda bulunmuşlar. Hocaya kızıpta dersine küsme, gerisi önemli değil. Onlar verse de vermese de sen almak zorundasın. Orada bulunuş amacın öğretmenleri sosyal çevrene eklemek değil.

Back
X