tüm özel günlerimiz özensiz geçiyor :(

Benim sevgilim de kova burcu o da odungillerden yani,pek süpriz yapmaz hazırlık yapmaz ama aklına esince hediye alır,bayramlarda alır,bu şekilde hediye almasını istemiyorum işte süpriz yapsın istiyorum romantik notlar yazsın,çiçeklerle bşyler yapsın filan ama nerdeee aklına gelmezz:(bazen gül alır onları biriktiririm:)zaten sevgililer gününü kutlamıyoruz ben de sevmiyorum kutlamayı ama doğum günlerine önem veriyorum,bu sene doğum günüm e bir hafta kala çok kötü kavga ettik ama barıştık o yüzden mi bilmiyorum ama bu sene doğum günümü sadece msj atarak kutladı ve aynı şehirdeyiz düşünebiliyomusunuz insan hiçbirşey yapmıyosa gelir sarılır öperek kutlar..
çok kırıldım hiç unutmycam bunu yüzüne vurcam hep..:((

bunu öğrendiğim iyi oldu böyle avutayım bari biraz kendimi:1:

benim eşim derdi bana bu tüp erkek tarzlarını inanmazdım sonra gözlerimle şahit oldum eşimin erkek arkadaşı görsen bir eşine karıcım karıcım canım cicim bi hediyeler bi hediyeler hatta birara eşim ben ve eşimin erkek arkadaşı mardine gitmiştik mardinden adam takıların fotosunu çekip eşine gönderiyodu hangisini beğenirse alıyordu ona okadar düşkündü yaniiiii ama sonra bi gördüm kiii eşini aldatıyooo şuan boşanıyolar

Ne gerek var böyle tantanalara? Tanışma yıl dönümü,çıkma yıl dönümü,nisan yıl dönümü,söz yıl dönümü,evlilik yıl dönümü he bir de doğum günleri ekleniyor...Adam hangi birini kutlasin? Siz hangi birini kutlayabileceksiniz? 30 sene evli kalın,2 sene sevgili olun toplam 32 yıl.Her yıl 6-7 defa sürpriz düşünmekten insan yorulur,insaf biraz.O önemsemiyorsa siz de önemsemeyin.Dünya yıkılmıyor ya.Bekara karı boşamasi kolay tabiB-) Ilişkiniz iyi gidiyorsa bunlar çerezler bence.Bırakın kutlamasin.Zorla olduktan sonra ne önemi var.Içten gelerek yapılmayan şey,zorla yapılandan her zaman daha değerlidir:)

canımm düşüncene saygı duyuyorumm,,ama neden gereksiz olsun kii,,tabii ilişki güzel gidiosa çok takılmamalı,,ama öle tabii bütün özel günleri hatırlasınlar kutlasınlarr istemioruzz,,en azındann doğum günlerini hatılayıp kutlasınlarr,,eğerr böle özel güne biz önem vermezsekk,,erkek zaten bırakırr vermez,, ilişki monotonlaşmaya erken başlarr,,en azından özel gün bahanesiylee yılda bi defada olsa,,insann bu bahaneylee sevgilisiyle ,eşiylee,,güzel özell bi gün geçirmek isterr..

Benim sevgilim de kova burcu o da odungillerden yani,pek süpriz yapmaz hazırlık yapmaz ama aklına esince hediye alır,bayramlarda alır,bu şekilde hediye almasını istemiyorum işte süpriz yapsın istiyorum romantik notlar yazsın,çiçeklerle bşyler yapsın filan ama nerdeee aklına gelmezz:(bazen gül alır onları biriktiririm:)zaten sevgililer gününü kutlamıyoruz ben de sevmiyorum kutlamayı ama doğum günlerine önem veriyorum,bu sene doğum günüm e bir hafta kala çok kötü kavga ettik ama barıştık o yüzden mi bilmiyorum ama bu sene doğum günümü sadece msj atarak kutladı ve aynı şehirdeyiz düşünebiliyomusunuz insan hiçbirşey yapmıyosa gelir sarılır öperek kutlar..
çok kırıldım hiç unutmycam bunu yüzüne vurcam hep..:((

kova burcuysa allah kolaylık versin canım:DDD

ne güzel yapmış ya tebrik ediyorum eşini:7: sevgilimde mezuniyet elbisemde aynısını yaptı, beğendim ama çok pahalı diye vazgeçmiştim, tutturdu madem beğendin hemen ben alcam diye :1: ama diyorum ya benimkinin özel günlere antipatisi var sanırım , özel günlerde adam hiç bişey yapmıyor

bence kafana çok takma azbuz iyiyse boşver dışarda bi bilsen daha odunlar var ve tam tersi çookk romantik olup aldatanlar....

bence kafana çok takma azbuz iyiyse boşver dışarda bi bilsen daha odunlar var ve tam tersi çookk romantik olup aldatanlar....

tabiki öyle ama işte hayal kırıklığına uğradım biraz o sebeple kendisine sinirliyim biraz, çok şükür öyle büyük problemlerimiz yok ama insan daha da iyi olsun istiyor işte

tabiki öyle ama işte hayal kırıklığına uğradım biraz o sebeple kendisine sinirliyim biraz, çok şükür öyle büyük problemlerimiz yok ama insan daha da iyi olsun istiyor işte

seni çok iyi anlıyorum dedim ya benim eşim tam bi odundu:DD hala biraz öyle ama idare ediyoz işte ne yapalımmm bakalım 10 eylülde neler olacak:DDD

kızlar peki şimdi siz bana bi fikir verin 10 eylülde evlilik yıldönümümüz ve 1. yıl oluyo BENİM İÇİN ÇOOK ÖZEL SİZCE NE YAPABİLİRİM:???

Şimdik şöyle oluyor :

Kalkıp adama,ala ala bir pasta mı aldın dersen,ileride pastayı bile zor buluyorsun :)

Çünkü bir dahaki sefere yapacağı jestin,nasılsa değer görmeyeceği fikrine kapılıyor.

Yani eğer böyle adetleri,incelikleri olmayan bir erkek pasta almışsa...Bu senin için küçük,erkek için büyük bir adımdır.
Birşeyler yapmaya çalışıyor,memnun etmeye çabalıyordur.Zamanla farklı incelikler öğrenecektir.Desteklemek,pekiştirmek gerekir.
Aaa aşkım bana pasta mı aldın,ne kadar naziksin gibi :)

Şimdik şöyle oluyor :

Kalkıp adama,ala ala bir pasta mı aldın dersen,ileride pastayı bile zor buluyorsun :)

Çünkü bir dahaki sefere yapacağı jestin,nasılsa değer görmeyeceği fikrine kapılıyor.

Yani eğer böyle adetleri,incelikleri olmayan bir erkek pasta almışsa...Bu senin için küçük,erkek için büyük bir adımdır.
Birşeyler yapmaya çalışıyor,memnun etmeye çabalıyordur.Zamanla farklı incelikler öğrenecektir.Desteklemek,pekiştirmek gerekir.

yok canım tabiki öyle demedim görünce şaşırdım bile hatta fazlasıyla şaşırdım dışarı çıkcağımızı düşündüğüm için pasta beklemiyordum görünce birden şaşırdım , mutlu olduğumu belirttim.. ama sonrasında o başka bişey bekleme tarzında bir ima yapınca olay koptu ben de o sebeple bozuldum.. ayrıca daha önce de her zaman dediğin gibi yaptım beğenmesem de bayıldım dedim ama birikti birikti bu gün patladım sanırım, sinirlerim bozuldu..

canım, bu konuyla ilgili aynen bi konu açmıştım bir derdim var-eşi ve eşinin ailesi bölümünde..sayfalarca tartışıldı ama görüş farkı çok fazla...bi bak istersen oraya...bende senin gibi düşünüyorum aynı kafadayız....tavsiye olabilecek bişeyler yorumlar bulursun belki..bi bak istersen.. arkadaşımın odun eşi başlıklı..

Aynı benimki :) Erkeklerin çoğuna yakını böyle işte.Erkeklerden çok şey beklemediğinde mutlu oluyorsun.Ama biz hassas bayanlar bunu yapamıyoruz.

benim de öyleydi ayrıldım yansımasalcım,tavsiye ederim :)))
gerçi benim zorum ve tehditlerimle yerine getiriyordu tüm prosedürleri ama kalbim kırılıyordu,hevesim kaçıyordu ısrar ettiğimde.Etmediğimdede unutulup gidiyordu...
Biraz fazla mı romantiğim,herşeyi içimde mi yaşıyorum bilmiyorum ama devamlı bir sürpriz bekliyordum ama hep içi boş çıkıyordu.Her an hevesim kursağımda kalıyordu.En basitinden elektriklerin kesik olduğu bir akşam onlara gitmiştim,mum falan bi ambians olur diye düşünüyordum ama aklının ucuna bile gelmemiş iki güzel mum almak,çay bardağına beyaz uzun mumla bekliyordu beni.Ya da ufak küslükten sonra barışmak için geldiğinde 'çarşıdan geliyor,çiçek almıştır kesin' diye düşünüyordum,bi kere o çiçeği elinde görmedim vs vs...
Şimdik şöyle oluyor :

meleknaz arkadaşa katılıyorum.Eğer jestleriyle seni ne kadar mutlu ettiğini farkederse bi dahakine daha mutlu olman için daha çok çaba sarfedebilir

Son düzenleme:
hediye alıpta, absürd alanları ne yapmalı :1: eşimle nişanlıyken öyle absürd hediyeler alıyordu ki bana sinirden çatlıyordum, bir seferinde yurt dışından gelirken servis peçetesi getirmişti yahu ne alakaysa :47::47: zamanla geçiyor ama, senin aldıklarını ya da yaptıklarını görünce değişecektir merak etme, 20 Ağustos doğum günüm, dün akşam soruyordu ne alsam sana da kızdırmasam seni diye :9: kıyamam yazık :32:

Son düzenleme:
erkeklerin çoğu böyle canım kaç tanesi önemsiyor ki:31:
hemen bana değer vermiyor diye düşünme erkek milletinin mantığı düz fazla incelik beklememe gerek:19:

ben bazen düşünürüm ne yapsam değişik birşey diye araştırırm vs ama bulamam sıradan birşey yapar geçerim , bayan olarak böyleysem erkeklerin yeni buluşlar yapması imkansız bence ,çok kafa yormuyorlar sanırım bu tarz konulara onlar için bir önemi yok. Mesela bizde çok kutlamayız öyle özel günleri vs... ama ben yada nişanlım aklımıza esince güzel küçük süprizler yaparız hediyeler alırız, ama zorunluluk gibi özel bir günde değil sıradan bir günde süpriz mahiyetinde...sen şimdi ne kadar kızsanda küssende belki bir dahakine yapar ama sonra yine bırakır insanın içinde olcak....

yansimasal, madem 3 yıldır birliktesiniz birkaç özel günlerinizde siz istediğinizi hayal ettiğiniz gibi bir program yapıp ona sürpriz yapsanız.
Bir iki yaptığınız zaman belki onada örnek olur.
..

Yaptıysanız hala örnek olmadıysa, pasta almak ona çok büyük geliyorsa, her zaman dile getiriyorsanoz bu özensizliği artık değişmesini beklemeyin. :)

Mutluysanız, karakteri sağlamsa bunu görmezlikten geleceksiniz, verdiği kadar mutlu olacaksınız başka çaresi yok.
Yoksa o yaptığı sürprizleride, pastayıda artık hatırlamaz. :)

Back
X