tüm özel günlerimiz özensiz geçiyor :(

ufak bişeyde yapsa çok mutlu ol boşver erkekler çok şey bekleyen kadınlardan çekinir unutmayın

evet normalde hiç bir şey yapmadığından küçük bir şey yapmasını bekliyorum zaten yapsın bişey yeterki herseye kafa yoruyo birazda buna yorsun :1:

Bence biz kadınlar biraz fazla ince düşünüyoruz. Bekliyoruz ki erkekte öyle olsun ama işte o çok çok zor. Erkeklerin yaradılışındanmıdır nedir bilmem ama kadınlar kadar ince düşünemiyorlar. Hele öyle sürprizlermiş şaşırtmalı hediyelermiş çok zor. Eğer kabullenmezsen mutsuz olursun. Uyardığın zaman yapıyorsa da çok mutlu olmazsın emin ol. Tecrübeyle sabittir :) Ben dedim öyle yaptın moduna girersin o zamanda

Bence biz kadınlar biraz fazla ince düşünüyoruz. Bekliyoruz ki erkekte öyle olsun ama işte o çok çok zor. Erkeklerin yaradılışındanmıdır nedir bilmem ama kadınlar kadar ince düşünemiyorlar. Hele öyle sürprizlermiş şaşırtmalı hediyelermiş çok zor. Eğer kabullenmezsen mutsuz olursun. Uyardığın zaman yapıyorsa da çok mutlu olmazsın emin ol. Tecrübeyle sabittir :) Ben dedim öyle yaptın moduna girersin o zamanda

aynen katılıyorummmm

canım, bu konuyla ilgili aynen bi konu açmıştım bir derdim var-eşi ve eşinin ailesi bölümünde..sayfalarca tartışıldı ama görüş farkı çok fazla...bi bak istersen oraya...bende senin gibi düşünüyorum aynı kafadayız....tavsiye olabilecek bişeyler yorumlar bulursun belki..bi bak istersen.. arkadaşımın odun eşi başlıklı..

o konuya bir bakayım canım sağol , benim sevgilim henüz odun kıvamında değil ama müdahale etmezsem pek yakında o kıvama gelcek:1:

benim de öyleydi ayrıldım yansımasalcım,tavsiye ederim :)))
gerçi benim zorum ve tehditlerimle yerine getiriyordu tüm prosedürleri ama kalbim kırılıyordu,hevesim kaçıyordu ısrar ettiğimde.Etmediğimdede unutulup gidiyordu...
Biraz fazla mı romantiğim,herşeyi içimde mi yaşıyorum bilmiyorum ama devamlı bir sürpriz bekliyordum ama hep içi boş çıkıyordu.Her an hevesim kursağımda kalıyordu.En basitinden elektriklerin kesik olduğu bir akşam onlara gitmiştim,mum falan bi ambians olur diye düşünüyordum ama aklının ucuna bile gelmemiş iki güzel mum almak,çay bardağına beyaz uzun mumla bekliyordu beni.Ya da ufak küslükten sonra barışmak için geldiğinde 'çarşıdan geliyor,çiçek almıştır kesin' diye düşünüyordum,bi kere o çiçeği elinde görmedim vs vs...

meleknaz arkadaşa katılıyorum.Eğer jestleriyle seni ne kadar mutlu ettiğini farkederse bi dahakine daha mutlu olman için daha çok çaba sarfedebilir

yok canım böyle bir sebepten ayrılmayı düşünmüyorum çünkü diğer olumlu yönleri daha baskın..

yansimasal, madem 3 yıldır birliktesiniz birkaç özel günlerinizde siz istediğinizi hayal ettiğiniz gibi bir program yapıp ona sürpriz yapsanız.
Bir iki yaptığınız zaman belki onada örnek olur.
..

Yaptıysanız hala örnek olmadıysa, pasta almak ona çok büyük geliyorsa, her zaman dile getiriyorsanoz bu özensizliği artık değişmesini beklemeyin. :)

Mutluysanız, karakteri sağlamsa bunu görmezlikten geleceksiniz, verdiği kadar mutlu olacaksınız başka çaresi yok.
Yoksa o yaptığı sürprizleride, pastayıda artık hatırlamaz. :)

evet genel olarak mutluyuz canım ama özel günlerde beklenti içine giriyorum, kendimi biraz özel hissetmek istiyorum, karşı taraftan bu özeni görmeyince üzülüyorum :26:

evet genel olarak mutluyuz canım ama özel günlerde beklenti içine giriyorum, kendimi biraz özel hissetmek istiyorum, karşı taraftan bu özeni görmeyince üzülüyorum :26:

bence genel olarak mutluysan böyle şeyleride görmezlikten gel yoksa sende karşındaki de mutsuz olur boşver akışına bırak..

hayal kırıklığına uğramamak için beklentiye girmeyin..adı üstünde süpriz şaşırtmak içindir beklentiler büyüdükçe süpriz anlamını yitirir,size çuvalla hediye alınsada beklediğiniz şey olmazsa vereceğiniz tepki aynı olacaktır..ayrıca yaşadığınız sevgiyi hediyeyle ölçmeyin.en önemli hediye mutlu olmayı başarabilmektir.

hayal kırıklığına uğramamak için beklentiye girmeyin..adı üstünde süpriz şaşırtmak içindir beklentiler büyüdükçe süpriz anlamını yitirir,size çuvalla hediye alınsada beklediğiniz şey olmazsa vereceğiniz tepki aynı olacaktır..ayrıca yaşadığınız sevgiyi hediyeyle ölçmeyin.en önemli hediye mutlu olmayı başarabilmektir.

canım beklediğim şey hediye alması değil beni mutlu etmek için çabalaması..

canım benim BURDA KONU ERKEKLERİN NEDEN BİZLERE HEDİYE ALMADIĞI DEĞİL YADA HEDİYENİN BÜYÜKLÜĞÜ KÜÇÜKLÜĞÜ DEĞİL....ASIL KONU ODUN OLMALARI KÜÇÜKTE OLSA SÜPRİZ YAPMAMALARI BİRSÜRÜ ÖZEL GÜN VAR EN AZINDAN EN ÖNEMLİ OLAN İKİ TANESİNİ BİL OLSA HATIRLAMALARI....HEDİYE ALMASA BİLE EVDE ROMANTİK BİR YEMEK MUM IŞIGINDA ROMANTİKBİR MÜZİK....BUDUR

Back
X