tüm özel günlerimiz özensiz geçiyor :(

Tatlım bende de var bi tane bunlardan bide benimkisi biraz ilginç adam tasarımcı arkadaşlarına kuzenlerine değişik değişik fikirler verir ama bize gelince tık yok:50:Neymiş efendim ben düşünüyorum ama maddi imkansızlıkmış onu aştık şimdi de vakit yok diyor. yani hep bahane hep bahane:52::52:

Tatlım bende de var bi tane bunlardan bide benimkisi biraz ilginç adam tasarımcı arkadaşlarına kuzenlerine değişik değişik fikirler verir ama bize gelince tık yok:50:Neymiş efendim ben düşünüyorum ama maddi imkansızlıkmış onu aştık şimdi de vakit yok diyor. yani hep bahane hep bahane:52::52:

al birini vur ötekine hepsi aynı:D

evet o bahaneler hiiiç bitmiyor, çok mu zor sanki bir yemeğe götürmek bir çiçek almak

bizde de aynı vaka oldu. sonrasında konuştum kaç defa böyle özel günlere biraz özenmelisin dedim ama beceremiyormuş , öyle bir kültürden gelmemiş, hatta doğum gününü bile ilk defa ben böylesine güzel kutlamışım falan filan.. bahane çok yanii

ayyyy aynen böyle söylüyor beninki de. daha dün atıştık yine ve yine. delirtiyor bu huyu beni. çok mu zor yahu küçücük bir şeyler hazırlamak. çiçek çiçek diye öldüm almadı 2 yıldır. özel g,n özel gün dedim gittiğimiz yerleri ben ayarlıyorum. en sonunda dün bana 'sen çok hayalperestsin! ' dedi. :52: off offf mutluluk hayal yani.

amaan şekerim en azından pasta almış ona şükür.. ben de bu yüzden çok kırılmıştım ama sonra düşündüm ki aslında bunların hiç önemi yokmuş hayat çok kısa bunlar yüzünden üzülmeye birbirini kırmaya gerek yokmuş

ben kendi ağzımla söylüyorum 7 yıllık sevgilim 2 aylık nişanlım olacak adama bak sunu sunu yaparsan ben mutlu olurum diye, o gün geldiğinde yine yok yine yok sonra da utanıyo diyo ki haklısın ben çok öküzüm bi düşünemiyorum senin gibi diye :)
e ben daha ne diyim ağzımla söylüyorum yapmayan yapmıyo işte..

:) Aynı dertten muzdaribim. Artık ben de önemsememeye başladım. Bizim için özel olan bir gün aynı zamanda en sevdiği grubun solistinin doğum günüydü, onla ilgili bi şeyler yazdı ama bizim günümüzle ilgili tık yok :) Yakında özel günlerimizi unutacağım bu gidişle..

ilişkimizin genel durumu iyi , beni sevdiğini biliyorum insanların yanında çok fazla belli etmez , sözleriyle değil bakışlarıyla sever bu durumlara alıştım artık ama ne biliyim zaten senede kaç özel gün var ki kutlamaya bile zahmet etmiyoruz :14: sevgilim balık burcu ama hiçte söylendiği gibi romantik değil gördüğünüz üzere :1:

benim erkek arkadasım da böyleydi kıyamam hep sürpriz yap hatırla diyip duruyodum yapım böyle değil anla lütfen diyodu ama mesaj atardı hatırlardı ben de dahasını dahasını istedim hep artık canına yetmiştir heralde tekmeyi yedim çok da pişmanım sana değer veriyo mu veriyo daha ne istiyosun kabul edelim artık sadece erkekler değil bazı kadınlarda da var bu özellik herkes her şeye eşit şekilde önem vermez sevgilim ayrılırken "senin çok öenm verdiğin şeyler benim için önemli olamayabiliyo" dedi ve ayrılık nedenimiz ay dönümümüzü unutması ve benim tartışma çıkarmamdı şimdi bidaha düşün yıpratma güzelim ilişkinizi.

benim erkek arkadasım da böyleydi kıyamam hep sürpriz yap hatırla diyip duruyodum yapım böyle değil anla lütfen diyodu ama mesaj atardı hatırlardı ben de dahasını dahasını istedim hep artık canına yetmiştir heralde tekmeyi yedim çok da pişmanım sana değer veriyo mu veriyo daha ne istiyosun kabul edelim artık sadece erkekler değil bazı kadınlarda da var bu özellik herkes her şeye eşit şekilde önem vermez sevgilim ayrılırken "senin çok öenm verdiğin şeyler benim için önemli olamayabiliyo" dedi ve ayrılık nedenimiz ay dönümümüzü unutması ve benim tartışma çıkarmamdı şimdi bidaha düşün yıpratma güzelim ilişkinizi.

Bencede katılıyorum tabkde doğum günleri ayrı olsun unutulmasın ama ay dönümü yada bi sevgililer günü dünya kadınlar günü fln hiç bir erkek bu kadar günü aklında tutamaz ve kutlamak istemez gerçekçi olmak gerekrse ama doğum günlerinin unutlmaması insanı daha bi değerli kılar kanımca :)

ah bebeğim bende geleyim yer açın banada:ssz:sevgililer gününü geçtim benimki doğum günümü sadece kutlamıştı bense onun doğum günü pastasını kendi ellerimle yapmıştım yani bazı insanlarda olmayınca olmuyor ben tabi bunu baya bi kaktım başına bakalım bu yıl ne olucak:51:ama şunu öğrendim yaşadığım her olumsuzluktan karşı taraftan öyle çok bir beklentin olmadığında yaptığı en ufak bir şeye gerçekten mutlu oluyorsun:34:ben ona pasta yaptığımda kendim için beklemeye koyulmuştum o bana ne yapıcak acaba diye imkanı yoktu o ara farklı şehirlerdeydik ve ben üzülmüştüm ama bunlar asla onun kötü biri olduğunu göstermez ya da benim ona pasta yapmış olmam beni mükemmel yapmaz:34:

benimki doğum günlerimi bile kutlamadı :D yapısı gereği tersmiş :) eskiden çok problem ediyordum ama artık önemsememe kararı aldım çünkü hayatı boyunca hiç doğum günü kutlamamış ne ailesinden ne de arkadaşlarından görmüş benden önce hiç kız arkadaşı da olmamış ki bir bayana ne hediye alınır onu bile bilmez. 2 gün sonra doğum günüm hatırlar mı emin değilim ama hatırlamzsa ben hatırlatırım bir şekilde yavaş yavaş alıştırmalıyım sıkmadan kırmadan:52::52:

bir yerde okumuştum yaptıkları küçük jestlere burun kıvırmayın ve övün bu daha fazlasına zemin hazırlar şikayet edildiği zaman aman zaten yaranamıyorum diye düşünüp bir daha yapmıyorlarmış :)

bir yerde okumuştum yaptıkları küçük jestlere burun kıvırmayın ve övün bu daha fazlasına zemin hazırlar şikayet edildiği zaman aman zaten yaranamıyorum diye düşünüp bir daha yapmıyorlarmış :)
hep aynısı olunca da insan beziyor canım. burun kıvırmayıp ne yapayım. bugün sevgililer günü adam bana diyoki akşam iskender yemeye gideriz. bugün işyerimde bütün kadınlara çiçek geldi ayıcık geldi balon geldi. ben birde nişanlı olduğum halde bana hiçbişey gelmedi. insan değersiz hissediyor. önemsiz hissediyor... kapıdan giren çiçekçiye bakıyosun yetim çocuk gibi bana mı getircek acaba diye.

Back
X