Tüm pisliklerini öğrendim..

mtlmtlmtl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
68
46
38
O meşhur tatile kocamın ailesinin yanına gittik.. kaynana, kayınpeder ve görümcemin arkamdan konuştuğu her şeyi öğrendim.
Kayınpeder benim için salak garı diyor. Bana güya laf sokuyormus ve bu hoşuna gidiyor.
Kaynana, her gün gezdiğimden bir giydiğimi bir daha giymedigimden ( çamaşır çok çıkıyormuş)
Her gün ben ve çocuklar duş alınca su çok gidiyormuş, onlara hizmet etmediğimden şikayetçi daha var ama sizi sıkmak istemiyorum.
Kısa geçiyorum.
Görümcem, eşimin bana neden hiç kizmadigindan bağırmadığından şikayetçi.
Artık gitsinler kafamız sisti çocuklarla. Evde yalnız kalsak diye konuşmuşlar. Yaşlanınca kayınpedere bakmazsam bize mirasından pay vermeyecekmiş her seyi satacakmış 😃😃
Bunlara şu ana kadar hiç bir kötülük yapmadım evlenirken bile ne kadar paranız varsa o kadar altın alın dedim. Evimde her zaman iyi davrandım. Normalde hepsi yüzüme gülüyor ama arkamdan çok pis şeyler konuşuyorlarmış öğrenmiş oldum. Bu beni biraz sarstı. Çocuklarımı bile kötülemişler torunlarını. Ayrıca oğlunu sevmediğini kızını daha çok sevdiğini söylemiş. Oğlu da benim kocam.
Bunlara bir açıklama yapıp sizinle görüşmek istemiyorum deyip irtibatı kesmek mi daha iyi yoksa sessizce uzaklaşmak mi? Ben kimsenin mirasına da muhtaç biri değilim. Kocama ailesinin bu pisliklerini anlatmalı miyim?

Aslında lafı getiren kaynanamın yengesi.. (kardeşinin karısı) dogru olduğuna eminim cunku kayınpeder ile aramızda olan bir muhabbeti anlattı kp ona anlatmış biz kp ile konuşurken kimse yoktu.

Bacım elti benim elti değil. Kaynanamın kardeşinin gelini.
Böyle durumlarda bu gelin ben ve kaynanamlar varken açarım bu olayları. Ben sorar çekilirim. Gerisi birbirlerini mi yerler beni alakadar etmez. Doğruyu öğrenmek için bunu yapmanız lazım. Herkese inanmayın

Söyleseniz ne olacak. Eşiniz size inanır mi? Ancak ya yüzüne söylemeli yada ses kaydı filan olmalı. KV kardeşinin eşi sizi yarı yolda bırakır bilginiz olsun.

Ben olsam eşime bahsetmezdim. Mümkün olduğu kadar uzak durmayı tercih ederdim.

İşin sonunda yarı yolda kalmak var,ben olsam daha akıllıca davranır yavaş yavaş uzaklaşır mesafemi koyarım .Artık onlarla tatile gitmem mesela , ziyaret sayısını minimuma çekerim, aramaları azaltırım ama bunu çaktırmadan yaparım Lönk diye herşeyi ortaya dökmek kendi topuğuna sıkmak olur.Kocan işin sonunda sana suç bulursa yandın.....

O meşhur tatile kocamın ailesinin yanına gittik.. kaynana, kayınpeder ve görümcemin arkamdan konuştuğu her şeyi öğrendim.
Kayınpeder benim için salak garı diyor. Bana güya laf sokuyormus ve bu hoşuna gidiyor.
Kaynana, her gün gezdiğimden bir giydiğimi bir daha giymedigimden ( çamaşır çok çıkıyormuş)
Her gün ben ve çocuklar duş alınca su çok gidiyormuş, onlara hizmet etmediğimden şikayetçi daha var ama sizi sıkmak istemiyorum.
Kısa geçiyorum.
Görümcem, eşimin bana neden hiç kizmadigindan bağırmadığından şikayetçi.
Artık gitsinler kafamız sisti çocuklarla. Evde yalnız kalsak diye konuşmuşlar. Yaşlanınca kayınpedere bakmazsam bize mirasından pay vermeyecekmiş her seyi satacakmış 😃😃
Bunlara şu ana kadar hiç bir kötülük yapmadım evlenirken bile ne kadar paranız varsa o kadar altın alın dedim. Evimde her zaman iyi davrandım. Normalde hepsi yüzüme gülüyor ama arkamdan çok pis şeyler konuşuyorlarmış öğrenmiş oldum. Bu beni biraz sarstı. Çocuklarımı bile kötülemişler torunlarını. Ayrıca oğlunu sevmediğini kızını daha çok sevdiğini söylemiş. Oğlu da benim kocam.
Bunlara bir açıklama yapıp sizinle görüşmek istemiyorum deyip irtibatı kesmek mi daha iyi yoksa sessizce uzaklaşmak mi? Ben kimsenin mirasına da muhtaç biri değilim. Kocama ailesinin bu pisliklerini anlatmalı miyim?
Nerden duydun bunları ?

Aslında lafı getiren kaynanamın yengesi.. (kardeşinin karısı) dogru olduğuna eminim cunku kayınpeder ile aramızda olan bir muhabbeti anlattı kp ona anlatmış biz kp ile konuşurken kimse yoktu.
İlk mesafeyi bu eltiye kou , laf taşıyandan olmaz laf taşıyanın lafıyla yorgan yakklmaz hadi yüzleşin dediğinde prtalıktan kaçacaktır siz de ortada kalırsınız

Bu bilgilere nerden ulaştığınız çok önemliydi, elti vs güvenilir değil. Demedim der kalırsınız ortada.
Bu konuları daha da fazla yapıp gözlerine sokup kavga çıkmasına sebep olursanız kocanızın yanında söyleyebilirler sinirle.
O zaman eğlence başlar...

Elti dahil konuda adı geçen herkesle sessiz sedasız mesafe koyun aranıza, zira hiç biri iyi niyetli görünmüyor. Artı olarak laf taşıyan insanların ekstra iğrenç ve kötü olduklarını haliyle adaya ilk veda etmesi gerekenlerin onlar olduğunu düşünüyorum.

Back
X