• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm sülalesiyle aynı apartmanda oturamam

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.

Bence de srn hiç lafa girme baban konuşsun tabi ikisi de medeni konuşulacak insanlarsa. İş iyice b.k olmasın da...

Sakın sakın ha !
Aynı apartman aynı sokak aynı mahalle asla
Nekadar uzak okadar iyi
Kp kira vermenizi istemiosa o evi kiraya versin onla kirayi ödeyin
Yada siz bi eve girin yani alın

Sülale apartmanı mı dikmişler napmışlar :KK53:

Yine aileci bir erkek daha. Sorun sadece ev de değil, adam onlara karşı gelmeyecek hiçbir zaman. Hayatını mahvetmek istiyorsan evlen derim.

Ay ne güzel işte cümbür cemaat yaşarsınız:KK53:

Of kabus apartman :D Haklısın yani ne o öyle.. Baban konuşsun bencede

Yani ev varken kira ödemek tamam mantıksız da bu kadar da aileyle iç içe olmak zor olur bence de. Bir arkadaş demiş kiraya versinler oranın kirasıyl siz bir eve çıkın diye. Bu mantıklı da kabul ettirmek zor.
Çünkü artık ne olursa olsun bu konu senin üzerine kalacak. Sen bu konuda mümkün olduğunca öne çıkmamaya, öne çıkmadan halletmeye bak.

sorun ev degıl bence burda ,sözlunun babasının sözunden çıkmaması. adam sızın hayatınıza mudahale etmıs resmen. bugun ev konusunda ,yarın baska konuda... gel dıcek gelecek gıt dıcek gıdeceksınız bu durumda... bdv dekı benzer konuları oku bence cevabı göreceksın zaten.. aşk her şeyi sırtlamıyo malesef...kolay gelsın..

Yine aileci bir erkek daha. Sorun sadece ev de değil, adam onlara karşı gelmeyecek hiçbir zaman. Hayatını mahvetmek istiyorsan evlen derim.

Evet, adam evlenmek üzeri ve hayatina yön veremiyor bile. Elini masaya vurup "ben hayatimi böyle yasamak istiyorum" diyemiyor. Bu sahis daha birak evlenmeyi, kendi ayaklarin üzerine bile duramiyor. Sanirim daha çok genç, ayni konu sahibi gibi.

Yani kisacasi katiliyorum, eger simdi nisani atmazsa, ilerde daha çook pisman olur konu sahibi.

Sakın o evde yaşama. Babasıyla ya o konuşacak, ikna edecek, ya da ...... Sen konuşursan dikkate almazlar gibi geliyor.

Bence aileni karıştırma,sen de karışma.
Bu konuyu halledecek kişi nişanlın, o da pasif birine benziyor.

Sözlünüz babasından korkuyorsa başka eve çıkmanız zor gözüküyor. Bence ailenizi de bu duruma katmayin sozlunuz babasıyla oturup konuşup halledecek..

Bence aileni karıştırma,sen de karışma.
Bu konuyu halledecek kişi nişanlın, o da pasif birine benziyor.

Haklısın aslında. Neden babasını karıştırsın ki mantıken. Çocuk oturacağı eve kendisi karar veremiyorsa, konu sahibi ayrılsa iyi eder gibi.

Back
X