- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
Ailene durumu anlat. Bir daha bir araya geldiklerinde konuyu açmalarını, böyle bir şey istemediklerini, gençler neye karar saygı duyacakalrını ancak zorlamayla bilmem neyle bu işlerin olmayacağını belirtsinler. Aslında sözlünün "baba pardon da size mi soracağız nerede oturacağımızı, hayret birşeysiniz" demesi lazımdı da neyse diyorum.
Ayrıca tamam anlarım sen evladım, kızım, oğlum demişsindir, ev yapmışsın çok guzel.
Ya mecbur mu bu çocuklar buarda oturmaya? Belki semti beğenmiyorlar, belki içlerinden başka bir yerde yaşamak geliyor? Ver o evi kiraya. Bak keyfine.
Evlerinin kirasını sen mi vereceksin be adam. Sanane.
Ne demek yani" burda ev varken kiraya mı çıkacaksınız?"
Ev var diyorsun da üzerine mi yaptın evi oğlunun? Yoo.
Neyin tatavası bu anlayabilmek mümkün değil.
Ha ailen konuşurken " ya o evde otururlar, ya bu iş olmaz" gibi bir çıkış gelirse karşıdan , ardına bakmadan kaç derim canım.
Kontrol manyaklarıyla bir ömür geçmezzzz. Birbirinize olan aşkınız bile kurtaramaz durumu yani.
Ayrıca tamam anlarım sen evladım, kızım, oğlum demişsindir, ev yapmışsın çok guzel.
Ya mecbur mu bu çocuklar buarda oturmaya? Belki semti beğenmiyorlar, belki içlerinden başka bir yerde yaşamak geliyor? Ver o evi kiraya. Bak keyfine.
Evlerinin kirasını sen mi vereceksin be adam. Sanane.
Ne demek yani" burda ev varken kiraya mı çıkacaksınız?"
Ev var diyorsun da üzerine mi yaptın evi oğlunun? Yoo.
Neyin tatavası bu anlayabilmek mümkün değil.
Ha ailen konuşurken " ya o evde otururlar, ya bu iş olmaz" gibi bir çıkış gelirse karşıdan , ardına bakmadan kaç derim canım.
Kontrol manyaklarıyla bir ömür geçmezzzz. Birbirinize olan aşkınız bile kurtaramaz durumu yani.