- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi kızlar ayrıl demesi sizin için ne kolay, şu ayrıl diyenlerin sevgilileriyle/eşleriyle nasıl geçindiğini merak ediyorum , burada da okuduğum konularda görüyorum hemen ayrıl ayrıl ayrıl ..... Ben size ayrılayım mı diye sormadım , sözlüm çok şükür pısırık değil . Ama aile bağları kuvvetli. Aile sözü dinler. Babasıyla da aslında arası pek iyi değil babası yüzünden ,her şeye muhalefet çünkü, biraz da babasından korku var, ben şahsi fikrim olarak karşı geleceğini zannetmiyorum dedim, o da orada oturmak istemiyor biliyorum ,elbette konuşur ama lafını geçiremeyeceğini iyi biliyorum ,babasını tanıyorum çünkü. Yoksa sözlüm asla bana laf getirmez,laf söyletmez, hep yanımdadır.Konumuz bu değil. Bakalım bir konuşsun büyük ihtimalle demiyorum kesinlikle babası kararını değiştirmeyeceği için devreye benim babam girer,ben konuşayım diyordum da haklısınız babamın konuşması daha uygun olur , aileme de söylemedim henüz zaten. Yeni daireyi kiraya verme meselesine de gelince apartman aile apartmanı olduğu için kiraya verme gibi düşünceleri olamaz.
Vallahi kızlar ayrıl demesi sizin için ne kolay, şu ayrıl diyenlerin sevgilileriyle/eşleriyle nasıl geçindiğini merak ediyorum , burada da okuduğum konularda görüyorum hemen ayrıl ayrıl ayrıl ..... Ben size ayrılayım mı diye sormadım , sözlüm çok şükür pısırık değil . Ama aile bağları kuvvetli. Aile sözü dinler. Babasıyla da aslında arası pek iyi değil babası yüzünden ,her şeye muhalefet çünkü, biraz da babasından korku var, ben şahsi fikrim olarak karşı geleceğini zannetmiyorum dedim, o da orada oturmak istemiyor biliyorum ,elbette konuşur ama lafını geçiremeyeceğini iyi biliyorum ,babasını tanıyorum çünkü. Yoksa sözlüm asla bana laf getirmez,laf söyletmez, hep yanımdadır.Konumuz bu değil. Bakalım bir konuşsun büyük ihtimalle demiyorum kesinlikle babası kararını değiştirmeyeceği için devreye benim babam girer,ben konuşayım diyordum da haklısınız babamın konuşması daha uygun olur , aileme de söylemedim henüz zaten. Yeni daireyi kiraya verme meselesine de gelince apartman aile apartmanı olduğu için kiraya verme gibi düşünceleri olamaz.
Kırmızılı kısımları bir daha okuduktan sonra pısırıklığın ya da pasifliğin tanımın ne olduğunu düşünüyorsunuz? Evlenmeye karar vermiş yetişkin kadın ve erkekler nerede oturacaklarına dair kararlarını alamıyorlarsa ya da aldığı kararı uygulamaya geçiremiyorlarsa pasiftirler, pısırıktırlar. Babası ile aynı fikirde olmadığı her konuda babasının dediği mi olur sözlünüzün dediği mi? En azından bazı konularda sözlünüzün dediği olursa pasif değildir diyebiliriz ama babasının söylediği herhangi bir şeyde fikrini değiştiremiyorsa orda sıkıntı vardır.
Burdaki insanlar tamamen sizin iyiliğiniz için konuşuyor. İster kızın ister küsün ama o apartmanda yaşamak zorunda kalacak olanlar burdaki insanlar değil. Sadece ev olsa gene iyi. Babasının etkisi hayatınızın her alanına sirayet edebilir. Akşamlarınızı nasıl geçireceğinizden haftasonu gezmelerine kadar. Bunu kabullenebilir misiniz? Babası höt dese akşamları bizde yemek yenilecek haftasonları gelin temizliğe yardım edecek dese eşiniz kocaman bir hayır diyebilecek mi babasına. Gönül rahatlığı ile diyebilir diyorsanız ne ala. Ama söz konusu babası ise bir şey yapamaz diyorsanız orda bir durun düşünün. Sizi dışardaki daha güçsüz karakterlere karşı savunması bir şey ifade etmiyor. Sizi dışardaki baskın karakterlere karşı savunabiliyor mu sözlünüz.
Ayrıl veya ayrılma demem. Herkes tercih ettiği hayatı yaşar. Siz ne tercih ediyorsunuz o önemli. Bir çok insan evlendikten sonra değişen eşlerinden şikayetçi. Sizde daha sözlüyken sinyaller veriliyor. Mühim olan o sinyalleri alabilmekte.
tatlim sakin razi olma ayni apartmanda yasamaya simdi sozlun ailesinin baskisiyla sana canim bak ben sana sahip cikarim ezdirmem oyledir boyledir derken seni razi etmeye calisacak bana oyle yapmisti ayrilcak oldugum esim ama noluyo biliyomusun seni catir catir ezdiriyo ailesine ve sen sesini cikarmaya kalkincada onlar buyuk onlar bilir sen ailemi istemiyorsun gibi laflar oluyor burda sana ayril diyenler inan benim gibi cani yanan insanlar cunku orda yasamaya razi olursan Rabbim bilir tabi ama mutsuz olucaksin ve kendin ayrilmak istiyceksin ben sana ayril demiyorum asla cunku oyle bi yetkim yok ben sana ne yap ne et sozlunu razi et diyorum evet gerekirse baban girsin olaya ne yap ne et bu isi cozmeye bak yoksa sende seneye benim gibi buralarda bosaniyorum diye konu acarsin tabi Allah korusun Rabbim kimsenin yuvasinin dagilmasina izin vermesin ama bu boyle sana yorum yazan insanlara karsi asi olma milletin azi yanmis ki senide uyariyorlar yoksa bize ne dimi ama biz yandik sen yanma diye yaziyoruz o cok sevdigin sozlun anasina babasina seni ne kadarda ezdirmicem dese evlenince oyle bi donuyor ki sen bile sasiyorsun ama tabi herkezde bir degil ama ben bunu yasadigim icin yaziyorum asla razi olma ayni apartmanda yasamaya
Amin cnm insallah hayirlisi olur sakinnn taviz verme ama sakin inan o herseyi goze alipta evlendigin esin anasindan babasindan yana oluyor sende oylece kaliyorsunÖncelikle senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun canım :) Kararımı sözlüme açıkça söyledim, istemediğimi belirttim, hiçbir şekilde ben o evde yaşamam.Ne tür zorluklar çekeceğimin bende farkındayım çünkü...
Babadan korku var.
Babaya lafı geçmiyor.
Kp dediğim dedik.
Sen bizi fırçalamakla rahatlıyorsan devam et.
Nişanlılık,evlilik provası gibidir.Geleceğin ipuçları verilir.
Görüp görmemek sana kalmış,hayat senin sonuçta.
Gayet güzel geçiniyoruz hamd olsun,sıkıntı da yok.
ben yazarken sen yazmışsın onu. o an görmemiştim yazdıktan sonra okduum... iyi o zaman... çok okuyoruz burda canım.. kötü günler geçirmeni istemem.2 mesaj üstte bir yorum yapmıştım keşke okusaydın , sevgilim hiç pısırık değildir beni de ezdirmez laf söyletmez. Bunu yazdım yukarıda.
Hah, yine bir KK klasiği yaşandı. Şikayetler sıralanır, yorumlar beğenilmez, aslında eşim/nişanlım/sözlüm çok iyi ama siz fesatsınız olur. Kendin diyorsun babasından korkuyor diye. O da o evde oturmak istemiyor ama net söyleyemiyor, tavır koymuyor nedense.
Tencere tava, hep aynı hava diyor ve konudan çıkıyorum.
Pardon da benim üstüme neden bu kadar gelindi anlamadım zaten moralim bozuk . Ben burada kimseyi fırçalamıyorum, öyle bir hakkımda yok ,tarzımda değildir ayrıca,sadece ayrıl diyenlere sinir oldum o kadar. Burda okuduğum başka konularda da görüyorum cevap olarak hemen "ayrıl". Hayat dört dörtlük değil pürüzler sorunlar elbet çıkacak ben burada sizlerle sorunumu paylaşmak görüşlerinizi almak istedim.Ağzımdan ayrılık gibi bir kelime çıkmadı. Ben bu olayın içindeyim , bende geleceği az çok tahmin edebiliyorum , o evde oturursam ne türlü sıkıntılar çekebileceğimi önceden görebiliyorum .
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.
aman sakin vallahi kendi hayatin olmaz habire hizmet edersin evinde rahat edemezsin bi tartisma olsa hepsi duyar uzun lafin kisasi kp dere deyinki o evi kiraya versin okirayi size versinler yok derse kiraya cik azicik asim agrisiz basim. nerde cokluk orda....Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.
Bende buraya sizlerin yorumlarını almak için konu açtım,ayrıl diyenlere de tepkimi gösterdim. İyilik düşünmek mi oluyor bu ? Hemen ayrıl , ne kolay ayrılmak.. Babası kendi bildiğini okuyor, kimsenin sözüne bakmaz, babasını tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz, yorum yapmak kolay iş... Sözlümü de babasını da tanıyan benim.. Babası öyle dediğiniz şeylere de karışmaz, bir ev meselesine karışıyor, düğün konusu açılınca babası salon düğününden söz ederken sözlüm de tepkisini koymuştu havuzbaşı istiyoruz diye,yani babasının her dediğine he diyen biri değildir.
sana sonuna kadar katiliyorum kardes hemde oyle bi degisiyorlar kiiiiiiii anlayamiyorsun bile evlenirken yerlere goklere sigdiramiyorsun adami ama evlenince o adam anasinin azindan cikicak soze bakiyor ne kadar dogru yazmissin seni ayakta alkisliyorum benim yuvam bu yuzden dagildiÇünkü yarın bugünden bellidir.
Düğün havuz başı olmuş, salonda olmuş kimse için farketmez. Bitecek, gidecek. Ama nerede yaşayacağınız çok kritik bir konu. Babanın kendisinde karışma hakkı görmesi çok ciddi bir sorun. Nişanlının korkması daha ciddi bir sorun.
Ne güzel durumun farkındasın ama diyoruz ki sana bu sorun çözülse bile baban tarafından ki zor görünüyor, umarım nişanlın halleder, bizde yanılmışız, oh çok mutlu olacaklar deriz, ya halledemezse?
Diyelim adam bir şekilde ikna oldu ama huzursuzluk yarattı, evlendiğinizde de sürekli uzaktan müdahale etmeye kalktı ne olacak?
Biz seni düşündüğümüzden yazıyoruz.
Erkekler evlenince değişiyor, umarım tecrübe etmezsin. Ama değişiyorlar malesef.
Kızdığı babaları, küstüğü anneleri kıymete biniyor. Sor bak KK kadınlarına, hepsinin bir hikayesi var. Gir eski konuları oku.
sana sonuna kadar katiliyorum kardes hemde oyle bi degisiyorlar kiiiiiiii anlayamiyorsun bile evlenirken yerlere goklere sigdiramiyorsun adami ama evlenince o adam anasinin azindan cikicak soze bakiyor ne kadar dogru yazmissin seni ayakta alkisliyorum benim yuvam bu yuzden dagildi