- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
Merhaba kızlar.Br önceki konu yu biliyorsunuz, babamin evimdeyim. Ama sanki bütün vücudum titriyor iştahım yok dipsiz kuyuda gibiyim.Esim yazmış sen beni bu hala getirdin ben şiddete meyilli değilim.Ben bu kadar ne yapmış olabilirim bu kadar dedim.Hadi ben delirttin çocuğun suçu ne onun önünde bağırıp çağırdın onu dahi düşünmuyorsun dedim.Hep.kendi g fikirlerin önemli siyaha beyaz diyosan o beyaz senin için dedim.Tek derdim ev değil ama bize temiz bi ev tut dedim diğerini kiraya verip tutamam dedi. O kadar gözden çıkarmış bizi.aksam eve dön yazmış.Dönsem ne olcak duvarına çivi çakmaya bile hakkım olmaya evde bi sonraki kavgaya kadar ki bekliycem. Bu isin sonu ne olacak karmakarışıggim. Oğlum.simdi anlamıyor fazla ama bana yarın babami özledim derse ne olacak?Gerçekten her şeye susup.oturmali miyid? Sadece o zaman kavga çıkmıyordu her şeye evet demeden onun kurallarıyla hayat geçer mi? Olumlu yanlarını düşünüyorum maddi olarak bizi zora sokmadı çabaladı hep. Bana ihanet ettiğini sanmıyorum hiç kafasını çevirip bi kıza baktığını görmedim. Bunlar yeter mi peki benim içimdeki o bosluk? Sevgi ye ilgiye muhtaç kaldım.