• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm vucudum çekilmiş gibi hissediyorum.

konularınızı takip ediyorum siz de çok zor birisiniz. mutlaka destek alın. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

O zaman şu soruyu sorayım niye bu kadar zaman beklediniz. Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz? Belli öfke problemi var. Oğlunuza zarar vermesini bekliyorsunuz? Şu an ailenizin evindeyken rica ediyorum

konularınızı takip ediyorum siz de çok zor birisiniz. mutlaka destek alın. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Tesekkur ederim alıyorum. Ama.en normali bile bu adamla cildirirdi

Zaten yeni evliyken şiddet görmüşsünüz bu adamdan. Henüz çocuğunuz yokken evliliğe devam edip çocuk yapmışsınız. Siz bu adamdan ayrılmak isteseniz başta ayrılırdınız çocuğum babasız mi kalsın diyerek bahane uydurmayın kendinize.
İstediğinizi yapmadığı için sinirlenip terketkissinizdir evi.
Keşke boşanıp çocuğunuzu mutlu bir ortamda büyütseniz ama sanmıyorum.
Evlilik devam edecekse bari eşinize tedavi olacaksın şartı koyun.

Zaten yeni evliyken şiddet görmüşsünüz bu adamdan. Henüz çocuğunuz yokken evliliğe devam edip çocuk yapmışsınız. Siz bu adamdan ayrılmak isteseniz başta ayrılırdınız çocuğum babasız mi kalsın diyerek bahane uydurmayın kendinize.
İstediğinizi yapmadığı için sinirlenip terketkissinizdir evi.
Keşke boşanıp çocuğunuzu mutlu bir ortamda büyütseniz ama sanmıyorum.
Evlilik devam edecekse bari eşinize tedavi olacaksın şartı koyun.
Devam etmeyecek

Ben bu hikayede sadece çocuğa üzülüyorum yine. Boşanacağınıza ihtimal de vermiyorum.

Dediğiniz üslupla istemediğimi mi sanıyorsunuz. Ben burda böyle agresif tanindim ama zaten güzellikle isteklerimi belirtiyodum
Agresif tanınmadın.
Buradaki yorumların, boşanmamak için çocuğu bahane edip demagojiye, dramlara bağlaman, dönüp dönüp aynı şeyleri söylemen ne yazık ki takıntılı ve sabit fikirli olduğunu gösteriyor. Hâlâ "dırdır yaptıysam onun yüzünden yaptım" diyorsun, anladık gerçekten. Biz sana "kendin için" hatanı farket, mümkünse çözülsün ve içten içe kendine eziyet etme diyoruz. Buradakilere kendini ispat etmek için aynı şeyleri söyleyip durmana gerek yok.
Ben diğer konunda da yazdım; bu herif de ailesi de sıkıntılı, değişmez de düzelmez de. Ya boşanacaksın ya da devam edeceksen cebelleşmeyeceksin, çünkü tepki verdiğinde her şey daha beter oluyor/olacak her seferinde.
Ailen arkanda, çocuğun yanında, boşanıp bu stresli ortamdan kurtulup salim kafayla çocuğunun tedavi ve eğitimlerine yoğunlaşabilirsin.

Back
X