Tüm vucudum çekilmiş gibi hissediyorum.

Mesela şöyle ben artık seninle nasıl güvende hissedeceğim çocuğu bile dövmeyi düşünüyorsun deyin

Dediğiniz üslupla istemediğimi mi sanıyorsunuz. Ben burda böyle agresif tanindim ama zaten güzellikle isteklerimi belirtiyodum
Eşinizin davranışları olgun değil. Dediğim gibi gamsız da. Belki bir sonuca varmadan önce işinin ehli birinden çift terapisi alabilirsiniz. Eşiniz evliliğini kurtarmak istiyor ise. İstemiyor ise de inadıyla otursun oturduğu yerde.

Ama kadın çok dırdır yapmış takıntılı olduğu için adam dayanamayip çocuğun yanında atletle yüzüne vuruvermiş. Şımarık bir şirin olunca dövülsün herhalde. Erkek bu fazla üstüne gitmemek lazım .

Çocuğumun güvenliği söz konusuysa asla susmam bende. Çözüme bilerek kapatıyor aile bunu bir güç savaşı olarak görüyorlar . Umurlarında olan çocuk olsa yaparlar mı ? Babası çocuğu akşam bir saat görüyordur. O çocuğun ne yapma potansiyeli olduğunun bile farkında değildir . Bu kadın hem ev hem özel bir çocuk sonra vay sen takıntılı oldun . Ne güzel memleket
Bence de tamamen ego meselesi. Çocuk için yaptırılır yani, onun canından önemli mi ya?
Ya bir de zaten çocuğun özel durumu var. Azıcık daha dikkat edilse ne olur sanki?
Valla ben konu sahibine hak veriyorum. Okb tamamem kocasından kaynaklanmıyordur, illa ki evveliyatı vardır ama şu anda bunu besleyen kocası. Bu gerçeği de görmezden gelemeyiz.

Bence de tamamen ego meselesi. Çocuk için yaptırılır yani, onun canından önemli mi ya?
Ya bir de zaten çocuğun özel durumu var. Azıcık daha dikkat edilse ne olur sanki?
Valla ben konu sahibine hak veriyorum. Okb tamamem kocasından kaynaklanmıyordur, illa ki evveliyatı vardır ama şu anda bunu besleyen kocası. Bu gerçeği de görmezden gelemeyiz.
Birde bana destek olacagina bu kafayla 40 ima gelmeden delircen sonun hayır değil diyor

artık.Simdi tek düşündüğüm şu bu cocuk illa babasını görecek.Bu Adam terbiye vermek için oğluna vurmayı teklif etmiş Adam yani yalandan vur korksun diyor.yahu ben çocuğu düzeltmeye çalışıyorum ne vurması eşek mi bu. Kaldığı esegede vurulmaz .
Sen bu mesajı gördün mü bu adam hastalıklı . Sence çocuğun canını düşünür mü ? Diğer konuda da yazdım boşansin çocuğu sırf inat için alır görüş günleri

Adam için dövmek sadece tekme tokat dalmak.yani cocuk bi yeri kırınca vurmak eğitmekmis. Kabul etmiyorki
Allah'ın cezası . Bende diyorum ki mesajla bu yaptığını kanitlayin . Ona çocuğu dovdugunu mesaj da itiraf ettirirseniz iyi olurm iyi bir avukat bulursaniz size yardımcı olacaktir

Merhaba kızlar.Br önceki konu yu biliyorsunuz, babamin evimdeyim. Ama sanki bütün vücudum titriyor iştahım yok dipsiz kuyuda gibiyim.Esim yazmış sen beni bu hala getirdin ben şiddete meyilli değilim.Ben bu kadar ne yapmış olabilirim bu kadar dedim.Hadi ben delirttin çocuğun suçu ne onun önünde bağırıp çağırdın onu dahi düşünmuyorsun dedim.Hep.kendi g fikirlerin önemli siyaha beyaz diyosan o beyaz senin için dedim.Tek derdim ev değil ama bize temiz bi ev tut dedim diğerini kiraya verip tutamam dedi. O kadar gözden çıkarmış bizi.aksam eve dön yazmış.Dönsem ne olcak duvarına çivi çakmaya bile hakkım olmaya evde bi sonraki kavgaya kadar ki bekliycem. Bu isin sonu ne olacak karmakarışıggim. Oğlum.simdi anlamıyor fazla ama bana yarın babami özledim derse ne olacak?Gerçekten her şeye susup.oturmali miyid? Sadece o zaman kavga çıkmıyordu her şeye evet demeden onun kurallarıyla hayat geçer mi? Olumlu yanlarını düşünüyorum maddi olarak bizi zora sokmadı çabaladı hep. Bana ihanet ettiğini sanmıyorum hiç kafasını çevirip bi kıza baktığını görmedim. Bunlar yeter mi peki benim içimdeki o bosluk? Sevgi ye ilgiye muhtaç kaldım.
Ne olur tedavi olun yazık çevrenizdekilere

Konu sahibi klasik bir ailede buyumus belli ki . Diyor ya ailemi üzmek istemedim . Herkes ona iyi diyordu . Boşanmak kimi için birşey değilken kimi çevre için çok şeydir . Kendi içinde hala adamı aklamaya çalışıyor. Ama ben hiçbir şekilde balkon olayında haksız bulmadım . Hatta ev konusunda da çok çok haksız bulmadim .

Balkon olayina kadar yazdiklarinda haklisin ama balkon olayini bilmiyorum. Ev konusuna gelirsek seninle hemfikir degilim.

Bir önceki konunuzda evi değiştirelim diye kavga ettğinizi yazmışsınız. Sanırım bu da devamı. Normal bir erkek bu evden çıkmak istiyorum dediğinizde bu kadar büyük tepki vermez. Vermemeli. Ya siz sürekli sıkıntı çıkartıyorsunuz, o artık yeter dedi. Atletle vurmasını haklı göstermez o ayrı. Yada eşiniz insan değil. Şu hala inandırıcı değil, bu kadar sinirli bir adama siz bunu direk söylediğinizde ne tepki vereceğini bilirsiniz. Ki bu kadar sinirliyse bu adam kaç kere boşanmıştınız yada evi terketmiştiniz. Bence siz başka şeylerde söylemişsiniz, bu kavganın bir başı olmalı. Asla boşanmak istemiyorsunuz. Yalvarsın istiyorsunuz, burda oğlum özlerse ne yaparım demek bir klişe. Görüntülü ararsınız babasını görür bu. ikinizi de savunmuyorum, mantıklı değil sadece.

Babasını konuşma terapisine bile göndermeye yanaşmadı, zorladım demiştiniz. Bu model bir adam sizim okb tedavinize para vermez. Ona göre saçma çünkü
Normal tepki vermez mi? Adam bi kere neden bu marka cikolata aldın dedim diye üstüme yürüdü

Kv evin balkon yüksekliği alçak bensiz gitmesin birlikte gidelim gelelim dedim yada demir yaptırın dedim bunun için kavgalar edildi
Balkon konusunda sonuna kadar haklıyken ev konusunda gerçekten sonuna kadar haksızdın.Bilemiyorum bu saatten sonra birbirinize açtığınız yaralar zor kapanır.
Tüm zorluklarınıza kolaylıklar diliyorum.

Normal tepki vermez mi? Adam bi kere neden bu marka cikolata aldın dedim diye üstüme yürüdü
O zaman şu soruyu sorayım niye bu kadar zaman beklediniz. Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz? Belli öfke problemi var. Oğlunuza zarar vermesini bekliyorsunuz? Şu an ailenizin evindeyken rica ediyorum hemen dava açın.

Back
X