tüm yardımları bekliyorum kızlar acil

Bence sakin olun ve takibe devam edin.. boş yere günahına girmeyelim..rahatsız olup engellemiş de olabilir.

Birkaç ay önce sevdiğim adamla yaşadığım aynı şey.... Sizi çok iyi anlıyorum. Ama emin olun içinizdeki aşk,sevgi gidecek. Ona ne kadar değer verdiğinizi düşünün. Onun için yaptığınız fedakarlıkları. Daha sonra eşinizin ihanetini düşünün. "Bu adam beni hak etmiyor" demeye başlayacaksınız. Sadece zaman...

Ben noktalara takıldım .bence bir çeşit parolaydi bu. Yazıstigi kişiler evliyse yada kendi evlılıgını acikladiysa bir şekilde gizlenmeleri gerekecekti eşlere yakalanmamak için .onlar da nokta gonderirsem yaz başka türlü cevap verme demiş olabilirler. Allahtan erken farketmis sin de cezasını vermişsin .kolaylıklar ve ferahliklar diliyorum. .

Evimdeyim kardesimle beraber
Esim olacak asla aramadi bende aramiyorum
Oda oyle dedi bi hevesti seytana uydum dedi
Sizin heves dediginiz sey bir insanin tum hayatina hayallarina mal oluyor dikkat edin derim

Gecmis olsun canım cok uzuldum..malesef bu acinin bi tarifi yok affedilir bi yani da yok..ama bisey yasanmadiysa ve hala seviyosan herkes 2. Sansi hakeder diye dusunuyorum..sen sacni supurge edip omrunu veriyosun o hayati monoton die senden baska kadnla konusmadm merak die bu islere yelteniyo..cok yanlis ama erkek geni asla akıl sır erdiremeicem..inanmiyorum artk aldatmayan erkek yok heralde..en iyi dedgn adam bile yapiyor.ne merakmış arkadas..ne ego tatminiymis..bi arkadsm da ayni sekilde aldatıldı.kocası sadece merak dedi. baska bi kadnda degerli oldugumu tekrar birini tavlayablcegmi sevileblicemi begenilebilcegmi gormek istedim merak ettm demisti.cok ilgnc gelmsti bana..bunlarla arada kavga edip ayri kalmak lazm ki seni surekli ellernde bilmsenler.kaybetme korkulari olcak.bn baska bi yol bilmiyorm artk bu isin sonu yok

Evet cok dogru yazdiklarin ego tatmini icin bizi bu hallere dusurdu simdi nerde bilmiyorum kalsin sokakta bana acimadi cocufuna acimadi ne hali varsa gorsun benim esim gercekten iyi biriydi herkes tarafindan sevilir efendi saygili diye bilirdik yani bu adam bile yaptiysa insanlara hic guvenim kalmadi hic

Aynen oyle.arkadaşimin esi de oyleydi cok beyefendi bi insandi sok olduk..once bosanicam vs dedi adam surundu baya ama 2 aylık kızı oldugu icin affetti..smdi adam agznin icine bakiyor mutlu gorunuyolar ama arkadsm asla unutmuyor.zaman ve guzel anilar tek caresi diyor ama bakalım ins siz de atlatrsniz kolay degil

Atlatirmiyiz bilmiyorum aklimdan gecen sey bosanmak ama zamana ihtiyacim var ona guvenim kalmadi arkadasin hibi affedip devam etmem cok zor herseyi affederim ihaneti asla derdim esime bile bile yapti goze aldi

Letgo'dan hatun düşürmeye(!) çalışanı da ilk defa görüyorum. Pes bu erkeklere artık. Bi ara bi bilgi yarışması gibi bi oyun vardı ya online oynanıyordu telefondan, ordan bile o kadar asılan oluyordu ki. Adamın karısıyla fotoğrafı var hala tanışalım mı yazıyor. Bu ne karaktersizlik ya. Çıkarın bence bu insanları hayatınızdan. Adamın içinde aldatmak var, ne yapabilirsin affetsen ne olacak?

Acaba arkadascarkadasca mi konusmuslar yoksa flortoz bir sohbet mi
Bulusmuslar mi
Simdi baktim o siteye de saticiyla sohbet et falan yaziyor fotograf koyma profil vs bu nasil bir alisveris sitesi

Affetmek kolay degil
Ciksin istiyorum hayatimdan
Ben olsaydim ben de ayni tepkiyi verirdim heralde. Hatta hep derim arkadaslarla falan muhabbeti olsa, esim beni aldatmaz diyemem belli olmaz, ama aldatirsa gercekten baskasina gonlu kaymistir, beni gozden cikarmistir, cunku aninda silip atacagimi bilir diye.

Dusuncesi bile cok kotu Allah yardimcin olsun. Kendini sıkma, rahatlayacaksan deli gibi agla, duvarlara vur, birseyler kir parcala ama sonra kalk dimdik ayakta dur cocugun icin..

Ne diyeceğimi bilemedim, henüz 1,5 yıllık evliyim ve yeni yeni çocuk hayalleri kurmaya başladık. Kendimi bi an sizin yerinize koydum,çok zor. Sabır diliyorum, umarım kendiniz ve çocuğunuz için en iyi kararı alırsınız.Ailenizin haberi var mı peki?
Ve ben de eşime çok güvenirim,ama erkek milleti her erkek yapar diyenlerdenim. Aldatılmanın sanalı,zevki,merakı olmaz,hepsi aynı halt derim. Babam dahil,güvenim yoktur böyle konularda erkeklere ama hayata pozitif bakmaya da çabalayanlardanım. Güçlü bi kadınsınız,yorumlarınızdan belli,buna şüphem yok. Zamanın iyileştiremediği bi kararı almak zorunda kalmazsınız umarım.

Yazdıklarınızı tek tek okudum, Ağlamaktan kendimi alamadım. Bi insanın güvenini kırmak , hayatını mahvetmek, o kadar kolay ki. Eşinize diyecek bişeyim yok, inşallah layık olduğu hayatı yaşar rezil adam. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın. Hiç kolay değil. Yüzeysel bakınca basit bir sohbet gibi görünüyor ama ne hislerle yazıldığını bilmeyince ve sizden saklanınca sadece merhaba demiş bile olsalar rahatsız edici. Sadece erkekler aldatmıyor evet ama neden bu kadar meyilliler bu olaya anlayamıyorum. Ya da biz kadınlar neden güveniyoruz bu insanlara. Neden hayatımıza alıyoruz.

-Rabbim gönlünüzü ferahlatsın.- ne güzel bir duadır gece gece. Ben de sabır diliyorum,elimizden bir şey gelse keşke. İğreniyorum böyle adamlardan.

Neden konusmus bayanlarla ne aciklama yapti

Nefret ediyorum erkeklerden. Kısa sürede toplanirsiniz inşallah. Aldatilma unutulmuyor, hiç geçmiyor. İsterseniz de affedemezsiniz , güven bitti mi bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…