- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
- Konu Sahibi murphymercy
-
Cok tskr ederim anlatacak kimse yok yazmazsam kafayi yoyecek gibi oluyorum
Esim olacak adam eve gelmeyecekmis ablasi yazsdi simdi
Sabah kadar aglayip yeni bir gune yeni bi umutla uyanmak ostiyorum
Sabahtan beri tek lokma yemedim guclu olmaliyim oglum icin ayakta durmaoiyim bunlari biliyorum neden yapamiyorim neden
Rabbim yardımcın olsun bozma moralini daha kötü durumda olanlar var başını dik tut hep en doğrusunu yapmışsın pişman olup hatasını anlamayı öğreten sen olucaksın.Annemlere soylemedim sadece kardesim biliyor birazdan babam beni eve goturecek.
O sahsin ablasini aradim anlattim herseyi sakkn eve gelmesin bu gece dedim insallah gelmez
Benim esimde hep baskalarini eledtirirdi nasil gizli is ceviriyolar korkmuyolar mi diye meger beni deniyormuscanım benim eşim de letgo kullanıyor. bir kere bana dedi ki millet iyice sapıtmış facebook gibi kullanıyor foto falan koyuyorlar. bi kadını engelledim böyle gereksiz muhabbet etmeye çalışıyor gibi bir şey demişti. içime dert oldu benimki de saf niye söylüyorsa her haltı. baktım hesaba engellenen biri yok. kızın adını öğrendim ama sonra sorduğumda yok canım engellemedim sadece kısa kestim bir daha da yazmadı dedi. aklıma takılmıştı o ara açıp bakıyordum aklıma geldi tekrar. bunun ihtimali bile insanın içini acıtırken seni şu an çok iyi anladım. yapacak olan adam her şekilde yapar da, inşallah elleri ayaklarına dolanır böyle karşımıza çıkar. saf saf uyutulmak beni daha çok korkutuyor. güçlü ol lütfen. Allah yardımcın olsun
Hayır ağlama ama beni de ağlatıcaksın yemin ederim ya salma kendini benim babam da annemi aldatmıştı 16yıl evliydiler babam çok kadınla yakınlaştı boşandılar babam evlendi annemin yanındayım ve çalışarak düzene girdik üzme kendini duanı eksik etmeAblasi inanamadi affet faan dedinolacak gibi degil canim cok yaniyor eve gidip sadece aglamak istiyorum
Akıllıymışsın ki öğrendiğinde gereğini yapıyorsun. Kendinizi suçlamayın lütfen. Dünyada yüzde yüz güvenimizi, sevgimizi hakeden insanlar da var. Eşiniz ne yazık ki onlardan biri değilmiş. Bu sizin suçunuz değil. O kendisine etti. Gitsin istediğiyle hoş muhabbet etsin şimdi.Hersey iyiykende insanlar aldatiyormus
Gozu kapali guvenmemek gerekmis
Cok sevmemek gerekmis
Sevsen bile sevdigini belli etmemek gerekmis
Neyi eksik yaptim sorun bendemi
Yoksa o hep karaktersiz miydi
Cok sevdimde goremedim mi herseyi
Ne oldu bana akilli sanardim kendim
yaa yapmış mı ? benim de başıma gelse tam sizin duygularınızı yasardım hem öldurmek hem ağlamak. ya çok üzücü Allh yardımcın olsunLanet olsun hala seviyorim
Sevgi hemen bitmez degilmi
Nefret ederken sevmek sacmalikmi
Olesiye nefret ediyorum bogmak istiyorim
Ama elleri gozleri gulusu gozumun onune geliyor
Kokusunu ozluyorum
Ama ya sonra ihaneti iste orda guzellikler siliniyor gozlerim doluyor
ay bilemedim ne desem gülüm amaBana saldıracaksınız biliyorum ama bukadar katı düşünmüyorum icraat olmadıktan sonra konuşsun hevesini alsın diyorum ve kaçıyorum
Ben aldım bi kaçkez o da alabilir 8 senelik eşimay bilemedim ne desem gülüm amagöster elletme , vur kaç, elim sende sizi itham etmek istemiyorum ama sizin bi erkeğin heesini aldınız mı hiç ? yada eşiniz sevdiğiniz falan hevesini alsın diye düşündünüz mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?