tüm yardımları bekliyorum kızlar acil

Esim olacak adam eve gelmeyecekmis ablasi yazsdi simdi
Sabah kadar aglayip yeni bir gune yeni bi umutla uyanmak ostiyorum
Sabahtan beri tek lokma yemedim guclu olmaliyim oglum icin ayakta durmaoiyim bunlari biliyorum neden yapamiyorim neden

canım benim eşim de letgo kullanıyor. bir kere bana dedi ki millet iyice sapıtmış facebook gibi kullanıyor foto falan koyuyorlar. bi kadını engelledim böyle gereksiz muhabbet etmeye çalışıyor gibi bir şey demişti. içime dert oldu benimki de saf niye söylüyorsa her haltı. baktım hesaba engellenen biri yok. kızın adını öğrendim ama sonra sorduğumda yok canım engellemedim sadece kısa kestim bir daha da yazmadı dedi. aklıma takılmıştı o ara açıp bakıyordum aklıma geldi tekrar. bunun ihtimali bile insanın içini acıtırken seni şu an çok iyi anladım. yapacak olan adam her şekilde yapar da, inşallah elleri ayaklarına dolanır böyle karşımıza çıkar. saf saf uyutulmak beni daha çok korkutuyor. güçlü ol lütfen. Allah yardımcın olsun

Cok tskr ederim anlatacak kimse yok yazmazsam kafayi yoyecek gibi oluyorum

Yaz tabiki de, burası bunun için var. İçine atma, büyümesin.

Allahım yardımcın olsun, şu an tahmin edemem halini, başına geleni.

Ama anladığım kadarıyla eşinin de dediği gibi, gözünü sizinle açtığı için, yıllarca bir tek sizin muhabbetinizi bildiği için merakını celp etmiş diğer kadınlar. Yanlış anlaşılmasın sakın ha , eşinize hak verdim anlamında demedim bunu, hiç bir sebep aldatmaya yeterli değildir.

Yani demek istediğim şu; sizden kaynaklı eksiklik yanlış hatadan değil de eşinizin maymun iştahlılıpının sonucu olmuş.

Ha konuştu ha yattı, benim gözümde aynıdır, bende evliyim. Büyük konuşmak istemem ama imtihanınız çok büyük geldi şu an

Allahım yar ve yardımcınız olsun.

Hersey iyiykende insanlar aldatiyormus
Gozu kapali guvenmemek gerekmis
Cok sevmemek gerekmis
Sevsen bile sevdigini belli etmemek gerekmis
Neyi eksik yaptim sorun bendemi
Yoksa o hep karaktersiz miydi
Cok sevdimde goremedim mi herseyi
Ne oldu bana akilli sanardim kendim

Esim olacak adam eve gelmeyecekmis ablasi yazsdi simdi
Sabah kadar aglayip yeni bir gune yeni bi umutla uyanmak ostiyorum
Sabahtan beri tek lokma yemedim guclu olmaliyim oglum icin ayakta durmaoiyim bunlari biliyorum neden yapamiyorim neden

Her ne olursa olsun, hayat devam edecek ve evladınız da var, ondan güç alın. Duygularınızı biriktirmeyin ağlayın kırın vurun ama yerine göre.

Annemlere soylemedim sadece kardesim biliyor birazdan babam beni eve goturecek.
O sahsin ablasini aradim anlattim herseyi sakkn eve gelmesin bu gece dedim insallah gelmez
Rabbim yardımcın olsun bozma moralini daha kötü durumda olanlar var başını dik tut hep en doğrusunu yapmışsın pişman olup hatasını anlamayı öğreten sen olucaksın.

Evet buyuk bi imtihan
Ben hayatta herseye cok zor sahip oldum
Tek kolayligim esimdi
Hep yanimdaydi benimleydi 16 yasimdan beri taniyorum ilk askim ilk gozagrim
Ben memur oldum kendisi esnaf okumadi benim esim ama babam verdi yeterki mutlu olun dedi herseyimi verdim ona halada oyle parami sevgimi bide coxuk verdim
Belki herseyin mukemmel olmasi yordu onu
Oysa ne cok sever babam esimi
Yazik etti bize hepimize

Insaoglu cig sut emmis dedikleri bu olsa gerek
Karin cocugun uyurken telefonda kiz avlamak ne demektir
Ben sabah erkenden ise gideyim araba kendisinde kalsin otobuslerde suruneyim ama hoc dert etmeyim yeterki o rahat olsun dedim
Rahatlik batti baska aciklamasi yok

Benim esimde hep baskalarini eledtirirdi nasil gizli is ceviriyolar korkmuyolar mi diye meger beni deniyormus

Ablasi inanamadi affet faan dedinolacak gibi degil canim cok yaniyor eve gidip sadece aglamak istiyorum
Hayır ağlama ama beni de ağlatıcaksın yemin ederim ya salma kendini benim babam da annemi aldatmıştı 16yıl evliydiler babam çok kadınla yakınlaştı boşandılar babam evlendi annemin yanındayım ve çalışarak düzene girdik üzme kendini duanı eksik etme

Gozyaslarim icime akiyor annem babam uzulmesin diye
Oglum bi yandan ilgi istiyor yalnizim sanki kalabalik icinde yasadiklarimin tarifi yok aglasam bagirsam yollara vursam kendimi ne yapsam ben nasil icimdeki yangin soner yuregim yaniyor ellerim buz gibi

Lanet olsun hala seviyorim
Sevgi hemen bitmez degilmi
Nefret ederken sevmek sacmalikmi
Olesiye nefret ediyorum bogmak istiyorim
Ama elleri gozleri gulusu gozumun onune geliyor
Kokusunu ozluyorum
Ama ya sonra ihaneti iste orda guzellikler siliniyor gozlerim doluyor

Akıllıymışsın ki öğrendiğinde gereğini yapıyorsun. Kendinizi suçlamayın lütfen. Dünyada yüzde yüz güvenimizi, sevgimizi hakeden insanlar da var. Eşiniz ne yazık ki onlardan biri değilmiş. Bu sizin suçunuz değil. O kendisine etti. Gitsin istediğiyle hoş muhabbet etsin şimdi.

ya her yer bitti de ikinci el sitesinden mi kadın düşürmeye çalışmış ? bence senin kocada ikinci ele düşmüş :/

yaa yapmış mı ? benim de başıma gelse tam sizin duygularınızı yasardım hem öldurmek hem ağlamak. ya çok üzücü Allh yardımcın olsun

Bana saldıracaksınız biliyorum ama bukadar katı düşünmüyorum icraat olmadıktan sonra konuşsun hevesini alsın diyorum ve kaçıyorum

Bana saldıracaksınız biliyorum ama bukadar katı düşünmüyorum icraat olmadıktan sonra konuşsun hevesini alsın diyorum ve kaçıyorum
ay bilemedim ne desem gülüm ama göster elletme , vur kaç, elim sende sizi itham etmek istemiyorum ama sizin bi erkeğin heesini aldınız mı hiç ? yada eşiniz sevdiğiniz falan hevesini alsın diye düşündünüz mü ?

Ben aldım bi kaçkez o da alabilir 8 senelik eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…