ee çalışmayın o zaman ? Ne zorunuz var ?İhtiyaçtan değil cevap bir yorum üste![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee çalışmayın o zaman ? Ne zorunuz var ?İhtiyaçtan değil cevap bir yorum üste![]()
Gerçekten hiç aklıma gelmemişti aydınlanma yaşadım. 5 yıl üniversite okuyup 1 yıl iş öğrenmek için çalışıp yıllarca yaz aylarımdan fedakarlık edip staj yapıp çalışmamaktı hayalim. Tam da işimi kurmuşken...Hedefim tam olarak buydu çünkü.ee çalışmayın o zaman ? Ne zorunuz var ?
Tam olarak demek istediğim buydu yüzeysel bazı yorumlara rağmen anlayan birilerinin olması iyi hissettiriyorBende aynı durumda olanlardanım. Özel sektör çalışanıyım, iş saatlerim ve tempom yoğun. Sabahın karanlık saatinde gidip akşamın karanlık saatinde dönüyorum. Yolla birlikte 12 saatim dışarda geçmiş oluyor. Bazen bi bakıyorum ben çalışırken neler olmuş neler Dünyada, ben hiçbirini duymamışım. Yaşlı insanlar gibi içimden "ömürden gitmiş giden" diyorum.
Yapabilecek bişey var mı net bilmiyorum bu arada ama pandemiden önce bazen işten çıktığımda direkt eve gitmezdim. Gece seanslarından bir sinema bileti veya tiyatro bileti alır giderdim yada güzellik salonundan rica eder geç saatte bakım yaptırmaya giderdim,iyi geliyordu o. Sizde bu süreç bittikten sonra yapabilirsiniz ama şimdi için bir tavsiyem yok maalesef
Bende yorumları okurken sizle aynı şeyi hissettim. Herkes şikayet sanmış ama şikayet değil, hakkımız ve normal olanı istemek bizim yaptığımız. Hiç güneş ışığı görmeden günlerimiz geçiyor mesela bu normal bir durum gibi mi geliyor herkese. Sağlığımız elden gidiyor, zaman akıp geçiyor.Tam olarak demek istediğim buydu yüzeysel bazı yorumlara rağmen anlayan birilerinin olması iyi hissettiriyor