Tüm zamanların en akılda kalan öpüşme sahneleri !

Kazen,

fotoğrafların üzerinde mouse ile gezerken; fotoğrafın bilgisayara kaydedildiği ad ve uzantı görünüyor, kopya çekip yazanlar bol olur haberin olsun

Kazen,

fotoğrafların üzerinde mouse ile gezerken; fotoğrafın bilgisayara kaydedildiği ad ve uzantı görünüyor, kopya çekip yazanlar bol olur haberin olsun

Farkındayım da kimi kandırırlar ? Bizi kandırıp mutlu olacaklarsa benim için sakınca yok :)

O zaman en aklınızda kalan sahne hangi filmdeki sahne diye soralım : )))

doğrucu davut ben görmedim bile

kazen'in görüş alanında lütfen bana isim takma, sonra olan bana oluyor

sen görmemiş olabilirsin bebeğim ama benim gibi gören, ve biliyomuş gibi de yazan uyanıklar bol olurdu...bu arada fotoğrafları tek tek inceledim, ve hiç bi fotoğraf bana çok etkileyici gelmedi. yaştan herhal, bizden geçmiş bunlar sor en effective eğitici oyuncak hangisi? marka model liste yapayım sana hissimi tümden kaybetmişim onu anladım

:))) acıdım sana hissiz kadın :)))
bak ben titanic ve hayalet yazdım sinema kültürüm çok maşallah

aha işte bu diyorum. cahilim filmi bilmiyorum ama aralarındaki elektirk hoşuma gitti

İlk gözüme çarpan Blue Valentine ve My Girl oldu. Özellikle My Girl beni çocukluğuma götürdü.
Blue Valentine'in ise hala izleri vardır. Çok sarsıcıydı.

Blue Valentine

My Girl

5 - alacakaralık
8 - not defteri
10 - one day
37 - meet joe black
50 - uzaktaki anılar
51 - wanted
54 - kiralık sevgili
58 - the words
74 - örümcek adam
77 - sokak dansı
82 - sıkıysa yakala
84 - melekler şehri
90 - benjamin buttonun tuhaf hikayesi
92 ve 93 - sevgili john
136 - juno
144 - sil baştan

benim bildiklerim de bunlar

bence en güzeli de not defteri ve kiralık sevgilideki sahnelerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…