Tabi cnm bölge ve kişiye göre değişir yine de teşekkür ederim.ben önce doğum kilolarından kurtulayım sonra gözümü karartıcam bende!UMarım istediğin görüntüye en kısa zamanda kavuşursun.
Merhaba cnm,
Sesin çıkmıyo nasıl oldun merakediyorum...
Üç hafta için gayet iyi 4 cm. Daha bir ay bile olmamış. Daha da iyi olacak inş ben hala para ayarlamaya çalışıyom(( tadını çıkar valla..
Sağ ol canım. Teşekkür ederim :) Aslında daha fazla incelme varmış gibi. Hatta boyum daha uzun görünüyor resmen. Geniş basen insanın boyunuda kısa gösteriyor ya malumDiğer yorumları okuyorum 3 hafataya 10-15 cm gidenler var. Moralim bozuluyor Gerçi doktorum yavaş yavaş inmesi en iyisi dedi. Birden ve hızlı inerse şişlikler ve hızlı incelme olursa çökme ve sarkma oluyormuş. Aman çökme ve sarkma olmasında yavaş yavaş insin...
Sen hangi şehirdeydin? Kime yaptırmayı düşünüyorsun? Bide hangi bölgelerdi?
İstanbuldayim ben cnm. Bende bolge cok hamilelikte feci kilo aldim 81 e fallan ciktim e bende boy falan da yok 1.57 falanim:)) kendi cabamla 63 e inebildim cok sıkıda degilim hangisi iyi olur bilmiyorum ki eger lazer lipoda karar kilabilirsen guner uysal la gorusmeyi dusunuyom sirt,bel,karin ve basen oncelik bu bolgelerde offff acaba bi gun bende kurtulabilcem mi bu fazlaliklardan?????
Deeplycim benim bugun 24. Günüm. Gayet rahatım. Hiç bi sorun çıkacağını zannetmiyorum ama sabahtan akşama yürüme işi zor olabilir. Yani dizden aşşağısı çok geç iyileşiyor. Dizden yıkarısı için sorun olmaz ama baldır ve bileklerden olacaksan 3-4 gün yorar seni. İmsan daha çabuk yoruluyor.cnm bişi soracam sana, ameliyattan 4 hafta sonra yurtdışına cıkabılırmıyım, sonucta 3-4 gun sabahtan akşama yurumem gerekecek sence sorun olurmu? ıyılesme surecı nasıl? dr sorun olmaz dedı ama yınede tatılımı rezıl etmek ıstemıyorum?
İstanbuldayim ben cnm. Bende bolge cok hamilelikte feci kilo aldim 81 e fallan ciktim e bende boy falan da yok 1.57 falanim:)) kendi cabamla 63 e inebildim cok sıkıda degilim hangisi iyi olur bilmiyorum ki eger lazer lipoda karar kilabilirsen guner uysal la gorusmeyi dusunuyom sirt,bel,karin ve basen oncelik bu bolgelerde offff acaba bi gun bende kurtulabilcem mi bu fazlaliklardan?????
burzeylent selam ben bıkac gun once guner beyle gorustum, ama bana cok soguk davrandı dogruduzgun bırsey konusmadı, sankı hemen gondermek ıster gıbı davrandı oyuzden kendısıne yaptırmıcam sanırım.
Güner beye bende mail atmıştım burun için. Burun ameliyatı olmayı da düşünüyorum da :) bana hiç bir bilgi ya da açıklama yazmadan muaynehaneme gelin görüşelim demiş. Hiç hoş gelmedi bana tavrı. Nebil bey bana mailde bile her şeyi anlatmıştı. Hatta burun bile tasarlayıp göndermişti bana.
Merhaba cnm,
Ben henuz hic bir drla gorusmedim buradan okudugum yorumlardan yola cikarak lazer lipoda en fazla yagi kendisinin aldigi kanisina vardim fakat bakma teknik konusunu bile netlestiremedim kafamda. Sen lazer lipo mu dusunuyorsun? Hangi bolgelerinden sikayetin var? Cok soru sorum canim kusura bakma bu da son:)) ne kadar fiyat verdi guner by sana???
yok yok sor tabiki ben toplam 4 drla görüştüm, lazer lipo olacam evet benim basen bacak içi diz bacak üstü yani anlıcagım ust bacagımın heryerınden olacam :2: Fiyatı soylemem dogru olmayabilir ama sole dıyım normal bir fiyat verdi kesinlikle fazla değil .. ben günümü aldım buarada bi aksilik çıkmassa 12 subatta olacam
Tarihi almış olmana çok sevindim umarım hayalini kurduğun gibi olur her şey. Normal bi fiyat demişsin cnm da işte kime göre normal😄 eğer özelden yazabilirsen çok memnun olurum yazamazsanda gönül koymammm. Cevabın için ayrıca teşekkürler...
Merhaba caninmm,
Yaz arada arkadasimm merak ediyorum nasilsin? Odemler ne durumda tabi kilo ve incelme durumunu da cokk merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?