Tumescent Liposuction

Tabi cnm bölge ve kişiye göre değişir yine de teşekkür ederim.ben önce doğum kilolarından kurtulayım sonra gözümü karartıcam bende!UMarım istediğin görüntüye en kısa zamanda kavuşursun.

Merhaba cnm,
Sesin çıkmıyo nasıl oldun merakediyorum...

Burzeylentcim, yavaş yavaş düzeliyorum...

Bugün 3 hafta oldu. Kilom 62.1. Basenlerim çok gitmiş gibi görünüyor ama ölçüyorum 4.5 cm sadece. Niye böyle çıldırıcaö vallahi etrafımdakiler zayıfladığıöı inceldiğimi söylüyolar. Aynaya bakınca da gayet görüyorum aslında ama neden sadece 4 cm bi türlü anlamıyorum

P.tesi kontrolüm var. Doktorum masaja başlattı. Sabah akşam yapmaua çalışıyorum. Günde en az 1 seans yapıyorum masajımı. Bacak içlerim ve dizlerimde hala şişlik var. Bacakqlrımı birleştirince hissediyorum. Basenlerde de var gerçi. Bi tarafım daha şiş hatta. Yani doktor orantısız almadıysa tabi :) de sanmıyorum... 1 aydan sonra inicek dedi şişlikler. 2 ayda çok farkedeceksin dedi. 3 hafta oldu bile. Bakalım sabırla bekliycez :) morluklar hiç kalmadı nerdeyse.

Yediklerime hiç dikkat edemiyorum ya hani rejim yapmıycam da biraz dikkat edeyim diyorum yediklerim. Doktor zaten yasakladı. 2-3 kilo izin var almak ve vermek konsunda. Bide derim çok sıkı değildi rejimde yaparsam çökme falan olur diye korkuyorum.

Üç hafta için gayet iyi 4 cm. Daha bir ay bile olmamış. Daha da iyi olacak inş ben hala para ayarlamaya çalışıyom(( tadını çıkar valla..

Üç hafta için gayet iyi 4 cm. Daha bir ay bile olmamış. Daha da iyi olacak inş ben hala para ayarlamaya çalışıyom(( tadını çıkar valla..

Sağ ol canım. Teşekkür ederim :) Aslında daha fazla incelme varmış gibi. Hatta boyum daha uzun görünüyor resmen. Geniş basen insanın boyunuda kısa gösteriyor ya malum Diğer yorumları okuyorum 3 hafataya 10-15 cm gidenler var. Moralim bozuluyor Gerçi doktorum yavaş yavaş inmesi en iyisi dedi. Birden ve hızlı inerse şişlikler ve hızlı incelme olursa çökme ve sarkma oluyormuş. Aman çökme ve sarkma olmasında yavaş yavaş insin...

Sen hangi şehirdeydin? Kime yaptırmayı düşünüyorsun? Bide hangi bölgelerdi?

İstanbuldayim ben cnm. Bende bolge cok hamilelikte feci kilo aldim 81 e fallan ciktim e bende boy falan da yok 1.57 falanim:)) kendi cabamla 63 e inebildim cok sıkıda degilim hangisi iyi olur bilmiyorum ki eger lazer lipoda karar kilabilirsen guner uysal la gorusmeyi dusunuyom sirt,bel,karin ve basen oncelik bu bolgelerde offff acaba bi gun bende kurtulabilcem mi bu fazlaliklardan?????

cnm bişi soracam sana, ameliyattan 4 hafta sonra yurtdışına cıkabılırmıyım, sonucta 3-4 gun sabahtan akşama yurumem gerekecek sence sorun olurmu? ıyılesme surecı nasıl? dr sorun olmaz dedı ama yınede tatılımı rezıl etmek ıstemıyorum?

burzeylent selam ben bıkac gun once guner beyle gorustum, ama bana cok soguk davrandı dogruduzgun bırsey konusmadı, sankı hemen gondermek ıster gıbı davrandı oyuzden kendısıne yaptırmıcam sanırım.

Merhaba cnm,
Ben henuz hic bir drla gorusmedim buradan okudugum yorumlardan yola cikarak lazer lipoda en fazla yagi kendisinin aldigi kanisina vardim fakat bakma teknik konusunu bile netlestiremedim kafamda. Sen lazer lipo mu dusunuyorsun? Hangi bolgelerinden sikayetin var? Cok soru sorum canim kusura bakma bu da son:)) ne kadar fiyat verdi guner by sana???

Deeplycim benim bugun 24. Günüm. Gayet rahatım. Hiç bi sorun çıkacağını zannetmiyorum ama sabahtan akşama yürüme işi zor olabilir. Yani dizden aşşağısı çok geç iyileşiyor. Dizden yıkarısı için sorun olmaz ama baldır ve bileklerden olacaksan 3-4 gün yorar seni. İmsan daha çabuk yoruluyor.

Bende de yok ki boy. 1.60mışım :) basenelrim varken daha kısa görünüyordum ama. Basenler gidince hooop süpper oluyormuş :)
Ya bende çok kararsızdım lazer mi diğerleri mi diye. Lazerin toparlanma süreci çok çabuk olduğu ve derim çok sıkı olmadığı için lazer diye şartlanmıştım resmen ama çok olumsuz sonuç okudum. Vazgeçtim. Ama senin kararsızlığını duygularını çok çok iyi anlıyorum. Ben de nasıl heeycanlı telaşlıydım öncesinde ama bak 24 gün oldu nerdeyse. Oldu bitti :) hala da inannamıyorum. Kesinlikle pişman olmadım. Şimdilik hiç bi sıkıntı yok çok şükür. Biraz bacak içlerinde dalgalanma var gerçi ama Lpgye de başlıycam bu hafta. Doktor mutlaka geçer dedi. Ki zaten liposakşında öyle düzdüz pürüzsüz ve kaymak gibi bi sonuç hiç bi doktor vaad etmiyor. Lipo sonrası insan kendine bakarak ve sıkılaşarak taş gibi olabiliyor sanırım :)

burzeylent selam ben bıkac gun once guner beyle gorustum, ama bana cok soguk davrandı dogruduzgun bırsey konusmadı, sankı hemen gondermek ıster gıbı davrandı oyuzden kendısıne yaptırmıcam sanırım.

Güner beye bende mail atmıştım burun için. Burun ameliyatı olmayı da düşünüyorum da :) bana hiç bir bilgi ya da açıklama yazmadan muaynehaneme gelin görüşelim demiş. Hiç hoş gelmedi bana tavrı. Nebil bey bana mailde bile her şeyi anlatmıştı. Hatta burun bile tasarlayıp göndermişti bana.

evet insan istiyorki detaylı konussun anlatsın, onlar için basit bir ameliyat ama bizim için öle değil sonucta ben tayfun türkaslanla görüştüm bir de , çok içten bir insan gibi geldi, sanırım kendisine yaptırcam hatta bugün randevumu almayı düşünüyorum, kendiside 1 ay sonra rahatlı yuruyebılecegımı soyledı, benım baldırlardan alınmayacak, sadece ust bacak canım.. çok sagol cvbın ıcın..

yok yok sor tabiki ben toplam 4 drla görüştüm, lazer lipo olacam evet benim basen bacak içi diz bacak üstü yani anlıcagım ust bacagımın heryerınden olacam :2: Fiyatı soylemem dogru olmayabilir ama sole dıyım normal bir fiyat verdi kesinlikle fazla değil .. ben günümü aldım buarada bi aksilik çıkmassa 12 subatta olacam

Tarihi almış olmana çok sevindim umarım hayalini kurduğun gibi olur her şey. Normal bi fiyat demişsin cnm da işte kime göre normal😄 eğer özelden yazabilirsen çok memnun olurum yazamazsanda gönül koymammm. Cevabın için ayrıca teşekkürler...

Ahh su 50 msg hakki dolmadiki mail adresini verebilirsen mail atarim

Merhaba caninmm,
Yaz arada arkadasimm merak ediyorum nasilsin? Odemler ne durumda tabi kilo ve incelme durumunu da cokk merak ediyorum...

Merhaba caninmm,
Yaz arada arkadasimm merak ediyorum nasilsin? Odemler ne durumda tabi kilo ve incelme durumunu da cokk merak ediyorum...

Canım merhaba. İşler çok yoğun bugünlerde giremiyorum hiç. Pardon :)

Cuma günü 5. Haftam dolacak. Herkes çok inceldiğimi söylüyor. Çok farkettiğini söylüuor ama ben ölçüyorum sadece 5cm gitmiş basenlerden. Eskisi gibi devasa basenlerim yok evet ama hala var yanlarda. Geçen hafta kontrolüm vardı. Doktor yine daha inecek daha inecek dedi. İki aydan önce bişi bekleme de demişti evet ama insan dayanamıyor. Yorumları okuyorum 1 aydan sonra herkeste %80 incelme olmuş. Böyle kalırsam sadece 5 cm incelme olursa naparım bilmiyorum
Kilom en son 61.7 çıktı. Yani tam 2 kilo gitti ama işte incelme çok az.

Merhaba Tapli, çok geçmiş olsun. Ameliyat olma süren 1 ayı geçti sanıyorum, durumun nasıl ? Ben de liposuction olmayı düşünüyorum, ağrın sızın çok oldu mu ? Ayağa kalkıp işe gidebilmek için ne kadar süre gerekli ? Bilgi verebilirsen çok sevinirim. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…