Mugez merhaba...
Bu cuma 6 hafta yani 1.5 ayım dolmuş olacak. Beklediğim kadar ağrım sızım olmadı açıkcası. Ben daha fazla olur diye düşünmüştüm. Açılan yaralar çok minik olduğu için sanırım fazla ağrı olmuyor. Sadece ilk 2-3 hafta kas ağrısı şeklinde ağrı oluyor ki oda çok yorgun düşürüyor insanı. Benim ayak bileklerine kadar yapıldı. Dizden aşşağısıda hala ağrı ve sızı var mesela ama fazla değil.
Ben cuma ameliyat oldum, çarşamba işe geri döndüm ama daha erken de dönebilirdim. Giydirdikleri korse ya da varis çorabı (ben varis çorabı giyiyorum mesela) sayesinde daha rahat hareket ediyor insan. Varis çorabını çıkardığım zaman hala daha hareketlerim kısıtlanıyor ama benim basen dahil tüm bacak olduğu için normal.
Hiç korkma :) gerçekten insan sonrasında harika hissediyor. Benim 5 cm incelme oldu basenlerde. Öylece kaldı. Bende sinir oluyorum ama daha fazla incelmişim gibi duruyor. Ya ben öncesinde yanlış ölçtüm :/ LPG'ye başladım geçen hafta. 3 seans sonra oda etki etmeye başlayacak. Benim derim çok gevşek bide. Çok kilo alığ vermeden dolayı hiç kas denen bişi kalmadı resmen
LPG (yanında bi kaç uygulama daha aldım) 10 seanstan sonra platese başlıycam. Muhtemelen sadece 5 cm olması basenlerimin ve üst bacaklarımın sıkı olmamasından dolayıdır. Mesela dizlerimin her birinde 5 cm incelme var ki süper bi sonuc diz için :) Hele doktordan ameliyat öncesi fotolarımı alınca ohaaaa dedim
bende resmen orantısızlık varmış, yamukluk varmış (tövbee). Yani kilom 63.7 idi ama basen ve bacaklara bakınca sanırdın ki 80 kilo
neyse ki kurtuldum
darısı başına arkadaşım en kısa sürede