Tumorlu hastadan muayene parasi 95bin istenmis

canım merhaba
öncellikle çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
benim eşiminde beynınde tumor var suan tedavi görüyoruz. ve bize izmitte bir doktor önerdiler
adam bu işi para içi yapmıyor ve çok başarılı bir doktor
bir araştırın derim
prof.dr savaş ceylan

Muge anliya zahide yetise vatsap dan yazdik arkadasin dedigi tvitter mantikli geldi ama tvitterlari varsa soyluyecem

Tesekkur edriz tedavisi yokmus direk ameliyat

Daha dün twitter dan gördüğümüz bir okula 84 ayakkabı yolladık biz . (Biz derken işyerim patronlarım) Ben sürekli takip ediyorum deli gibi para toplanıyor . adresi @haluk_levent hem buradan açık twit atın hem dm den mesaj yollayın .
Ve platformun adı @ahbapplatformu buraya durumu bildirin. Doktoru teşhisi hastaneyi .

Ben sivaslıyım ama sivasta bu isi yapan iyi doktor duymadim esim kayseri li gorumcem geçen sene damar dolasmasidan beyin ameliyati geçirdi erciyes fakültesinde doktorun adını bilmiyorum

Bem istanbuldayim oğlum premature ve beyin kanaması gecirdi . Özelde kuvezde kaldik ama ameliyatıni cerrahpaşa dan prof getirip yaptırdık. Bize 10 bin odedik 4 yıl once neşter parasi ameliyathane kullanımi ve sant ucreti ...

Maalesef ciddi paralar donuyor devlette sıra almak zor hele büyuk sehirde ... oğlumun ameliyatını isim yapmis doktor yada hastane olunca daha yüksek fiyat veriyorlar .. biz yine az odedik ustune basa basa sorduk yanlışlık olmasin diye ... cunku ayni ameliyat yalan doktorun neşteri 40 50 bin olduğu duydum simdi daha yukselmistir ..

Rabbim hayırlı kapılar acsin inşallah ailesien sabir kuvvet versin .. sağlık bile parayla paran yoksa evladin gözünün önünde eriyor rabbim yardımları olsun

Özelde normal o kadar istemesi. Bazı durumlarda devlet hastaneleri ameliyat bile yapmıyor korkularından. Ki devlet hastanelerinde bile devletten bu is için para aldığı halde bıçak parası adı altında rüşvet isteyen hocalarla dolu. Hasta çok ,iyi doktor az maalesef, o yüzden oluyor sanırım.

Haklisiniz devlet zaten yapmadi korktu cocugun saclarini kesti yapamam dedi sonrada gun verdigi halde

rabbim kimseyi evladiyla sinamasin sizede cok gecmis olsun

Haklisiniz devlet zaten yapmadi korktu cocugun saclarini kesti yapamam dedi sonrada gun verdigi halde
Arkadaşımın babasını ordan oraya gönderdiler, hiçbir hastane ameliyatını yapmadı, adam eriyor. En son çare devlette bir hoca buldular. Devlet de bir sıra veriyor sıra gelene kadar adam yaşamaz zaten. Haluk Levente mutlaka yazın. Aslında eksisozlukte paylaşılsa hemen hallolur ama gećen günkü ortalığı ayağa kaldıran fake konu yüzünden paylaşmaktan çekinebilirler.

Haluk levente instagramdan yazdim arkadas saolsun ama o dedginizi pek bilmiyorum

Canım bu kuzunuz hakkında dün konu acmistin.Dua topigine taşınmış "maddi yardım" talebin nedeniyle de uyarılmıştin.Bir yardım kampanyası başlatılması için aileye yardımcı olabilirsin (tabi önce ailenin iznini al)

Tvitterdan yazmakmi gerekiyor instagramdada var ama mesaj olarak gonderiliyor bakarlarmi haluk levent ahbap platfrmu yazdim ama cnku tvttrr kullanmiyoruz

Y
Yardim talebi istemiyorz zaten canim bilgi sahibi olanlardan neerlere basvurulmali diye bilgi aliyorum kimseden yardim beklemiyoruz herkes kendi gecimini xor yapiyor

Y

Yardim talebi istemiyorz zaten canim bilgi sahibi olanlardan neerlere basvurulmali diye bilgi aliyorum kimseden yardim beklemiyoruz herkes kendi gecimini xor yapiyor
Neden öyle diyorsun resmi olarak başlatılan ve sosyal medyada duyurulan yardım kampanyaları çok hızlı sonuçlanıyor.Bizim için çok büyük olan rakamlar birlik olunduğunda birkaç günde toparlanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…