- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
- Konu Sahibi melankoliq13
-
Ama suc oldugu soyleniyor zten oyle biseyNeden öyle diyorsun resmi olarak başlatılan ve sosyal medyada duyurulan yardım kampanyaları çok hızlı sonuçlanıyor.Bizim için çok büyük olan rakamlar birlik olunduğunda birkaç günde toparlanan oluyor.
Bazi arkadaslar yanlis anliyor galiba ben burda yardim kampanyasi baslatmadim oyle biseyim asla olamaz ben kimseden yardim beklemiyorum medya dahilinde soruyorum ailenin haberi var zaten onlar perisanlar ben sadece medyaya mesaj yazdim hicbiri gorulmedi diyorum
Canım Valilikten izin alinitor.Yanlis bilgi vermek istemem ama çocuğun raporları ve hangi hastanede ameliyat olacağı ve tedavi toplam maliyeti aliniyor açılan hesap numarası halka duyurulabiliyor o zaman.Elden bir para akışı yok.Hesaba yatan yardımlar hastahane için gerekli rakama ulaşınca hesap bloke oluyor ve yardım hastahanenin hesabına geciyorAma suc oldugu soyleniyor zten oyle bisey
Öncelikle rabbim şifa versin ama düzen böyle gerçekten.10 yıl önce izmirde üniversite hastanesinde teyzem belindeki tümör için ameliyat olduğunda 25 bin istemişti doktoru.vermezseniz ben ameliyata girmem asistanlar yapar demisti.gercekten garibanın yaşamaya hakkı yok bu memlekette.Bi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
Aile vakit kaybetmeden yardım kurumlarına derneklere başvursun tabi maddi gücü yoksaBi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
Bazi arkadaslar yanlis anliyor galiba ben burda yardim kampanyasi baslatmadim oyle biseyim asla olamaz ben kimseden yardim beklemiyorum medya dahilinde soruyorum ailenin haberi var zaten onlar perisanlar ben sadece medyaya mesaj yazdim hicbiri gorulmedi diyorum
Devlette o kadar imkan yok. Yeditepede mikrocerrahi var. Aletler çok iyi. Beiyn çok tehlikeli bir organ en küçük yanlış harekette sakat kalma, kör olma, hata hayatını kaybetme riski var. Devlet hastanelerinde maalesef bu tarz tehlikeli alanda bulunan tümörleri müdahale çok zor ya da hasta hasarlı çıkıyor.. Hele gencecik bir hasta devlet hastanesinde riske edilemezDevletin egitim arastirma hastaneleri yapmiyor mu acaba ameliyati?
Yeditepeye cok yakin FSM egitim arastirma hastanesi var mesela
Haluk Levent'in AHBAP İnstagram adresine mutlaka yazın elinden geldiğince destek oluyor.Acil şifalar diliyorum.Bi akrabamizin kzi var beyninde bir hafta once tumor cikti daha onceden varmis ama yeni ogrenildi hastaligin adi konduktan sonra kiz suymaz oldu agzi yamuldu gozu cift gruyormus kaydi gozleri sivastan kayseriye goturduler kayseri kizin saclarini kesti ameliyat edecekti ama yuzde bir ihtimal verdi masada kalir dedi ameliyat etmedi kiziniz yemek yiyemez nobetler gecirir dedi su anda kizi istanbula yeditepe hastanesine goturduler doktor 95 bin istiyor ameliyat icin bu dunyada sadece zenginin mi yasamaya hakki var
_________________________Cok saolun bilgileriniz icin allah razi olsun daha yazmaniza gerek kalmadi yardimci oldunuz saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?