Tümüyle evimiz...

tam istediğim gibi,her şeyden önce sadeliğe çok önem veriyorum çünkü,fazla eşyalar beni yoruyor. beyaz olması en önemli 2. etken ve çok ferah bayıldım,güle güle oturun tatlım. dua et benim içinde böyle bir evim olsun

bembeyaz evler nedense soğuk geliyo bana herşey güzel ama renkli aksesuar düşünmelisin bencede...genele baktığın zaman hepsi basmakalıpmış gibi geliyo,herşey bembeyaz birbiri ile aynı gibi duruyo,ruh yok diyeyim yada :) ama beğendim ..
mutluluklar

Herşey iyi güzelde bu evde yaşıyormusunuz ?
sanki sadece resmedilmek için döşenmiş izlenimi veriyor. boş ve donuk .. yaşam yok gibi ..
mesela mutfak tezgahının ustu bomboş .. heryer beyaz bundan kaynaklanan bır donukluk var bıraz farklı renklendırmeler yapmanızı öneririm nacızane ..

güle güle oturun.

güle güle oturun canım.. cok sık bir ev sadeligi bozmadan biraz hareket katabılırsın ama..
yatak odasındakı dolabı ozel mi yaptırdınız? yatak odamın seklinden dolayı benimde boyle L seklinde ve oldukca buyuk bir dolaba ihtiyacım var, sadece ikea da gordum ama o da gozumuze kucuk gelmişti de

canım huzurla oturun evinizde.çok güzel ferah ve sade.biz alışmışız öyle heryeri ıvır zıvır ıncık cıncık doldurmaya.ondan boş görünüyo evin gözümüze.aslında gerekli olan herşey var herşey yerli yerinde.süs püs toz yuvasından başka bişey değil.ben çok beğendim.herşeyin çok güzel.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim, cok guzel hakikaten bayildim.
Bu arada banyonun ve mutfaginin m2 nedir? Acik mutfak mi yoksa kapali mi? yazabilirmisin merak ettim.

güle güle otur evindew herşey çok güzel, bende açık renkleri çok severim. evi ne taraflarda tuttunuz acaba, kira ise ne kadar ödeme yapıyorsunuz aylık, aydınlatırsan çok mutlu olurum

eşyalarımdan evime ruh katmasını beklemiyorum zaten...ben ve eşim yeterince renk verip ruh katıyoruz evimize...bana da renkli evler boğuk ve sıkıcı geliyor malesef...evimde kendimi cennette gibi hissediyorum bu herşeyden öte bence...sevgiler:)

yaşanmıyor bu evde sadece kadınlar kulübünün bu bölümüne fotoğraf koymak için ev yaptık fotoğraflarını çektik buraya koyduk sonra annelerimizin dantelli,kırlentli koltuklarının olduğu, tezgahının üstünde kettle nın,tost makinasının olduğu evlerimize geri döndük(onlar annemin evinde kaldı artık)...umarım açıklayıcı olmuşumdur...kusura bakmayın ama komik yani söyledikleriniz ...tezgahımın üstü bomboş olmasının kötü yanı ne olabilir ki mutfağım farkındaysanız büyük ve tüm eşyalarımı dolap içine koyabiliyorum...en azından tembellik yapmayıp kullandığım eşyaları temizleyip yerlerine koyabiliyorum...bu ev benim zevkim renklendirmeyi hiç düşünmüyorum... yine de nacizane önerinize teşekkür ederim...

Siyah beyaz gri.............bu üç renk birleşince ne kadar da asil oluyor!!işte bunun muhteşem bir örneği eviniz mutluluk içinde oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…