Tümüyle evimiz...

çok sade güzel bir eviniz var ama ofis havası var. biraz hareket katmanız lazım bence sıcak samimi bir ortam olsun derim. Yoksa eşyalrınız ve mutfağınız gerçekten çok güzel güle güle oturun

Eviniz çok güzel güle güle oturun. Ama mutfağa aşık oldum :)) geniş ferah bol dolaplı mutfak. Güzel yemekler pişirin afiyetle yiyin inşallah :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

eşyalarınız çok şık mutfakta
AMA.......
Bu evde yaşanmışlık yok ruh yok.
Mobilya dükkanı gibi.
Hatta ilk baktiğimda mobilyalarınız alındıda evi gösteriyosunuz sandım.
Bi evi ev yapan ruhudur.Yasanmışlıktır.Aksesuar kastım değil.Mesela ne biliyim bi koltuk şalı.Yada bi puf o salona bi abaur buyuk mum...vsvs...
mobilya dükkanından getirilmiş ve konulöuş...ev sahibini yansıtan hiçbişey yok,samimiyet yok buz gibi...
lütfen kırılmayın benim utfağım kuçucuk görseniz kabus gibi gelir size...ama öyle güzel bi dekor yaptımkı,inanın gören hayran kalıyor..sıcacık çok şirin falan filan..
hatta bi misafir hangi eve giderseniz gidin bu mutfağın samimiyetini bulamazsınız dedi..ki sizin mutfağınız benim olacaktı neler yapardım..ev bomboş..tertip düzen farklıdır boş bırakmak yasanmışlık katmak farklıdır.

aynen katılıyorum

ayy tatlımm yorum yazdımmı bilmiyorum ama dayanamayıp yine yazcammm:)) bayyyyılllllldıııııııııııımmmmmmmm:)))çok güzellltam benim zevkime göre döşenmiş bi evvv süper yaa:)) rabbim nazarllardan korusunn maşallaahhh:))

Çok ruhsuz buldum ben evinizi doğrusu , aksesuar sevmemenizi anlıyorum ben de olsam sevmezdim bu aksesuarları.. Mutfağınız banyonuz hoş güzel ancak bir evi ev yapan ona ruh katan içindeki insnların kullandığı eşylar aksesuarlardır. Sizin tezgahınız mesela bomboş .. Banyo da öyle çok boş yani sönük ürkek renklerde aksesuarlarınız sabunluk dahi ? Bilemiyorum ben beğenemedim. Ayrıca deri sanırım koltuklar ? Onlar pek kir tutmuyor. Rengi mühim değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…