Tümüyle evimiz...

mobilyalar falan şahane. gerçekten güzel olmuş. ama beyaz çok hakim olduğu için biraz soğuk geldi bana. salonda duvardaki tablolarda yeşil var mesela, ona uygun, böyle cart değilde belki biraz daha soluk yeşilden aksesuar kırlent tarzı şeyler salonu renklendirebilirdi. tabii zevk meselesi, sen böyle beğenmişsin güle güle otur :)

Canım ya mobilya dekorasyonumla babam ve abim ilgilendi demişsin. İmalatı mı yapıyolar yoksa model tasarlama konusunda mı yardımcı oldular? Ben giysi dolabını çok beğendim. Benim de yatak odam çok büyük. Evlenirken zaman olmadığı için özel dolap yaptıramadık. Hazır gardrop aldık ama yetmiyor. Sen dolabını ne kadara yaptırdın? Yada baban mı yaptı bilmiyorum ama ne kadara mal oldu ?

bütün odalarda siyah beyaz kullanmıssiniz asil yatak odasi kahve degilde siyah beyaz olsa iimis. kirmizilarla birazda canlilik katardiniz..beyazin oldugu heryer güzel evinizde öyle mutluluklar

tatlım imalatı babamlar yapıyor tabi yatak odasını kız tarafı yaptırdığı için babamda bana fiyat çıkarmadı..fakat söylediklerine göre yatak odam 7500 civarı tutuyormuş...

bütün odalarda siyah beyaz kullanmıssiniz asil yatak odasi kahve degilde siyah beyaz olsa iimis. kirmizilarla birazda canlilik katardiniz..beyazin oldugu heryer güzel evinizde öyle mutluluklar

öncelikle teşekkürler canım ama hiç bir odamda siyah yok sadece oturma odamda kırlentler ve duvar stikerlarım siyah... diğer hepsi koyu kahve...yani tüm mobilyalarım beyaz ve kahverengi...

tatlım imalatı babamlar yapıyor tabi yatak odasını kız tarafı yaptırdığı için babamda bana fiyat çıkarmadı..fakat söylediklerine göre yatak odam 7500 civarı tutuyormuş...

Hmm şanslısın o zaman, babacın gönlüne göre oda hazırlamış sana. Huzurla sağlıkla otur inşallah

Son düzenleme:
çok güzel bi ev olmuş sade fazla esya olmaması bence cok daha iyi mutfak acık renk cok hoş olmuş temizliği ortaya cıkarıyo benimde teercihim mutfakta beyaz gri olacak cok begendim . koltuklar beyazz cocuk olunca dikkatli olmak gerekir ama beyazın verdiği huzur cok güzel bencede güle güle oturun .. :)

çookk güzel gerçekten..evlenecekler burdan mobilya seçimi konusunda baya fikir edinecekler sanırım :) paylaşım için teşekkürler :)

Mutfak dolaplarıda mı abinizle babanızın eseri?En çok mutfağa bayıldım,hele de buzlu camlı kısa dolaba,müthiş gerçekten.Allah nazarlardan esirgesin mutluluk dolu bir ömür geçirin evinizde inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…