Tümüyle evimiz...

masallah çok begendım özellıkle gardolabı bende L seklınde dusunuyorum nasıl acaba kullanıslımı bırde siz nerde yaptırdınız :)

Ferah olmasına ferah ama bence fazla beyaz, niyeyse bu kadar beyaz dekorasyonlar bende üşüme hissi yaratıyor, kendimi hastanede veya klinikte gibi hissediyorum. Bir yuva sıcaklığı hissi uyandırmıyor. Bir de zamanla eşyalarda, duvarlarda kararmalar, lekeler başladığında pişmanlık başgösteriyor genelde :18: Güle güle oturun, Allah ağız tadıyla güzel günler nasip etsin inşallah

ev eşyalar çok güzel görünüyor..iyi günlerde oturun ama bencede çok beyaz biraz renk verseniz daha sıcak bir ortam olur sanki..

eviniz çok güzelmiş maşallah
bir sorum olacaktı yatak odasında perde ile yatak örtünüz birebir aynı ya onu perdeci ye mi diktirdiniz yoksa öyle satılıyor mu bilgi verebilir misiniz?

eviniz çok zevkli döşenmiş ben çok beğendim güle güle ve huzurla oturun inşallah Salon çok ferah mutfak çok geniş ve dolaplar çok hoş ayrıca oturma odasındaki kırmızı köşe takımı ve kelebek stickerları çok beğendim

eviniz çok ferah güzel mutlulukla oturmanız dileğiyle

Son düzenleme:
Gerçekten bende mutfağına bayıldım...

Evin her yeri bembeyaz ve çookk ferah.. Güle güle otur

merhaba,

valla evine bayıldım bu kadar ferah ve uyumlu olabilir bir ev ...
allah huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…