Tuna Kiremitçi köşe yazarlığına noktayı koydu!

happyjade

because i'm happy :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
306
212
48
Aydınlık Gazetesi yazarı Tuna Kiremitçi, dünkü köşe yazısında köşe yazarlığına noktaladığını söyledi.

Aydınlık gazetesi
yazarı Tuna Kiremitçi, okurlarına veda etti. Kiremitçi, dün köşe yazısında "Köşe yazarlığına burada nokta koyuyorum" notunu düştü.

Tuna Kiremitçi, "10 Kasım yas günü" başlıklı yazısında çocukluğundaki törenlerle bugün yaşananları karşılaştırdı.

10 Kasım yazısına bir not düşen Kiremitçi, "Köşe yazarlığına burada nokta koyuyorum. Bendenizi bir yıldır ağırlayan Aydınlık'a ve değerli okurlarına teşekkür ederim. Anlamlı bir yıldı. Hep öyle olsun!" diye yazdı.

http://karsigazete.com/medya/tuna-kiremitci-kose-yazarligina-noktayi-koydu-h15241.html

Son düzenleme:
Hiç bir kitabını okudun mu oky veya yazısını? : )

Okuyunca fikrin değişir bence.
okumaya başladım veee sonra bıraktım: ). tarzım değil. birde özel hayatını okuyunca kıl oldum adama. hangi kitabnı okuduğumu bile hatırlamıyorum . o derece beğenmişim bak : )

okumaya başladım veee sonra bıraktım: ). tarzım değil. birde özel hayatını okuyunca kıl oldum adama. hangi kitabnı okuduğumu bile hatırlamıyorum . o derece beğenmişim bak : )

Tuna kiremitci kitaplari cerezdir ya. Plajda canin sikilmasin diye eline alirsin. Yarim kalor ve eve gelince devam etmezsin ya oyle :)

Tuna kiremitci kitaplari cerezdir ya. Plajda canin sikilmasin diye eline alirsin. Yarim kalor ve eve gelince devam etmezsin ya oyle :)

Bende hiç öyle olmadı.

Sadece son kitabını okumadım henüz.

Son düzenleme:
bir kitabını sıkılarak okudum, birini sıkılmalara katlanamayıp bıraktım.
köşe yazılarını hiç okumadım fikrim yok ama sevdiğim bir yazar değil kendisi.

Isabet olmuş. Basarisiz bulunur kendisi. Enis Batur guzel ozetlemisti Kiremitciyi.

Kitaplari ispanakliborek dedigin gibi cerezlik ve sıkıcı gerci kose yazilarini hic okumadim haksizlik yapmayayim

gayet başarısız, yeteneksiz, nasıl - neden patladığını bilmediğim itici eleman.

isabet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…