Tunc SAFAK (ankara)

casper20

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
249
4
316
Denizli
Burun + cene ameliyati dusunuyorum ama hastalarina denk gelmek mumkunmudur sitede mesaj sayisi 2-3 olanlar yazmislar 'volkan tayfur hasta yorumlari' konusuna ama inandiriciligi tabii ki olmuyor insan dusunuyor.. Tunc hocaya gogus buyutme ameliyati oldum ama hic burun ameliyati ile alakali olan sonuclarini gorebilecegim birileri ile karsilasmadim yardimci olacaklar umarim cikar simdiden tesekkurler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Volkan Beyle görüştüm çok kararsız kaldım.Serdar Öztürk ile Volkan Bey arasında bir karar versem rahatlayacağım..

bende volkan tayfur ve tunç şafak arasında kalmıştım volkan beyle görüşmüştüm pek içime sinmemişti ben istanbula gidip muhammet dilber e oldum çok memnunum

bende volkan tayfur ve tunç şafak arasında kalmıştım volkan beyle görüşmüştüm pek içime sinmemişti ben istanbula gidip muhammet dilber e oldum çok memnunum
Ben Denizli de yasiyorum Ankara`da ablam var o yuzden sorun olmaz burda oldugumda ilgilenecek birileri var Biraz canim tatli sanirim gogus buyutme ameliyatindan sonra sehir disina yolculuk edenleri okudum ama 2o dk taksi ile eve gelmek bile yetti :((
sen zorlandin mi peki varmiydi orda ilginecek biri yoksa geri donus yaptin mi ?

Ben de Volkan Beyle görüştüm çok kararsız kaldım.Serdar Öztürk ile Volkan Bey arasında bir karar versem rahatlayacağım..
umarim dogru bi secim yapar mutlu oluruz.. Dogrumu bilmiyorum ama volkan bey bi sorun cikmasi durumunda ucretsiz tekrar ameliyat yapiyormus kk`de okumustum ama ne kadar dogrudur fikrim yok.. muayane oldunuz mu, muayene ucreti aliyor mu olduysaniz?

İstanbul'da olsam hiç düşünmeden gidip Muhammed Dilber ya da Emre İlhan'a ameliyat olacağım.Ankara'da olduğum için burada bir doktora ameliyat olmak istiyorum.İnsanı kararsızlık mahvediyor.

Ben Denizli de yasiyorum Ankara`da ablam var o yuzden sorun olmaz burda oldugumda ilgilenecek birileri var Biraz canim tatli sanirim gogus buyutme ameliyatindan sonra sehir disina yolculuk edenleri okudum ama 2o dk taksi ile eve gelmek bile yetti :((

umarim dogru bi secim yapar mutlu oluruz.. Dogrumu bilmiyorum ama volkan bey bi sorun cikmasi durumunda ucretsiz tekrar ameliyat yapiyormus kk`de okumustum ama ne kadar dogrudur fikrim yok.. muayane oldunuz mu, muayene ucreti aliyor mu olduysaniz?

Volkan Bey muayene ücreti almıyor.Bana öyle bir sıkıntı olsa hiçbir ücret almam dedi ama önemli olan zaten sıkıntı çıkmaması.İnşallah doğru bir seçim yaprız.

ben de burnumu tunç şafak a yaptırmak istiyorum. hiçbir hastasının fotoğraflarını falan da görmedim ama nedense içim ona çok ısındı buradaki yorumlara baktım ve doğal burun yaptıklarını yazmışlar... bir de volkan tayfurun yorumlarına bakmıştım sahte hesap açıp doktoru övmek için yorum yazılmışa benziyordu çoğu:)

ben de burnumu tunç şafak a yaptırmak istiyorum. hiçbir hastasının fotoğraflarını falan da görmedim ama nedense içim ona çok ısındı buradaki yorumlara baktım ve doğal burun yaptıklarını yazmışlar... bir de volkan tayfurun yorumlarına bakmıştım sahte hesap açıp doktoru övmek için yorum yazılmışa benziyordu çoğu:)
Tunc hocanin yaptigi burunlarla alakali tanidigim hic olmadi dedigim gibi ama 1 ay once gogus buyutme ameliyati yaptirdim kendisine cok sicak kanli babacan tavirli halden anlayan biri gorusmediyseniz gorusmenizi tavsiye ederim oncesi sonrasi fotograflar gosteriyor mu fikrim yok ben gogus buyutme ameliyatinda gerek bile duymadim o kadar cok insan gogus buyutme olup memnun ayrilmiski ihtiyac bile duymadim ama farkli bi alan olunca insan biraz daha dusunuyor.. muayene ucreti aliyor yalniz 25o lira olmasi gerek..

Tunc hocanin yaptigi burunlarla alakali tanidigim hic olmadi dedigim gibi ama 1 ay once gogus buyutme ameliyati yaptirdim kendisine cok sicak kanli babacan tavirli halden anlayan biri gorusmediyseniz gorusmenizi tavsiye ederim oncesi sonrasi fotograflar gosteriyor mu fikrim yok ben gogus buyutme ameliyatinda gerek bile duymadim o kadar cok insan gogus buyutme olup memnun ayrilmiski ihtiyac bile duymadim ama farkli bi alan olunca insan biraz daha dusunuyor.. muayene ucreti aliyor yalniz 25o lira olmasi gerek..

peki sizin ameliyatınızı nerede yaptı hastanede mi yoksa kendi muayanehanesinde mi? ben de tunç beyle mailleştim evet 250lira demişti ama henüz görüşmedim ameliyat için para biriktirme aşamasındayım eğer siz ameliyat ücretini öğrenirseniz buraya da yazar mısınız? :)

Son düzenleme:
peki sizin ameliyatınızı nerede yaptı hastanede mi yoksa kendi muayanehanesinde mi? ben de tunç beyle mailleştim evet 250lira demişti ama henüz görüşmedim ameliyat için para biriktirme aşamasındayım eğer siz ameliyat ücretini öğrenirseniz buraya da yazar mısınız? :)

siteden edindigim bilgilere gore 4-5 bin civari tunc hocanin
volkan tayfur`unda 6bin 5oo .. revizyon olursada ucretsiz yapiyormus.. aklimda ikisi var ama henuz bunlarla alakali ikisi ilede gorusmedim.. hastanede oldum canim ben.. sonuc cok iyi bi sorun yasamadim umarim yasamamda.. daha cok yeni ama sonuctan memnunum umarim sende biran once uygun sartlara ulasir istedigin doktora yaptirma firsati bulursun.. insan cok mutlu oluyor sonrasinda istedigi sonucu alinca burun ameliyatindada ayni sorunlar olur mu bilmiyorum ama ilk 3 gun keske olmasaydim diyorsun agrilardan ama sonrasinda sonsuz bi mutluluk iyi ki olmusum diyorsun

Ben bir doktorun muayene ücreti almasını çok anlamsız buluyorum,zaten muayenede birşey yapmıyor ki doktor şunu şunu yapacağız diyor o kadar....

canım volkan tayfur gecen sene ücretsiz muayene ediyodu benim içime tavırları sinmedi ameliyat tarihini bile almışım sonanda karar değiştirip istanbula gittim ilk gün biraz zor geçiyo ama 4. gün nişantaşında gezmiştim yanında mutlaka biri olmalı benim yanımda bi arkadasım gelmişti ben acıbademde oldum oranın misafirhanesi var ama ben kalmadım

merhabalar ben yeni üye oldum siteye.. yeni yeni inceliyorum.. siz ameliyat oldunuz mu?ben de volkan bey ve serdar bey arasında kaldım cok karasızım yardımcı olursanız sevinirim..

merhabalar ben yeni üye oldum siteye.. yeni yeni inceliyorum.. siz ameliyat oldunuz mu?ben de volkan bey ve serdar bey arasında kaldım cok karasızım yardımcı olursanız sevinirim..

Volkan Bey 'e ameliyat oldum.Bende Serdar Öztürk ve Volkan Bey arasında kalmıştım.Çevremdeki insanlar doğal olduğunu beğendiklerini söylüyorlar;))

Back
X