Tunc SAFAK (ankara)

Burun + cene ameliyati dusunuyorum ama Volkan Tayfur`un hastalarina denk gelmek mumkunmudur sitede mesaj sayisi 2-3 olanlar yazmislar 'volkan tayfur hasta yorumlari' konusuna ama inandiriciligi tabii ki olmuyor insan dusunuyor.. Tunc hocaya gogus buyutme ameliyati oldum ama hic burun ameliyati ile alakali olan sonuclarini gorebilecegim birileri ile karsilasmadim yardimci olacaklar umarim cikar simdiden tesekkurler..

göğüs büyütme ameliyatı olmuşsun, sonucu nasıl acaba, bende düşünüyorum da

İstanbul'da olsam hiç düşünmeden gidip Muhammed Dilber ya da Emre İlhan'a ameliyat olacağım.Ankara'da olduğum için burada bir doktora ameliyat olmak istiyorum.İnsanı kararsızlık mahvediyor.

Canım fotoğraflarını görebildiğimiz hastalar genelde emre ilhan ve muhammet dilbere olmuşlar.... diğer muhteşem doktorların çıkardıkları işleri ben göremedim... resim koyan olursa bakar karar veririz... sonra revizyonla falan uğraşmak istemiyorsan, işi baştan sağlama al....

Bak ben tembellik ettim, şimdi revizyon için gün sayıyorum... hem iki acı, hem iki masraf oluyor... Ankara diye takılı kalma canım....

yurtdışından bu doktorlara gelenler var....

hakkında hayırlısı olsun:38:

göğüs büyütme ameliyatı olmuşsun, sonucu nasıl acaba, bende düşünüyorum da
Doktorla alakali bi sorunum yok. Duzeltme icin ameliayt olmam gerekiyor ama asimetri mevcut (bu sende var olan bi durumsa silikonu farkli ebatlarda secmekte mumkun.. ben cok cok kucuk oldugu icin ona hic takili kalmadim, fark etmedim bile) birde enfeksiyon yapti sanirim sol gogusumde dikis izi hala kirmizi 1 yil olmasina ragmen. Cogu doktor gibi tunc bey'de kucuk silikon dusunuyor. Ben ferruh bingul ile gorustum tek 3oo altinda taktirma diyen oydu onu kendi doktoruma soyledim 3oo altinda takmayalim diye suanda 3oo bile kucuk geliyor gozume fotograflarim mevcut son hali yok gerci pek ilgilenmiyorum ama bakmak istersen ekleyebilirsin ilk iki aya ait fotograflar mevcut.. ferruh bey muyane ucreti almio tunc beyin 25o idi sanirim

Back
X