Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
ya bakıyorum da artık herşeyin topiği varkaydirigubbakcemile3
bari dedim böyle bi topiğimizde olsun
hem hepimiz için çok faydalı olur
mesela ben dışarıda bir bayanın üzerinde tunik görüyorum çok hoşuma gidiyo ama tabiki nerden aldığını bilimiyoruz
burda paylaşalım
ayrıca dikiş bilen biri olarak modellerede ihitiyacım var
hadi kızalar konuyu açtım
yavaş yavaş faliyete geçin hazırlıklara başlayınkaydirigubbakcemile3
yazlık kışlık herşeyi paylaşabilirsiniz

bende eklicem birazdan resim anca yerimseniben

Son düzenleme:
B&M canım topiğin hayırlı olsun çok iyi bir paylaşım olacağından eminim hazır yazda geliyo:lepi::lepi:

buyrun ilki benden olsun bunu arkadaşım dikmişti (kendisine)

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım:lepi:
bu aralar arminenin bu modelini çok beğeniyorum ama ankarada yok bildiğim kadarıyla

çok güzel canım yakası özellikle tam benim tarzım ben büyük yaka kullanmayı seviyorum o zaman göğsüm kendiliğinden kapanmış oluyoyerimseniben

canım bende seviyorum büyük yakayı hem şık duruyo hemde dediğin gibi göğsü kapatıyo:1hug:

topiğin hayırlı olsun canım modeller de çok hoş kendime yeni bişeyler alıcam fikir olur burası bana

kıs betüşüm :1hug:topiğinhayırlı olsun cicim naniknanik güzel paylaşımlar olması dileği ile gerçektende güzel düşünmüşsün şekercim hadi bacılar merakla beklemedeyim a.s.

topiğin hayırlı olsun canım modeller de çok hoş kendime yeni bişeyler alıcam fikir olur burası bana

teşekkürederim umarım faydalı olur a.s.
kıs betüşüm :1hug:topiğinhayırlı olsun cicim naniknanik güzel paylaşımlar olması dileği ile gerçektende güzel düşünmüşsün şekercim hadi bacılar merakla beklemedeyim a.s.

saol kankam topiğime uğraman sevindridi beni muckkkk

topiğin hayırlı olsun canım..bayıldım ben bu topiğe..ayrıca dikiş bilio olman ne güzel..çok şanslısın..bende modelleri heycanla ve merakla takip edicem..tunik ve pardesü meraklısı olarakk..kim bilir bende eklerim belkii...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…