topiğin hayırlı olsun canım..bayıldım ben bu topiğe..ayrıca dikiş bilio olman ne güzel..çok şanslısın..bende modelleri heycanla ve merakla takip edicem..tunik ve pardesü meraklısı olarakk..kim bilir bende eklerim belkii...a.s.
b&m topik hayırlı olsun canım çok iyi düşünmüşsün orda eşarp burda tuniklerden fikir alcaz bigün bi buluşma olursa hepimiz pişti oluruz herkes tanır bizi artıkk kk nın hatunları diye delikafadulden resim bakıyorum varsa hemen ekliyorum tatlım
model harika canım bende spor modeller tercih ederim genelde...iyi günlerde giy inşş..a.s.buda benden olsun[/url][/IMG]
ganga sen doppik açacanda ben gelip bakmeycem tüüü bana o zaman :ecrin_bebek:
sevündün değelmi gangam bende çok sevündüm beğendüm doppiğini kaydirigubbakcemile5
alkışlıyorum ganga alkisalkisalkis
boş geçmek yok gangam müsait zamanda sendende bekliyorum çeket tunik neyün varsa sengözlerimebaksanab:jeyyar::roflol:
model harika canım bende spor modeller tercih ederim genelde...iyi günlerde giy inşş..a.s.
saol kankam topiğime uğraman sevindridi beni muckkkk
hah işte bende ne zaman diyodum yüzü verdim astarı isteyecek delüüüü Çok üzgünüm çoook hem kim dedi boş geçecem diye yorum yapacam bakacam edecem çok işim var çook şutarafagitti
ganga ben hilakat garibesi gibin giyinirim göz zevkiniizi neyin bozarım ederim felan nemelazım (üşeniyom demiomda )bakarız söz vermiiim lülülülülülü
ganga sen doppik açacanda ben gelip bakmeycem tüüü bana o zaman :ecrin_bebek:
sevündün değelmi gangam bende çok sevündüm beğendüm doppiğini kaydirigubbakcemile5
alkışlıyorum ganga alkisalkisalkis
Betüşüm gangam bak bi ta böle yapma aklım karışıo-tatlicadiarzu- zaten azcık var bide sana verecem deyi yırtıom kalmıcak hepten 46 olcamlaelaelaelaelae
kime göre SAĞ sanamı bizemiiiii :uhm:
ossun be gangam en şıkıdıklısını eklersin sende gözlerimiz ışıldar:roflol:
üşeniyom demiyoda:mymeka:
tabi şaka yapıyom senin beben var sen onlan ilgilen hadi affettüm:jeyyar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?