Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine benden kızlar
sağdaki araboy tuniğimi çok seviyorum artık dar geliyo ama vaz geçemiyorum
soldakide yine arkadaşım dikmişti bi arkadaşımın kınasında giymiştim

Son düzenleme:
b&m topik hayırlı olsun canım çok iyi düşünmüşsün orda eşarp burda tuniklerden fikir alcaz bigün bi buluşma olursa hepimiz pişti oluruz herkes tanır bizi artıkk kk nın hatunları diye delikafadulden resim bakıyorum varsa hemen ekliyorum tatlım

teşekkürler canım
ay sevindirik oldum ya böyle yoğun ilgi olunca kaydirigubbakcemile3
çok saolun kızlara.s.
gerçekten benim ihtiyacım var modellere dikmek için

ekleyebilirseniz ekleyin ekleyemezseniz bile böyle güzel yorumlarınız bile yeter bizea.s.

çok saol bebişima.s. bekliyorumalkisalkisalkis

saol kankam topiğime uğraman sevindridi beni muckkkk[/QUOTE]

ganga sen doppik açacanda ben gelip bakmeycem tüüü bana o zaman :ecrin_bebek:
sevündün değelmi gangam bende çok sevündüm beğendüm doppiğini kaydirigubbakcemile5

alkışlıyorum ganga alkisalkisalkis

sevündün değelmi gangam bende çok sevündüm beğendüm doppiğini kaydirigubbakcemile5

boş geçmek yok gangam müsait zamanda sendende bekliyorum çeket tunik neyün varsa sengözlerimebaksanab:jeyyar::roflol:

yine benden kızlar

çok güzeller canım bayıldım güle güle giyina.s.

boş geçmek yok gangam müsait zamanda sendende bekliyorum çeket tunik neyün varsa sengözlerimebaksanab:jeyyar::roflol:

hah işte bende ne zaman diyodum yüzü verdim astarı isteyecek delüüüü Çok üzgünüm çoook hem kim dedi boş geçecem diye yorum yapacam bakacam edecem çok işim var çook şutarafagitti
ganga ben hilakat garibesi gibin giyinirim göz zevkiniizi neyin bozarım ederim felan nemelazım (üşeniyom demiomda ) bakarız söz vermiiim lülülülülülü

B&M topiğin hayırlı olsuna.s.
iyi düşünmüşsün gerçekten
bende yeni bişeyler almak istiyordum fikir edinirim böylelikle

saol kankam topiğime uğraman sevindridi beni muckkkk

alkışlıyorum ganga alkisalkisalkis[/QUOTE]

valla siz kankasınız aynı yazıyosunuz b&m ile oda senin gibi şiveli yazar pek severimalkisalkisalkis

yine benden kızlar

Betüşüm gangam bak bi ta böle yapma aklım karışıo-tatlicadiarzu- zaten azcık var bide sana verecem deyi yırtıom kalmıcak hepten 46 olcamlaelaelaelaelae
kime göre SAĞ sanamı bizemiiiii :uhm:

yine benden kızlar

canım çok güzel görünüyolar eee bendede senin gibi fizik olsa neler giymemki :1hug:

ossun be gangam en şıkıdıklısını eklersin sende gözlerimiz ışıldar:roflol:
üşeniyom demiyoda:mymeka:
tabi şaka yapıyom senin beben var sen onlan ilgilen hadi affettüm:jeyyar::roflol:

leptap B%M çok hoş pardüseleriniz benim hiç resmim yokmuş artık yarın falan çeker koyarım pek kullanmıyorum ama olanları eklerim internette bi kaç model var hoşuma kaçan onları indiririm size ama

valla siz kankasınız aynı yazıyosunuz b&m ile oda senin gibi şiveli yazar pek severimalkisalkisalkis[/QUOTE]

ne o inanmadınmıydıküne leptapım 3 yıldızlı generaliim

bende beni sevenü severim cicim ben hümanist biriyimdirde ayıptır sülemesi a.s.

Betüşüm gangam bak bi ta böle yapma aklım karışıo-tatlicadiarzu- zaten azcık var bide sana verecem deyi yırtıom kalmıcak hepten 46 olcamlaelaelaelaelae
kime göre SAĞ sanamı bizemiiiii :uhm:

ilahi beni güldürdün..-tatlicadiarzu-

ossun be gangam en şıkıdıklısını eklersin sende gözlerimiz ışıldar:roflol:
üşeniyom demiyoda:mymeka:
tabi şaka yapıyom senin beben var sen onlan ilgilen hadi affettüm:jeyyar::roflol:

:1shok: :1shok: :1shok:çok yüz neyim verdim heral astarı top top istemeye başladın:mymeka: ne affetmesi nan garu gendüne gel kaydirigubbakcemile ne üşencem peaah herbişiyciğe yetişirim bende ama sizi düşünüom yanımda sönük neyim kalırsınız sonra canınız ister bi tarafınız şişer felan allah muhafaza yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…