Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla siz kankasınız aynı yazıyosunuz b&m ile oda senin gibi şiveli yazar pek severimalkisalkisalkis

ne o inanmadınmıydıküne leptapım 3 yıldızlı generaliim

bende beni sevenü severim cicim ben hümanist biriyimdirde ayıptır sülemesi a.s.
[/QUOTE]

teşekkür ederim canım bende hümanistimdir ya bide sizin gibi konuşabilsem ama beceremiyom senağlama

B&M topiğin hayırlı olsuna.s.
iyi düşünmüşsün gerçekten
bende yeni bişeyler almak istiyordum fikir edinirim böylelikle
saol canımcım:1hug:a.s.

valla siz kankasınız aynı yazıyosunuz b&m ile oda senin gibi şiveli yazar pek severimalkisalkisalkis
geyik topiğinden gangayık biz kıss bayılırım ezelimin geyiğine öldürür beni gülmektenkaydirigubbakcemile5

Betüşüm gangam bak bi ta böle yapma aklım karışıo-tatlicadiarzu- zaten azcık var bide sana verecem deyi yırtıom kalmıcak hepten 46 olcamlaelaelaelaelae
kime göre SAĞ sanamı bizemiiiii :uhm:
annamadım gangam ni didin:sm_confused:kafamçokkarıştı
he annadım sna göre kısım pc ye bakınca sol ve sağ kol işte puhahahaa

canım çok güzel görünüyolar eee bendede senin gibi fizik olsa neler giymemki :1hug:
a.s.:1hug:

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol:

geyik topiğinden gangayık biz kıss bayılırım ezelimin geyiğine öldürür beni gülmektenkaydirigubbakcemile5
başkada bişiycik demiom

annamadım gangam ni didin:sm_confused:kafamçokkarıştı
ahh betüşüm ahh :1no2: ne olcek senin bu halin be ganga:teselli: tikrar edemicim cicim bi zahmet bi taa okuyuvir anlamassan bita oku baktın annamıyon he de gitsin hihoyyyt

a.s.:1hug:[/QUOTE]

kızlar siz devam edin
ben ascık müsadenizle kaçim
işim var biraz gelirim
hadi kolay gele
müsait olduğunuda eklersinzi sizlerde

kızlar siz devam edin
ben ascık müsadenizle kaçim
işim var biraz gelirim
hadi kolay gele
müsait olduğunuda eklersinzi sizlerde

KURUYEMİŞEMİ KIISS betüşüm annadın sen onii :teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyyşş biri beni durdursun

(bu pardüse kayranın ve bizim burda şuan acayip indirimde almayı düşünüyorum boyundan acuk kestiricem ama ara boy seviyorum)
(bu pardüseyede bayıldım helede papuçlar on numara valla)
( buda spor çok hoş bi tunik)

oooooooo yoklugumda super bir topik acilmis. Ne guzel yaa. Bende pardesu fikiri alirim sizden.
Arminenin pardesusu benimde cok hosuma gitti. Yazin ilk istanbula indigimde isim ona bakmak. Insallah fiyati cok ucuk degildir.

evt gerçektende çok güzellermiş ya tuniğede bayıldım..pardesülerde çok güzel yazlık krem renk alıcam bende..:lepi:

KURUYEMİŞEMİ KIISS betüşüm annadın sen onii :teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyyşş biri beni durdursun
şakall seni nassida anladı bah helealkisalkisalkis

(bu pardüseyede bayıldım helede papuçlar on numara valla)

ay bu süper bişi yaaa tam benim hoşlandığım tarzda markası imaj giyim diyo nirdeki buu
bende bunun benzeri karamel rengi var üstümde çeker koyarım yarın inşlh

Son düzenleme:
oooooooo yoklugumda super bir topik acilmis. Ne guzel yaa. Bende pardesu fikiri alirim sizden.
Arminenin pardesusu benimde cok hosuma gitti. Yazin ilk istanbula indigimde isim ona bakmak. Insallah fiyati cok ucuk degildir.

anladin onu sen canım:jeyyar:
bu fikir senin sayende geldi aklımaa.s.

şakall seni nassida anladı bah heleÇok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:

ay bu süper bişi yaaa tam benim hoşlandığım tarzda markası imaj giyim diyo nirdeki buu

gözün doysın emii bikerede beğenme be bikerede beğenme kaydirigubbakcemile

canım şuanki fiyatını bilmiyom ama 200 tl civarı vardır temmuzun sonuna doğru sezon sonuna girdimi süper olur:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…