valla siz kankasınız aynı yazıyosunuz b&m ile oda senin gibi şiveli yazar pek severimalkisalkisalkis
saol canımcım:1hug:a.s.B&M topiğin hayırlı olsuna.s.
iyi düşünmüşsün gerçekten
bende yeni bişeyler almak istiyordum fikir edinirim böylelikle
geyik topiğinden gangayık biz kıss bayılırım ezelimin geyiğine öldürür beni gülmektenkaydirigubbakcemile5valla siz kankasınız aynı yazıyosunuz b&m ile oda senin gibi şiveli yazar pek severimalkisalkisalkis
annamadım gangam ni didin:sm_confused:kafamçokkarıştıBetüşüm gangam bak bi ta böle yapma aklım karışıo-tatlicadiarzu- zaten azcık var bide sana verecem deyi yırtıom kalmıcak hepten 46 olcamlaelaelaelaelae
kime göre SAĞ sanamı bizemiiiii :uhm:
a.s.:1hug:canım çok güzel görünüyolar eee bendede senin gibi fizik olsa neler giymemki :1hug:
leptap B%M çok hoş pardüseleriniz benim hiç resmim yokmuş artık yarın falan çeker koyarım pek kullanmıyorum ama olanları eklerim internette bi kaç model var hoşuma kaçan onları indiririm size ama
:1shok: :1shok: :1shok:çok yüz neyim verdim heral astarı top top istemeye başladın:mymeka: ne affetmesi nan garu gendüne gel kaydirigubbakcemile ne üşencem peaah herbişiyciğe yetişirim bende ama sizi düşünüom yanımda sönük neyim kalırsınız sonra canınız ister bi tarafınız şişer felan allah muhafaza yani
kızlar siz devam edin
ben ascık müsadenizle kaçim
işim var biraz gelirim
hadi kolay gele
müsait olduğunuda eklersinzi sizlerde
buda benden olsun[/url][/IMG]
şakall seni nassida anladı bah helealkisalkisalkisKURUYEMİŞEMİ KIISS betüşüm annadın sen onii :teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oyyşş biri beni durdursun
canım bu hazır mı yoksa diktirme mi? çok hoş model bayıldım valla güle güle giyy üstünde paralansın emi delikafadulden
oooooooo yoklugumda super bir topik acilmis. Ne guzel yaa. Bende pardesu fikiri alirim sizden.
Arminenin pardesusu benimde cok hosuma gitti. Yazin ilk istanbula indigimde isim ona bakmak. Insallah fiyati cok ucuk degildir.
şakall seni nassida anladı bah heleÇok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:
ay bu süper bişi yaaa tam benim hoşlandığım tarzda markası imaj giyim diyo nirdeki buu
oooooooo yoklugumda super bir topik acilmis. Ne guzel yaa. Bende pardesu fikiri alirim sizden.
Arminenin pardesusu benimde cok hosuma gitti. Yazin ilk istanbula indigimde isim ona bakmak. Insallah fiyati cok ucuk degildir.
gözün doysın emii bikerede beğenme be bikerede beğenme kaydirigubbakcemile
canım şuanki fiyatını bilmiyom ama 200 tl civarı vardır temmuzun sonuna doğru sezon sonuna girdimi süper olur:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?