Cok guzel olmus. Eline saglik. Sadeligi ben cok severim. Kucuk detaylar sade bi kiyafeti cok hos yapabiliyor. Aynen senin bi bros yaktigin gibi.
kızlarrrr yeni topik hayırlı olsunnn alkisalkisalkis
ayy bayıldımm modelleree
ama en çoktaaa bunaaaaa
süpermişş yaaa
tam benlikkk delikafadulden
çok güzelmiş canım hazırdan farkı yok valla ellerine sağlık güle güle giy
afferin benim arkadaşımaçok güzel
B&M tunigin super canim.sen dikis kursunami gittin.masallah cok guzel dikimlerin.
bir terzihane acsana guzelim bu beceri ile
çok teşekkürederim evet canım ismek e dikiş bölümüne gitmiştimB&M tunigin super canim.sen dikis kursunami gittin.masallah cok guzel dikimlerin.
bir terzihane acsana guzelim bu beceri ile
a.s.:1hug:alkisalkisalkis katılıyorum alkisalkisalkis
ya aslında düşünüyorum dışarıya dikmeyi ama önce kendi aileme bi çıraklık yapayımB&M canım sen bu dıkıs ısını bıraz abart ıstersen musterın olurum belkı hepsı harıka ellerın dert görmesın canım:1hug:
çok teşekkürederim evet canım ismek e dikiş bölümüne gitmiştim
a.s.:1hug:
ya aslında düşünüyorum dışarıya dikmeyi ama önce kendi aileme bi çıraklık yapayımkaydirigubbakcemile3 ondan sonra dışarı acılayım diyorum
bide ovarlok makinası almak istiyorum ozman dikişler daha temiz oluyo
komşularım felan diyo bize etke felan dik diye ama hep gömlek olsun etek olsun pardesü olsun vs vs kendi bedenime çalıştım ..biraz ustalaşmam lazım
kaydirigubbakcemile3
a.s.B&M çok güzel yaaa bende böyle bir şey istiyorum.
:lepi::lepi:
:roflol:bir yıldız pardon bir terzi doğuyor :hooray:
çok teşekkürederim cesaretlendiriyosunuz benicanım egerkı dısarıya dıkıs ısıne gırersen mutlaka burada bızımle paylas gercekten kucumsenecek seyler degıl bu yaptıkların tıpkı bır ustanın elınden cıkmıs gıbı duruyor masallah..
aynen canım 80 tl ye bi pardesü sormuştım ve keteni hiç kaliteli değildisüpper yaa vala 2 sene önce ben bunun aynısının yeşilini ama hoş bi yeşilini 120 milyona almıştım tekbirden ... sana uyguna mal olmuştur.. keşke bende dikebilsem çeşit çeşit dikerdim 1 tane fiyatına.. eline emeğine sağlık.. :lepi:
kizlar arminenin tunikve ceketleri cok guzel netten baktim.bir sey soracagim arminenin gaziantepte magazasi var mi
ben sadece istanbulda var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?