Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine buda kendi dikimim
yazlık ham ketenden pardesüm biraz sade :) ama bana göre şık fotoda pek anlaşılmıyo hihiiihiii

yine buda kendi dikimim
yazlık ham ketenden pardesüm biraz sade :) ama bana göre şık fotoda pek anlaşılmıyo hihiiihiii

Cok guzel olmus. Eline saglik. Sadeligi ben cok severim. Kucuk detaylar sade bi kiyafeti cok hos yapabiliyor. Aynen senin bi bros yaktigin gibi.

Cok guzel olmus. Eline saglik. Sadeligi ben cok severim. Kucuk detaylar sade bi kiyafeti cok hos yapabiliyor. Aynen senin bi bros yaktigin gibi.

teşekküredrim canım
aslında o broşu o günlük yaktım :)
umraım sana yardımı olmuştur bu tarz işte pardüselerim :)

yine buda kendi dikimim

B&M tunigin super canim.sen dikis kursunami gittin.masallah cok guzel dikimlerin.
bir terzihane acsana guzelim bu beceri ile

B&M canım sen bu dıkıs ısını bıraz abart ıstersen musterın olurum belkı hepsı harıka ellerın dert görmesın canım:1hug:

B&M tunigin super canim.sen dikis kursunami gittin.masallah cok guzel dikimlerin.
bir terzihane acsana guzelim bu beceri ile
çok teşekkürederim evet canım ismek e dikiş bölümüne gitmiştim

alkisalkisalkis katılıyorum alkisalkisalkis
a.s.:1hug:

B&M canım sen bu dıkıs ısını bıraz abart ıstersen musterın olurum belkı hepsı harıka ellerın dert görmesın canım:1hug:
ya aslında düşünüyorum dışarıya dikmeyi ama önce kendi aileme bi çıraklık yapayımkaydirigubbakcemile3 ondan sonra dışarı acılayım diyorum
bide ovarlok makinası almak istiyorum ozman dikişler daha temiz oluyo
komşularım felan diyo bize etke felan dik diye ama hep gömlek olsun etek olsun pardesü olsun vs vs kendi bedenime çalıştım ..biraz ustalaşmam lazım
kaydirigubbakcemile3

canım egerkı dısarıya dıkıs ısıne gırersen mutlaka burada bızımle paylas gercekten kucumsenecek seyler degıl bu yaptıkların tıpkı bır ustanın elınden cıkmıs gıbı duruyor masallah..

kizlar arminenin tunikve ceketleri cok guzel netten baktim.bir sey soracagim arminenin gaziantepte magazasi var mi

ayçaaaacanım emeğine sağlık güzel şeyler eklemişsin
kırmızı siyah olan ilk pardesü çok hoşuma gittialkisalkisalkis
[/QUOTE]

rica ederim tatlım enmde o hoşuma gitti bi de kısa 4luler varya onları çok beğendim.. ev gezmelerinde giymek içinler tam kaydirigubbakcemile5

yine buda kendi dikimim

süpper yaa vala 2 sene önce ben bunun aynısının yeşilini ama hoş bi yeşilini 120 milyona almıştım tekbirden ... sana uyguna mal olmuştur.. keşke bende dikebilsem çeşit çeşit dikerdim 1 tane fiyatına.. eline emeğine sağlık.. :lepi:

B&M çok güzel yaaa bende böyle bir şey istiyorum.

:lepi::lepi:
a.s.

bir yıldız pardon bir terzi doğuyor :hooray:
:roflol:

canım egerkı dısarıya dıkıs ısıne gırersen mutlaka burada bızımle paylas gercekten kucumsenecek seyler degıl bu yaptıkların tıpkı bır ustanın elınden cıkmıs gıbı duruyor masallah..
çok teşekkürederim cesaretlendiriyosunuz beni

aynen canım 80 tl ye bi pardesü sormuştım ve keteni hiç kaliteli değildi
bu pardesümün ketenini toplam 20 tl aldım
6 tl de astarı 4 tl te düğmeleri desek
toplamda 30 tl mailiyeti en fazla
ve keteni çok kaliteli parlak ve çok hoş
daha uygunada mal edebiliyorum mesela maliyeti 5 tl eden etek diktiğim oluyo
bana çok faydası oldu dikiş öğrenmemin
geçenlerde mağzadan etek almaya gitmiştim
altımdada kendi diktiğim etek vardı yıkanınca biraz çekmiş ara boy olmuştu
neyse satıcıya araboy olmasın dedim sevmiyorum araboy eteği dedim
kadında bana ama ayağınızdakide araboy dedi
bende onu kendim diktim yıkanınca çekti diyince kadın şaşırdı
ama çok güzel olmuş dedi hihiihiiiiii (yanlış anlamayın övmüyorum kendimi)
ama gerçekten çok faydası oluyo dikişin
istediğin model istediğin beden dikebiliyosun ve çok ucuza geliyo en kalitelisi bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…