- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
bende düğmeleri fazladan aldım belki öyle yaptırırım diye ama kumaş ekose, pardüse çok modelli, çok şatafatlı olur diye vazgeçtimm a.sdüğmelerin tam karşısına da bi sıra dügme olsaymış tam benlik olcakmış, kol kısmı ve yaka kısmını baıyldım, güüle güle kullan canım :lepi:
sağolasınnn minelcim inş. Şeniz:asigim:b&m ablacım (abla diyorum birden içimden geldi) topiğin hayırlı olsun hemen abonesi olucam en kısa zamanda bende birşeyler eklemek isterimbu arada dimplehawk çok zevklisin güle güle giy çok hoşş :))))
hihoyyyt beğenmenize sevindimmm Şenizdiplehawk canım pardesüne bayıldım çok güzel dikim olmuş
koy tabii :lepi: ne duruyorsunnnn kaydirigubbakcemile3bende bende koyabilir miyim bi tane pardesüüüü?????
bende bende koyabilir miyim bi tane pardesüüüü?????
teşekkür ederim esmer bombammm
yakası atkıdan pek görünmüyor ama neyse
zayıfladım acık bol geliyor düğmeleriylemi oynasam ne kaydirigubbakcemile3
fransiyum pardesün çok hoş o şal da ayrı bi hava katmış aynısından bende var sana da yakışmış hania.s.
işte koydum
minel aşk kuşum güzel olmuş yeşil çok tatlı olmuş bu eşarp diğer topikte eklediğin değil mi
çok sağol biddenem ya ilk defa yeşil bişi aldım renkli renkli oldummsositosositoceyda_26 minel aşk tuniğin çok güzel yeşilde çok yakışmış sana canım
çok sağol fatolinacımm :1hug: :asigim:çok güzel olmuş pardüsen valla terzinin eline sağlık hakkatten
haızr gibi çok güzel dikmiş çokta yakışmış
thankssss a.s.dimplehawk, fransiyum çok güzel pardesüleriniz...
:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?