Tunik,pardesü,ceket kaban topiği buyru paylaşıma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hepsini bi kenara yazdim. Sponsor babamşakkıdı

Tiamom, bitek bu kotumu buldum , diğerleri askıda güzel durmuyo, üzerime giyince eklerim inş canım Şeniz

Cok hosmus bu. ozellikle kolundaki detaylari. :asigim: Sabirsizlikla beklicem

evet taşlarla hareketlendirilmiş ..hımmm... davamını bekliyoruz hic_kes :))

Son düzenleme:
işte kızlar buda benim kalınsaten kumaştan diktiğim araboy abiyem

valla helal olsun canım dikişin çok muntazam..ben diktirmekden genelde hoşlammam bişiyi..çünkü dikildiği belli olur o hazırlardaki asillik olmaz.. ama sen aşmışsın bence bravooo..çok beğendim..:lepi:a.s.

Tiamom, bitek bu kotumu buldum , diğerleri askıda güzel durmuyo, üzerime giyince eklerim inş canım Şeniz

kotun çok hoşmuş canım..ben spor tarz daha çok tercih ettiğim için bunuda çok beğendim..iyi günlerde giy canım..:1hug:

Bm cok begendım kıyafetlerı bırılerıne vermek ıstersen ben talıbım.....
:)))))))))

canım gule gule mutlu gunlerde gıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

maşşallah benim arkadaşıma canım dikim çok hoş olmuş :lepi:

a.s.

çok teşekkürederim canım
çokta muntazam değil ya yani profesyöneller gibi olamam
kendi çapımda işte muntazam yapmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

Bm cok begendım kıyafetlerı bırılerıne vermek ıstersen ben talıbım.....
:)))))))))

canım gule gule mutlu gunlerde gıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

vereyim canım nolcak çok tşekküredrim

artık bende ürün azalıyo kızlar :)))) bi tane daha ekliyeyim buda Dayı butik ten ...
(ayrıca şimdilik alıntı yapmayın fotoğraf makinasını yusuf buğulandırmış :)) çektikten sonra fark ettim daha net çekip eklicem bunu)

bunu geçen gün aldım kızlar, diğerleri ütüsüz olduğu için ekleyemiyorum, çoğuda yazlıkların içinde çıkardıkça giydikçe eklerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…