iyide yavrım o zaten dal gibi ben kendi derdime yanmıştım
koycaz kıs sabırlı olkaydirigubbakcemile3merhaba kızlar hayırlı olsun yeni topiğimiz..bende açıkrenk pardesu almak istıorum.. armineninkini çok beğendim ama okadar para veremem şimdi onaa... off yaa nerden koydunuz o resmii???
daha sonra eklerim benmkileride...daha koyun koyun özellikle açıkrenklileri koyunki bana fikir olsun..
koycaz kıs sabırlı olkaydirigubbakcemile3
yorulduk
baya ekledik resim
çok heyecanlandım napiim sabırlı olamıom :jeyyar:
bensize yorulmak yok yola devam demedimmi :mymeka:
bu arada burdada örtu topiğindeki gibi olmasın başta yetişemiodum resimlere şimdi kuru çene doğru duzgun resim yok.. herhalde bitti örtuler.. :roflol:
kriz va cicim yeni ciciler alamıolar zahar kaydirigubbakcemile2
aynen öle aycaaaaşutarafagitti
krizmi -tatlicadiarzu- bu kriz muhabbeti bende kriz yapmaya başladı
sabancıylanmı tanışıksın yoğsam sen ?:uhm:
:roflol: sırnaşık şey yok bee ne ilgisi var .. aa heryerde bi kriz muhabbeti aldı başını gitti.. kabak tadı verene kadar bişeyi uzatıolar.. butun dunyada var işte napalım Allah şukr yine giyioruz yiyoruz içioruz ... bu tarz şeyler insanı şukurden uzaklaştırıo zaman zaman.. kişisel fkri bu tabiiki yerimseniben
ayy aklıma geliverdi işte :
bedavaaaa gezios yatıoz kalkıoz para vermiooooz
bedavaaaa içioz yiyiyoz para vermiiooos adioooooss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayçaaaaaaaaaa latife yapıoz cicim ama her zaman değişik resim koymaya müsait dolab kimsede yoktur tatlım nede olsa beyonce yada hadise diiliz dimiii o bakımdan dedim elbette çok şükür alıoz giyiyoz da topiğe gardrop dayanmazzz hergün hergünlaelaelaelaelae
misal benim sponsır kociş oda bi yere kada yetio :asigim: (hoş ben resim eklemiom )
b&m tpopigin hayirli olsun canim.bende resim eklicem ins en kisa zamanda
b&m bu arada ceketlerin harikaaaaaaa.bacim nerden aliyosun bu guzel kiyafetleri.ben pek bulamiyorum antepte
boyle ceketler filan.masallah cok zevkli giyiniyosun
kizlar buda benden olsun
seninkiler kadar guzel olmasada B&M
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ne zamandır içimden geçiyordu böyle bir başlık açmak B&M benden önce davranmış tebrik ederim, çok iyi oldu, fotoğrafımı çekecek birini bulabilirsem bende ekleyeceğim fotoğraflarımı. :)
a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?