Kızlar nevacolor un 12.03 yoğun altın sarısı açıcısını aldım ama tüp olarak satıcı kız da %9 luk 30 volümlü oksidan yani suyundan verdi yanına 50 ml lik ama kutunun içinde bir açıcı boya için 12 lik 40 volümlük oksidan kullanılmalı ve bir tüp boyaya iki şişe oksidan kullanın diyo yani 50 ml tüp boya +100 ml oksidan diyoben daha önce hiç kullanmadım bu tür bişey saçlarım tanmaz mı 40 volümlükle 9 lukla kullansam açarmı koyu kahve boyayı siyah gibi duruyo saçlarım
kızlar işte saçlarım dipleri kendi saçım korkuyorum açmaya rengini biraz yıpranık saçlarım açsam nevacolorla açalır mı ki üstüne bal köpüğü aldım tutar mı nasıl olur korkumdan günlerdir boyayamadım valla
Kızlarrrr yardım ben saçımı nevacolor 12,03 yoğun altın açıcıyla açıyorum şimdi ama kendi saçım çok güzel açıldı fakat uçlarında ki koyu kahve hiç açılmadııııı ağlıcam şimdi iki renk oldu kafam bal köpüğü boya almıştım oda tutmaz dimi uç kısımlarına
Beklemedeyim 5 dk daha bekleyip yıkıcam paletteaçtı ama tam değil diplere göre koyu yinede yıkayınca koyarım resmini yaa yarın bizim yıldönümümüzdü onun için hazırlanıyodum bal kçpüğü tutar mı ki bu saça ya
Keşke boyamasaydım tam bir facia oldu saçlarım offf 2 gün sonra tekrar boyasam yanar mı ki saçlarım bide saçlarım çalı süpürgesi gibi oldu kimseye önermiyorum nevacoloru valla
Canım ilk önce bevacolor açıcıyla denedim diplerini düzel açtı ama boyalı yerleri hiç açmadı bi koşu gidip palettenin açısını aldım sadece boyalı kısımlara sürdüm 2 ton felan açtı aradaki fark bariz belliydi baktım komik oldu beelki azd olsa düzelir dedim bide boyadım tam komadi oldu iğrenççç bi renk oldu kendi saçlarım uçları koyu bakırımsı acayip oldu ta güzel olcam derken palyaçoya döndüm eşim glcek diye saçımı açamıyom valla